madziasto4 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Miałam (czas przeszły dokonany, niestety). Pzdr. Aaaa...rozumiem. Byłam u Ciebie w galerii, ale ględzicie o pączkach, a mnie aż ślinka cieknie jak to wszystko czytam :shake: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Bardzo prawidłowa reakcja! Bo dzisiaj - już jest Tłusty Czwartek. Pzdr. Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Tak, dziś Tłusty Czwartek, a u nas trwa walka z ucholcami Tora, bo oklapły :shake: Próbujemy się wspomóc plasterkami, ale nie wiem co z tego wyjdzie :roll: Fotki pokąpielowe z lotu ptaka:evil_lol: Quote
leemonca Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 nie wiem, chyba jakaś niekumata jestem, bo widzę, że mu ładnie uszka stoją :roll: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 leemonca napisał(a):nie wiem, chyba jakaś niekumata jestem, bo widzę, że mu ładnie uszka stoją :roll: A bo to są zaległe zdjęcia, kiedy uszka mu jeszcze ładnie stały;) Kilka dni temu oklapło mu jedno, a wczoraj drugie :shake: I budujemy plasterkową konstrukcję i zobaczymy co z tego wyjdzie :roll: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Guffi napisał(a):Ale chudzinki:evil_lol: Kulcacki :p Quote
misiaczek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='madziasto4']A bo to są zaległe zdjęcia, kiedy uszka mu jeszcze ładnie stały;) Kilka dni temu oklapło mu jedno, a wczoraj drugie :shake: I budujemy plasterkową konstrukcję i zobaczymy co z tego wyjdzie :roll: A podajecie fosforan wapnia? Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 misiaczek napisał(a):A podajecie fosforan wapnia? Tak, tak, podajemy... Quote
misiaczek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ile dokładnie ma Torek miesiecy?Podobno przy wymianie zebów,uchole mogą klapać i stawać na przemian :razz:. Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 19 skończy 5 m-cy. Właśnie ja też to wiążę z wypadanie zębów, ale kurcze jest jakaś niepewność, że mogą nie stanąć z powrotem :roll: Muszę znowu mu chyba zrobić wywar z kości cielęcych, o kurzych łapkach też czytałam... Quote
misiaczek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dzisiaj rano tez miałam odwiedziny yoreczka,5-cio miesięcznej dziewczynki.Boże jakie to to małe :roll:I obydwa uchy klapniete miała.I tu juz raczej nie staną,bo nigdy nie stały.Ja tez czytałam o kurzych łapkach.Podobno są najlepsze w takich sprawach.Spróbowac nie zaszkodzi. Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Ojej, Torkowi już stały kiedyś, więc mam nadzieję, że jest większa szansa, że staną ponownie :roll: Ja mu daje te łapki wędzone z zoologicznego, ale niektórzy gotują wywar z kurzych łapek kupinych w mięsnym Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Haha role się odwróciły :evil_lol: Teraz Toro zajada kurzą łapkę, a Master zdmuchnąwszy swoje psie ciacho siedzi przed małym i szczeka, mruczy, warczy niecierpliwe, ajajaj :evil_lol: A Toro niewzruszony nie zwraca na Mastera uwagi :evil_lol: Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Właśnie przeczytałam dowcip :lol: Pacjent radzi się lekarza co zrobić,aby pozbyć się tasiemca. - Proszę przez tydzień jeść ciastka i pić mleko. Po tygodniu pacjent wraca. - Panie doktorze, nie pomogło. -To niech pije pan samo mleko! Chory zrobił, jak mu radził lekarz. Na drugi dzień wychodzi tasiemiec i pyta: -A ciacho gdzie? :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Zuza96 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Cześć żarcik suuper :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Guffi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :roflt::roflt::roflt: Ostatnio kolega z klasy na konwersacji coś takiego: "Przychodzi baba do lekarza, a lekarz też baba" Takie prymitywne, a klasa tarzała się ze śmiechu:roflt::roflt::roflt: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Też to znam :evil_lol: Pewnie baba wolałaby lekarza płci męskiej :lol: Quote
Zuza96 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Guffi napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Ostatnio kolega z klasy na konwersacji coś takiego: "Przychodzi baba do lekarza, a lekarz też baba" Takie prymitywne, a klasa tarzała się ze śmiechu:roflt::roflt::roflt: słyszałam już hahahhahaha Quote
Guffi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 madziasto4 napisał(a):Też to znam :evil_lol: Pewnie baba wolałaby lekarza płci męskiej :lol: Możliwe:roflt: Tak szczerze mówiąc to nie rozumiem, co w tym jest takiego śmiesznego, a się śmieję:lol: . Quote
Chanelle Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='madziasto4']19 skończy 5 m-cy (...) Kłamczucho :diabloti:, i ile sie nie myle to torek jest z września więc 19 kończy 4 miechy, a zaczyna 5 ;D Z tego co pamietam to on jest od dwa dni młodszy od mojego potwora :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wiem psakudna jestem, ze ci błędy wytykam ;D Chłopaki są cudowni, zresztą po co ja ci to mówię, napewno sama to wiesz :loveu: :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Chanelle']Kłamczucho :diabloti:, i ile sie nie myle to torek jest z września więc 19 kończy 4 miechy, a zaczyna 5 ;D Z tego co pamietam to on jest od dwa dni młodszy od mojego potwora :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wiem psakudna jestem, ze ci błędy wytykam ;D Chłopaki są cudowni, zresztą po co ja ci to mówię, napewno sama to wiesz :loveu: :eviltong: No jak...:hmmmm: Policz dobrze :cool3: 19 będzie 5 -mcy :p Przez chwilę zwątpiłam, ale to jednak JA mam rację :cool3: Quote
misiaczek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 madziasto4 napisał(a):Ojej, Torkowi już stały kiedyś, więc mam nadzieję, że jest większa szansa, że staną ponownie :roll: Ja mu daje te łapki wędzone z zoologicznego, ale niektórzy gotują wywar z kurzych łapek kupinych w mięsnym Napewno ma większe szanse,bo juz stały i tak jak mówiłysmy klapnięcie wiąże się z wymianą ząbków.A kurze łapki gotuj,bo to konkretnie o ten wywar idzie. A ten yoreczek był u mnie 5 minut przypadkowo,bo sasiadce ktoś dał do popilnowania i ona przyszła mi pokazać.Zrobiłam fotki później wstawię.Masterek ładniejszy ;). Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 misiaczek napisał(a):Napewno ma większe szanse,bo juz stały i tak jak mówiłysmy klapnięcie wiąże się z wymianą ząbków.A kurze łapki gotuj,bo to konkretnie o ten wywar idzie. A ten yoreczek był u mnie 5 minut przypadkowo,bo sasiadce ktoś dał do popilnowania i ona przyszła mi pokazać.Zrobiłam fotki później wstawię.Masterek ładniejszy ;). Jutro kupimy w takim razie te łapki w mięsnym i zrobimy wywar. Ale te wędzone to chyba też może jeść? O to muszę zobaczyć te fotki, ciekawa jestem :loveu: Dzięki ;) Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Cd. zaległych pokąpielowych zdjęć czupiradeł :p Quote
Recommended Posts