Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaya napisał(a):
Ja za wami też więc jeszcze 3 tyg. i się widzimy :)

A Muszuś po "maratonie" działkowo-wystawowym podobno dzisiaj broił jak nigdy, on ma chyba niewyczerpane złoża energii :P

Ofi kiedy mnie nie było zdążył załatwić, drugą gąbkę od łózka, basenik siostrzeńca i jeszcze dzisiaj wąż ogrodowy.

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
Gratulacje za Wawę i Gdynię (chociaż nie znam dokładnie wyników tej ostatniej, ale juz gratulowali więc na pewno jest czego :))

Rase wzieła Nirse KIBIBI, była jeszcze zgłoszona druga suczka p. Doroty w szczeniakach z którą stawaliśmy do porównania, niestety nie pamiętam przydomka, a katalogu nie odebrałam ;)

Posted

Ale mamy dzisiaj upalny dzień :-( Zapowiadali deszcz na noc i gdzie on się podział? Ja po porannym bieganiu z psami mam dość, a to dopiero 8 ...

Posted

Kaya, będzie dobrze
a deszcz to pewnie nie doleciał i wyparował po drodze

Kaya a dodasz wystawę w Gdyni ? wstawiła bym resztę zdjęć basenji
Müller Dorota - Łódź Basenji, suka, pośrednia - Nirse KIBIBI
Müller Dorota - Łódź Basenji, suka, szczeniąt - Msumari's AZA ALOUA

Posted

Próbujemy przeżyć jakoś tą duchote, ja dziergam rozety na krajową wystawe VIII grupy, ale właśnie się wstążki kończą więc chwilowo będzie produkcja wstrzymana :-( zostało mi jeszcze do zrobienia 6 co najmniej średnich i duże 3 na BIS ... Zastanawiam się ile zajmie mi zrobienie takiej ogromnej na BIS :)

Posted

Kaya napisał(a):
Ale mamy dzisiaj upalny dzień :-( Zapowiadali deszcz na noc i gdzie on się podział? Ja po porannym bieganiu z psami mam dość, a to dopiero 8 ...

Biegałaś rano...?!?!?!
Ja wstałam o 4-tej (chyba wejdzie mi to w nawyk...) i ledwo szłam, bo już było duszno i parno...

Kaya napisał(a):
Próbujemy przeżyć jakoś tą duchote, ja dziergam rozety na krajową wystawe VIII grupy, ale właśnie się wstążki kończą więc chwilowo będzie produkcja wstrzymana :-( zostało mi jeszcze do zrobienia 6 co najmniej średnich i duże 3 na BIS ... Zastanawiam się ile zajmie mi zrobienie takiej ogromnej na BIS :)

Hej, dziergotko! A pokażesz nam swoje wyroby?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Biegałaś rano...?!?!?!
Ja wstałam o 4-tej (chyba wejdzie mi to w nawyk...) i ledwo szłam, bo już było duszno i parno...

Hej, dziergotko! A pokażesz nam swoje wyroby?

pzdr.

Biegałam, próbuje pozbyć się zbędnych kg do września :lol: Ale muszę przyznać że było dość znośnie, ale potem w domu padłam na łóżko i poszłam dalej spać... ;)

Za to od 9 się rozpływam! :angryy: Za godzine jade do zk nie wiem jak przeżyję podróż pociągiem i autobusem :shake:

A rozetki wstawię jak skończę :)

Posted

Trochę fotek z dzisiejszej wizyty Muszu :)

W środę rano będzie więcej może i jakiś filmik zmajstruję ;)

I moje ulubione zdjęcie :)

Posted

Muszę się wybrać do sklepu i kupić ładne tła do zdjęć, bo moje koce to małe wymiary mają i nie starsza mi na całe łóżko :oops:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Bardzo fajnie to tło do niego pasuje, super fotki ;)

A ja bym wolała jednak trochę ciemniejsze tło...

Zastanawiałam się, dlaczego te fotki jakies-takie, nie umiem ich określić... Muszu "dziwnie" na nich wygląda. A teraz już wiem; Muszu był po prostu w nastroju raczej do zabawy, niż do spokojnego pozowania... Wiercipięta:)

Pzdr.