Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O Kaya poszlalaś wczoraj przypadkiem kliknełam na wszą stronę a dziś takie ogromne zmiany super zupełnie inaczej moim skromnym zdaniem dużooo lepiej :razz:

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
O fajnie ze stronka zaktualizowana, bo ja czasem zaglądałam a tam ciągle to samo.

Po prostu miałam zmieniane dane do logowania i popsuł mi się program w którym zawsze robiłam aktualizacje i tak jakoś wyszło ;)

• 5 months later...
Posted

Najpierw trzeba zrobić te zdjęcia, a pogoda kompletnie jak na razie rujnuje wszystkie moje plany :(

W dodatku teraz doszła nam taka jedna sprawa i musimy całą firme taty przenieść do nas i dom cały zawalony do sierpnia, więc fotki domowe tez nie bardzo wchodzą w gre, mój pokój zresztą też teraz to jest w opłakanym stanie, bo nie mogę się zebrać i posprzątać, a jak już posprzątam to do końca dnia już mogę się spodziewać, że znowu będzie zawalony, bo teraz wpadam tam tylko wrzucam rzeczy i wychodzę, a jeszcze doszła mi produkcja rozet, bo się ludzie w ostatniej chwili pobudzili, że nic nie ma na Sopot dla anglików :/

Zaraz się zbieram i muszę iść do psiego salonu sprawdzić czy mają wolne miejsca dla Kaji i Fiolki (Fiolka pierwszy raz w życiu Kaja drugi pójdą do psiego fryzjera zobaczymy czy efekt będzie fajny jak tak to będę je częściej podrzucać, bo to baaardzo bliziutko), zrobić zakupy w Krakvecie ogarnąć do porządku zakołtunioną Fiolke, bo przecież to po wyjściu do lasu zawsze wraca w opłakanym stanie, bo tu jezioro zaraz wytarzać się igiełki się w sierść powbijają jak wyschnie to znowu kąpiel w jeziorze i tak w kółko... Potem zrobie z 3 rozety, poukładam trochę papiery psie, bo ostatnio mi się też w nich bałagan zrobił iiii ... jutro może przyjedzie Muszu znowu do nas, z rana skocze na joge wrócę i jakoś dzień nam znowu zleci może jak nie będzie padać to będę musiała skoczyć na Dąbrowe poćwiczyć z dwoma psami przed Sopotem wrócę, spacerki i dalej zobaczymy :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czyli co? Zdjęcia najwcześniej w Sopocie, tak?

Pzdr.

Możliwe, że i wcześniej, ale zobaczymy jak się plany ułożą na przyszłe 2 tygodnie i jaka pogoda będzie :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oooo, cienko to widzę....
No, dobra! Czekamy - tak czy siak - na Sopot:)A wtedy nie dopuszczę, o nie!!!!!!!!

pzdr.

W Sopocie, a przynajmniej w sobote jestem do dyspozycji, ponieważ oprócz wystawienia Muszu nie robię kompletnie nic, przywiozę namiocik leżaczek i pierwszy raz na wystawie sopockiej może uda mi się choć chwilę nie biegać pomiędzy ringami ;) ew. drobne zakupy na stoiskach.

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, tak całkiem to nie będziesz się lenić, bo przy prezentacji na ringu i potem przy Gr.Hodowlanej na pewno będa potrzebne Twoje ręce:)

pzdr.

No ale w porównaniu do lat ubiegłych to tegoroczny Sopot zapowiada się bardzo spokojnie ;)

Posted

Kaya napisał(a):
No ale w porównaniu do lat ubiegłych to tegoroczny Sopot zapowiada się bardzo spokojnie ;)

Lepiej "całkiem spokojnie" niż tłumy rozdeptywaczy.

Posted

zielona napisał(a):
Lepiej "całkiem spokojnie" niż tłumy rozdeptywaczy.

Ale Kai chodziło chyba o to, że nie ma dużej ilości psów do wystawienia a nie o zwiedzających;)

Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
No i niestety z naszego spaceru też nic nie wychodzi ...

A może pod koniec tygodnia? ;) Ja na pewno do środy jestem zajęta, bo ostatnio mi trochę rzeczy się nawarstwiło, ale po środzie chyb mam już luz, a bynajmniej mam taką nadzieje :)