Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='leemonca'] z okazji Walentynek życzymy duuuużo miłości
Ojej dziękujemy :loveu:

[quote name='fidelek2']
świetną grzywkę ma Torek :evil_lol: :evil_lol:

Madziu, niezły avaterek sobie zapodałaś :p
Widzę, że dotrzymujesz słowa w rewanżowym wyśmiewaniu się z moich psów :diabloti:

:evil_lol: Niestety nie mam ładniejszego typu pyszczek przy pyszczku- na taką chwilę sobie jeszcze chyba poczekam :diabloti: Bo sie chłopaki jakoś nie garną ku sobie do zdjęć :evil_lol:

[quote name='Moniś']Piękny rysunek :loveu::loveu::loveu:
Cześć Monia :multi:

[quote name='Guffi']Widać Madzia lubi UFO:lol:
Powiedziała co wiedziała :x :lol:

[SIZE="3"]PRÓBY PRZEJĘCIA PRZEZ TORA MARCHEWKI MASTERA :razz:

Master się na mnie zapatrzył :evil_lol:, a Toro nie próżnuje i próbuje wykorzystać okazję :cool3:

Ale Master się w porę zorientował :lol:

[SIZE="3"]1-0 dla Mastera

Posted

madziasto4 napisał(a):

Widzę, że dotrzymujesz słowa w rewanżowym wyśmiewaniu się z moich psów :diabloti:

Kochana ja nigdy nie rzucam słów na wiatr :cool3:

Posted

Hahaha ale Toro śmieszny jest psiak :loveu: Widać że jeszcze łobuzowanie mu w głowie :loveu: Ale i tak to zdjęcie z Avatarka the best a z kosmity ma w sumie coś każdy pies :evil_lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Kochana ja nigdy nie rzucam słów na wiatr :cool3:

Zapamiętam :p

dzasta napisał(a):
Hahaha ale Toro śmieszny jest psiak :loveu: Widać że jeszcze łobuzowanie mu w głowie :loveu:
Ale i tak to zdjęcie z Avatarka the best a z kosmity ma w sumie coś każdy pies :evil_lol:

Oj tak, dzisiaj od rana się wygłupiał, a teraz wściekadło małe śpi u siebie na dachu, a Master przysypia na parapecie :lol:
No rzeczywiście, coś z kosmitów mają :evil_lol:

Posted

[quote name='Guffi']To psy jedzą marchewki:crazyeye: ?
Moje sznaucery olbrzymy i obecnie basenji też jedzą marchewkę (surowa i gotowaną). Że już nie wspomnę o jabłuszkach i ogryzkach...:lol:

[quote name='madziasto4']Masterek narysowany przez Paulinkę18 :)

Nonono, piekny portret pieknego psiaka!

Posted

[quote name='Asiaczek']Moje sznaucery olbrzymy i obecnie basenji też jedzą marchewkę (surowa i gotowaną). Że już nie wspomnę o jabłuszkach i ogryzkach...:lol:

O! To też znam:lol:
Nie odpuszczą jak się je jabłko:mad: .

Posted

Asiaczek napisał(a):
Moje sznaucery olbrzymy i obecnie basenji też jedzą marchewkę (surowa i gotowaną). Że już nie wspomnę o jabłuszkach i ogryzkach...:lol:

Nonono, piekny portret pieknego psiaka!

To ty masz też sznaucery olbrzymy :-o :hmmmm:
Tak, moje psiury jabłuszka też wcinają :lol:

Posted

[quote name='madziasto4']

Heloł :).Chłopaki jak zwykle extra :loveu:.Bardzo mi się podoba jak opisujesz historyjki z ich zycia :lol:.Czuję się jakbym osobiście ich znała ;) :evil_lol:.

Posted

misiaczek napisał(a):
Heloł :).Chłopaki jak zwykle extra :loveu:.Bardzo mi się podoba jak opisujesz historyjki z ich zycia :lol:.Czuję się jakbym osobiście ich znała ;) :evil_lol:.

O to bardzo mi miło i się cieszę niezmiernie :p :multi:

Zaraz będzie ciąg dalszy marchewkowej sesji, tylko fotosik straaaasznie się wlecze :shake:

Posted

[quote name='madziasto4']imageshack to już od dawna u mnie szwankuje, a tego drugiego nie znałam, więc dziękuję :)
Z tego drugiego ja korzystam od dawna,bo jest jeszcze nie przeciązony więc szybki jak torpeda ;).Tylko nikomu nie mów,bo jak całe dogo sie tam zleci,będzie kicha jak na innych serwerach ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='misiaczek']Z tego drugiego ja korzystam od dawna,bo jest jeszcze nie przeciązony więc szybki jak torpeda ;).Tylko nikomu nie mów,bo jak całe dogo sie tam zleci,będzie kicha jak na innych serwerach ;) :evil_lol:
haha, jasne, ani słówka :cool3: