Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fidelek2 napisał(a):
Fidel przez pierwszy miesiąc życia z Nami miał non stop biegunki z krwią i wymioty....były momenty, że myślałam iż nie przeżyje ale wyszlismy z tego dzięki naszemu wetowi :lol:

Ojej biedactwo :-( Wiadomo co było przyczyną?

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Guffi napisał(a):
I czego ja się tu dowiaduje:crazyeye:

Wylizał się;) Ale pomoc weta była konieczna, uzupełniali mu płyny i piesek do domciu szybko, bo nie miał jeszcze wtedy kompletu szczepień ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):
Wylizał się;) Ale pomoc weta była konieczna, uzupełniali mu płyny i piesek do domciu szybko, bo nie miał jeszcze wtedy kompletu szczepień ;)

Ja miałam to samo z moim Ś.P.królikiem-Klapusiem. Ledwo go uratowaliśmy, a się okazało, że ma serce 5 razy większe niż powinien mieć:placz:
  • .
    Z tym sercem to taki sam problem był z siostrą Tity(yorkie od mojej koleżanki), zmarła jako 3 miesięczny piesek z powodu zbyt dużego serca. Ale tak to jest, jak się rozmnaża te biedne pieski(jak i króliki) na potęgę:shake:.

• Posted

Czesc Madziu :multi:

Ale chlopcy uprawiaja zpasay hihih ale lubie kiedy tak dwa pieski stoja na lapakach :loveu: no i Masterek z jezorkiem - miodzio :loveu:

Filmik swietny zreszta jak wsyztskie, obejrzalam soebie je jeszcze raz hihih

Posted

[quote name='Guffi']Ja miałam to samo z moim Ś.P.królikiem-Klapusiem. Ledwo go uratowaliśmy, a się okazało, że ma serce 5 razy większe niż powinien mieć:placz:

• .
    Z tym sercem to taki sam problem był z siostrą Tity(yorkie od mojej koleżanki), zmarła jako 3 miesięczny piesek z powodu zbyt dużego serca. Ale tak to jest, jak się rozmnaża te biedne pieski(jak i króliki) na potęgę:shake:.

• Biedactwa :-(

[quote name='Loona']Witam marchewkożerne yorki :loveu: Ile tu się dzieje w tej galerce, zanim wszystko objerzę, to dwa tygodnie zejdą :razz:
    Witamy i do oglądania zdjęć zapraszamy :p ;)
    To życzymy powodzenia w przeglądaniu galerii :multi:

[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Madziu :multi:

Ale chlopcy uprawiaja zpasay hihih ale lubie kiedy tak dwa pieski stoja na lapakach :loveu: no i Masterek z jezorkiem - miodzio :loveu:

Filmik swietny zreszta jak wsyztskie, obejrzalam soebie je jeszcze raz hihih
    Cześć Dagulka :multi:
    Zapasy są dość częste u nas :lol: Oczywiście Toro zaczyna :eviltong:

Posted

fidelek2 napisał(a):
    Madziu a jak myslisz, Torek będzie większy o Masterka? widziałaś rodziców Torka?

Widziałam ojca, był mały, taki jak Master, może nawet drobniejszy :roll: Ale z tego co widzę, to Toro będzie chyba większy od Mastera, tak mi się wydaje...
    Zobaczymy ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):
    Widziałam ojca, był mały, taki jak Master, może nawet drobniejszy :roll: Ale z tego co widzę, to Toro będzie chyba większy od Mastera, tak mi się wydaje...
    Zobaczymy ;)

Może jeszcze zmaleje:diabloti:

Posted

Guffi napisał(a):
    Może jeszcze zmaleje:diabloti:

Liczę na ewentualne skurczenie w kąpieli :diabloti:
    Lepiej żeby był większy od Mastera niż mniejszy ;) Masterek ma 2,5 kg, a dobrze by było, żeby Torutek nie przekroczył 3 kg.

Posted

Witaj Madziu! Zawędrowałam do Ciebie z galerii mojego mordulca;)
    Ja się wogóle nie znam na yorkach ale te twoje są śliczne, jak takie małe maskotki:) Słodziachy!
    Pozdrawiam

Posted

Gosia>>>;3437827 napisał(a):
    Witaj Madziu! Zawędrowałam do Ciebie z galerii mojego mordulca;)
    Ja się wogóle nie znam na yorkach ale te twoje są śliczne, jak takie małe maskotki:) Słodziachy!
    Pozdrawiam

Cześć Gosiu :multi: Bardzo się cieszę, że przyszłaś do nas :multi:
    Dziękujemy i zapraszamy ponownie :)

Posted

fidelek2 napisał(a):
    czy on przez te włochale widzi choć troszkę? :evil_lol:

Chyba widzi, bo jeszcze nie obija się o ściany i trafia do misek :razz:
    Ale musimy poczekać, aż mu grzywka nad oczkami trochę urośnie, bo w tej chwili nie wszystkie kłaczki da się załapać w gumkę ;)

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Masterku! :loveu: Wiem, ze widzisz przez te kłaczki i patrzysz własnie na ciocię gonię. :loveu:

Gosiu, gdyby tylko miał otwarte ślepia, to z pewnością patrzyłby na Ciebie, ale na tym zdjęciu śpi:evil_lol: :eviltong: