Zuza i Noddy Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Kaya napisał(a):Ja za wami też więc jeszcze 3 tyg. i się widzimy :) A Muszuś po "maratonie" działkowo-wystawowym podobno dzisiaj broił jak nigdy, on ma chyba niewyczerpane złoża energii :P Ofi kiedy mnie nie było zdążył załatwić, drugą gąbkę od łózka, basenik siostrzeńca i jeszcze dzisiaj wąż ogrodowy. Quote
jamnicze Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Gratulacje za Wawę i Gdynię (chociaż nie znam dokładnie wyników tej ostatniej, ale juz gratulowali więc na pewno jest czego :)) Quote
Kaya Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 jamnicze napisał(a):Gratulacje za Wawę i Gdynię (chociaż nie znam dokładnie wyników tej ostatniej, ale juz gratulowali więc na pewno jest czego :)) Rase wzieła Nirse KIBIBI, była jeszcze zgłoszona druga suczka p. Doroty w szczeniakach z którą stawaliśmy do porównania, niestety nie pamiętam przydomka, a katalogu nie odebrałam ;) Quote
Asiaczek Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Hej, gratulacje dla Was! Czy mogę kilka fotek Muszu ukraść na moja www? pzdr. Quote
gosiaja Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Asiaczek ja nie wiem czemu Ty jeszcze pytasz czy możesz :) Quote
Asiaczek Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Temu pytam, bo jestem kulturalna od urodzenia i na chama nie umiem...;) Pzdr. Quote
Kaya Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Ale mamy dzisiaj upalny dzień :-( Zapowiadali deszcz na noc i gdzie on się podział? Ja po porannym bieganiu z psami mam dość, a to dopiero 8 ... Quote
gosiaja Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Kaya, będzie dobrze a deszcz to pewnie nie doleciał i wyparował po drodze Kaya a dodasz wystawę w Gdyni ? wstawiła bym resztę zdjęć basenji Müller Dorota - Łódź Basenji, suka, pośrednia - Nirse KIBIBI Müller Dorota - Łódź Basenji, suka, szczeniąt - Msumari's AZA ALOUA Quote
jamnicze Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 No, no, niech tylko dzisiaj nie pada!!! Niech sobie popada w nocy :) Quote
Kaya Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Próbujemy przeżyć jakoś tą duchote, ja dziergam rozety na krajową wystawe VIII grupy, ale właśnie się wstążki kończą więc chwilowo będzie produkcja wstrzymana :-( zostało mi jeszcze do zrobienia 6 co najmniej średnich i duże 3 na BIS ... Zastanawiam się ile zajmie mi zrobienie takiej ogromnej na BIS :) Quote
Asiaczek Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Kaya napisał(a):Ale mamy dzisiaj upalny dzień :-( Zapowiadali deszcz na noc i gdzie on się podział? Ja po porannym bieganiu z psami mam dość, a to dopiero 8 ... Biegałaś rano...?!?!?! Ja wstałam o 4-tej (chyba wejdzie mi to w nawyk...) i ledwo szłam, bo już było duszno i parno... Kaya napisał(a):Próbujemy przeżyć jakoś tą duchote, ja dziergam rozety na krajową wystawe VIII grupy, ale właśnie się wstążki kończą więc chwilowo będzie produkcja wstrzymana :-( zostało mi jeszcze do zrobienia 6 co najmniej średnich i duże 3 na BIS ... Zastanawiam się ile zajmie mi zrobienie takiej ogromnej na BIS :) Hej, dziergotko! A pokażesz nam swoje wyroby? pzdr. Quote
Kaya Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Asiaczek napisał(a):Biegałaś rano...?!?!?! Ja wstałam o 4-tej (chyba wejdzie mi to w nawyk...) i ledwo szłam, bo już było duszno i parno... Hej, dziergotko! A pokażesz nam swoje wyroby? pzdr. Biegałam, próbuje pozbyć się zbędnych kg do września :lol: Ale muszę przyznać że było dość znośnie, ale potem w domu padłam na łóżko i poszłam dalej spać... ;) Za to od 9 się rozpływam! :angryy: Za godzine jade do zk nie wiem jak przeżyję podróż pociągiem i autobusem :shake: A rozetki wstawię jak skończę :) Quote
Kaya Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Żyje! :) Ale zapomniałam moich rozet z zk zabrać, no ale we wtorek je wezmę :) Quote
Asiaczek Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Wybaczam, ale tylko dlatego, że upał panuje wszędzie... Pzdr. Quote
Kaya Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Trochę fotek z dzisiejszej wizyty Muszu :) W środę rano będzie więcej może i jakiś filmik zmajstruję ;) I moje ulubione zdjęcie :) Quote
Kaya Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Muszę się wybrać do sklepu i kupić ładne tła do zdjęć, bo moje koce to małe wymiary mają i nie starsza mi na całe łóżko :oops: Quote
Litterka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='Kaya'] http://img697.imageshack.us/i/dsc02976i.jpg/][IMG]http://img697.imageshack.us/img697/8285/dsc02976i.jpg Nie dość, że przystojny, to jeszcze uśmiechnięty:D Quote
Kaya Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Litterka napisał(a):Nie dość, że przystojny, to jeszcze uśmiechnięty:D Urodzony model :) tylko szkoda że taki ruchliwy ;) Quote
Zuza i Noddy Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Bardzo fajnie to tło do niego pasuje, super fotki ;) Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Bardzo fajnie to tło do niego pasuje, super fotki ;) A ja bym wolała jednak trochę ciemniejsze tło... Zastanawiałam się, dlaczego te fotki jakies-takie, nie umiem ich określić... Muszu "dziwnie" na nich wygląda. A teraz już wiem; Muszu był po prostu w nastroju raczej do zabawy, niż do spokojnego pozowania... Wiercipięta:) Pzdr. Quote
Recommended Posts