Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 madziasto4 napisał(a):Już stały, a kilka dni temu oklapło jedno po drugim :roll: Eeee tam! Rodzinka pana R ma Yorka , który nazywa się Fifi(tak na niego włają, ale chyba Bonifacy) i on ma jedno uszko klapnięte:loveu: , jest śliczny:loveu: . Quote
madziasto4 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Guffi napisał(a):Eeee tam! Rodzinka pana R ma Yorka , który nazywa się Fifi(tak na niego włają, ale chyba Bonifacy) i on ma jedno uszko klapnięte:loveu: , jest śliczny:loveu: . No pewnie, że nie będę rozpaczać, jak mu nie staną:roll: Ale wolałabym, żeby jednak uszka stały... Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 madziasto4 napisał(a):No pewnie, że nie będę rozpaczać, jak mu nie staną:roll: Ale wolałabym, żeby jednak uszka stały... Uff, dobrze że się nie zapytałaś co to za pan:shake:. No ja też bym wolała na Twoim miejscu, ale słodki będzie:loveu:. Quote
madziasto4 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Guffi napisał(a):Uff, dobrze że się nie zapytałaś co to za pan:shake:. No ja też bym wolała na Twoim miejscu, ale słodki będzie:loveu:. A co to za pan? :evil_lol: Słodki tak, ale jak na diabła przystało, różki muszą stać :diabloti: Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 madziasto4 napisał(a):A co to za pan? :evil_lol: Słodki tak, ale jak na diabła przystało, różki muszą stać :diabloti: Aha:evil_lol: Ten pan, to taki... hm... bardzo znany detektyw, który ostatnio miał jakieś sprawy sądowe... A jego rodzice byli na wakacjach w apartamencie pod naszym i stąd znam Fifacego:loveu:. Quote
madziasto4 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Guffi napisał(a):Aha:evil_lol: Ten pan, to taki... hm... bardzo znany detektyw, który ostatnio miał jakieś sprawy sądowe... A jego rodzice byli na wakacjach w apartamencie pod naszym i stąd znam Fifacego:loveu:. To o tego pana R chodzi? :crazyeye: A ja myślałam, że jakiś sąsiad kryminalista, który znęca się nad żoną, ma mafijne porachunki i nie wiadomo co jeszcze :evil_lol: Dlatego tak tajemniczo o nim piszesz :eviltong: Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 madziasto4 napisał(a):To o tego pana R chodzi? :crazyeye: A ja myślałam, że jakiś sąsiad kryminalista, który znęca się nad żoną, ma mafijne porachunki i nie wiadomo co jeszcze :evil_lol: Dlatego tak tajemniczo o nim piszesz :eviltong: No a co! Przecież to wstyd:lol: :eviltong:. Quote
Chanelle Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='madziasto4']No jak...:hmmmm: Policz dobrze :cool3: 19 będzie 5 -mcy :p Przez chwilę zwątpiłam, ale to jednak JA mam rację :cool3: Ano tak, mądra agatka miała wczoraj bardzo trzezwy umysł ;D Zwracam honor do kieszeni :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Chanelle']Ano tak, mądra agatka miała wczoraj bardzo trzezwy umysł ;D Zwracam honor do kieszeni :evil_lol: No żeby się pomylić w wieku własnego psa :shake: :evil_lol: Quote
Patikujek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ja ostatnio postarzałam mojego Baksa o rok:o:evil_lol: Quote
Zuza96 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Ja ostatnio postarzałam mojego Baksa o rok:o:evil_lol: Nieźle, nieźle Quote
madziasto4 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Toro nie spuszcza marchewki z oczu :razz: Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='madziasto4'] Jaki cwaniak:roflt::roflt::roflt: Wygląda jakby udawał, ze nie żyje, a jednym okiem dawał znać, że nic mu nie jest:roflt: Quote
madziasto4 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Guffi napisał(a):Jaki cwaniak:roflt::roflt::roflt: Wygląda jakby udawał, ze nie żyje, a jednym okiem dawał znać, że nic mu nie jest:roflt: Tak, tak, mówię Ci, niezłe ziółko z niego :evil_lol: Ta moja Masterkowa sierota już nie raz w taki sposób stracił kość/ucho/marchewke etc :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 madziasto4 napisał(a):Tak, tak, mówię Ci, niezłe ziółko z niego :evil_lol: Ta moja Masterkowa sierota już nie raz w taki sposób stracił kość/ucho/marchewke etc :evil_lol: Biedactwo:shake: UCHO:crazyeye::evil_lol: ?? Quote
madziasto4 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Guffi napisał(a):Biedactwo:shake: UCHO:crazyeye::evil_lol: ?? Oj wędzone :eviltong: Jeszcze mu Toro nie odgryza części ciała :eviltong: Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 madziasto4 napisał(a):Oj wędzone :eviltong: Jeszcze mu Toro nie odgryza części ciała :eviltong: :oops: :lol: Quote
madziasto4 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Kurcze 3 raz próbuje wkleić te zdjęcia :diabloti: Za pierwszym razem zapomniałam ich zmniejszyć i wstawiłam takie wielkie kolosy :crazyeye:, za drugim razem wysłałam na serwer nie te zdjęcia co trzeba:evil_lol:, a za 3 razem się udało :p Voil Quote
madziasto4 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Kurcze 3 raz próbuje wkleić te zdjęcia :diabloti: Za pierwszym razem zapomniałam ich zmniejszyć i wstawiłam takie wielkie kolosy :crazyeye:, za drugim razem wysłałam na serwer nie te zdjęcia co trzeba:evil_lol:, a za 3 razem się udało :p Voila Mastereczek :p Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A co ten nasz Mastereczek skubie? Wygląda na bananka:p Quote
madziasto4 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Guffi napisał(a):A co ten nasz Mastereczek skubie? Wygląda na bananka:p :evil_lol: Pudło :evil_lol: To resztka kurzej łapinki :eviltong: Quote
Kasia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 madziasto4 napisał(a): :evil_lol: Pudło :evil_lol: To resztka kurzej łapinki :eviltong: u nas takie resztki też sie walają - Fidlak obgryzie co obgryzie, oskubie co oskubie a jak już zostaje końcówka to w kąt i prosi o nówkę :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 PositiveThought napisał(a):mi to nie wygląda na bananka xD tak, tak! nareszcie znalazłam zdjęcia, których szukałam! na wszystkich zdjonciach piechy są takie uczesane iwogle, a tutaj proszę, odpowiednik Aidka ^^ Witaj u nas :multi: Oj nie na wszytskich uczesane :oops: Ale to dlatego, że mi się gumeczki skończyły :eviltong: fidelek2 napisał(a):u nas takie resztki też sie walają - Fidlak obgryzie co obgryzie, oskubie co oskubie a jak już zostaje końcówka to w kąt i prosi o nówkę :evil_lol: Master chce czy nie to i tak je albo pilnuje, bo mały tylko czyha, aż się Master oddali :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 madziasto4 napisał(a)::evil_lol: Pudło :evil_lol: To resztka kurzej łapinki :eviltong: Na jednym forum taka pani karmiła swojego kota takim obranym bananem i na zdjęciu wyglądało tak samo:lol: . Quote
madziasto4 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 PositiveThought napisał(a):nie to, że o coś mi chodziło! ja nawet wolę takie spontaniczne, poczochrane fotki, są znacznie ciekawsze od tych grzecznych i uczesanych ^^ [ nie obrażając tych, którzy za takimi przepadają :P ] Czyli podobają Ci się moje czupiradła? :loveu: Quote
Recommended Posts