Guffi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 madziasto4 napisał(a): Widzisz Guffi, nie tylko króliki chrupią marchewki :cool3: Moje nie odpuszczą jak się je jabłko:roll: Quote
madziasto4 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Guffi napisał(a):Moje nie odpuszczą jak się je jabłko:roll: Króliki? Czy psy? :razz: Quote
madziasto4 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Masterek narysowany przez Paulinkę18 :) Quote
leemonca Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 z okazji Walentynek życzymy duuuużo miłości Quote
Kasia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='madziasto4'] świetną grzywkę ma Torek :evil_lol: :evil_lol: Madziu, niezły avaterek sobie zapodałaś :p Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 fidelek2 napisał(a): Madziu, niezły avaterek sobie zapodałaś :p Widać Madzia lubi UFO:lol: Quote
madziasto4 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='leemonca'] z okazji Walentynek życzymy duuuużo miłości Ojej dziękujemy :loveu: [quote name='fidelek2'] świetną grzywkę ma Torek :evil_lol: :evil_lol: Madziu, niezły avaterek sobie zapodałaś :p Widzę, że dotrzymujesz słowa w rewanżowym wyśmiewaniu się z moich psów :diabloti: :evil_lol: Niestety nie mam ładniejszego typu pyszczek przy pyszczku- na taką chwilę sobie jeszcze chyba poczekam :diabloti: Bo sie chłopaki jakoś nie garną ku sobie do zdjęć :evil_lol: [quote name='Moniś']Piękny rysunek :loveu::loveu::loveu: Cześć Monia :multi: [quote name='Guffi']Widać Madzia lubi UFO:lol: Powiedziała co wiedziała :x :lol: [SIZE="3"]PRÓBY PRZEJĘCIA PRZEZ TORA MARCHEWKI MASTERA :razz: Master się na mnie zapatrzył :evil_lol:, a Toro nie próżnuje i próbuje wykorzystać okazję :cool3: Ale Master się w porę zorientował :lol: [SIZE="3"]1-0 dla Mastera Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 madziasto4 napisał(a): Powiedziała co wiedziała :x :lol: Ha-ha-ha No wiedziała:diabloti: ! Quote
Kasia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 madziasto4 napisał(a): Widzę, że dotrzymujesz słowa w rewanżowym wyśmiewaniu się z moich psów :diabloti: Kochana ja nigdy nie rzucam słów na wiatr :cool3: Quote
dzasta Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Hahaha ale Toro śmieszny jest psiak :loveu: Widać że jeszcze łobuzowanie mu w głowie :loveu: Ale i tak to zdjęcie z Avatarka the best a z kosmity ma w sumie coś każdy pies :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 fidelek2 napisał(a):Kochana ja nigdy nie rzucam słów na wiatr :cool3: Zapamiętam :p dzasta napisał(a):Hahaha ale Toro śmieszny jest psiak :loveu: Widać że jeszcze łobuzowanie mu w głowie :loveu: Ale i tak to zdjęcie z Avatarka the best a z kosmity ma w sumie coś każdy pies :evil_lol: Oj tak, dzisiaj od rana się wygłupiał, a teraz wściekadło małe śpi u siebie na dachu, a Master przysypia na parapecie :lol: No rzeczywiście, coś z kosmitów mają :evil_lol: Quote
Alka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='madziasto4']Masterek narysowany przez Paulinkę18 :) piękny rysunek :klacz: Quote
madziasto4 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Alka napisał(a):piękny rysunek :klacz: Mnie też się podoba :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Guffi']To psy jedzą marchewki:crazyeye: ? Moje sznaucery olbrzymy i obecnie basenji też jedzą marchewkę (surowa i gotowaną). Że już nie wspomnę o jabłuszkach i ogryzkach...:lol: [quote name='madziasto4']Masterek narysowany przez Paulinkę18 :) Nonono, piekny portret pieknego psiaka! Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Asiaczek']Moje sznaucery olbrzymy i obecnie basenji też jedzą marchewkę (surowa i gotowaną). Że już nie wspomnę o jabłuszkach i ogryzkach...:lol: O! To też znam:lol: Nie odpuszczą jak się je jabłko:mad: . Quote
madziasto4 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Moje sznaucery olbrzymy i obecnie basenji też jedzą marchewkę (surowa i gotowaną). Że już nie wspomnę o jabłuszkach i ogryzkach...:lol: Nonono, piekny portret pieknego psiaka! To ty masz też sznaucery olbrzymy :-o :hmmmm: Tak, moje psiury jabłuszka też wcinają :lol: Quote
misiaczek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='madziasto4'] Heloł :).Chłopaki jak zwykle extra :loveu:.Bardzo mi się podoba jak opisujesz historyjki z ich zycia :lol:.Czuję się jakbym osobiście ich znała ;) :evil_lol:. Quote
madziasto4 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 misiaczek napisał(a):Heloł :).Chłopaki jak zwykle extra :loveu:.Bardzo mi się podoba jak opisujesz historyjki z ich zycia :lol:.Czuję się jakbym osobiście ich znała ;) :evil_lol:. O to bardzo mi miło i się cieszę niezmiernie :p :multi: Zaraz będzie ciąg dalszy marchewkowej sesji, tylko fotosik straaaasznie się wlecze :shake: Quote
madziasto4 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [SIZE="3"]KTO SZYBCIEJ SPUŚCI WZROK :cool3: Quote
misiaczek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 To zmień na inny darmowy serwer. Np http://www.imageshack.us/ http://www.tinypic.com/ Quote
madziasto4 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='misiaczek']To zmień na inny darmowy serwer. Np http://www.imageshack.us/ http://www.tinypic.com/ imageshack to już od dawna u mnie szwankuje, a tego drugiego nie znałam, więc dziękuję :) Quote
misiaczek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='madziasto4']imageshack to już od dawna u mnie szwankuje, a tego drugiego nie znałam, więc dziękuję :) Z tego drugiego ja korzystam od dawna,bo jest jeszcze nie przeciązony więc szybki jak torpeda ;).Tylko nikomu nie mów,bo jak całe dogo sie tam zleci,będzie kicha jak na innych serwerach ;) :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='misiaczek']Z tego drugiego ja korzystam od dawna,bo jest jeszcze nie przeciązony więc szybki jak torpeda ;).Tylko nikomu nie mów,bo jak całe dogo sie tam zleci,będzie kicha jak na innych serwerach ;) :evil_lol: haha, jasne, ani słówka :cool3: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 madziasto4 napisał(a):To ty masz też sznaucery olbrzymy :-o :hmmmm: Tak, moje psiury jabłuszka też wcinają :lol: Miałam (czas przeszły dokonany, niestety). Pzdr. Quote
Recommended Posts