madziasto4 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Ufff :mdleje: :lol: Wykąpani, wysuszeni, wyczesani, wybawieni :lol: Fiuu :lol: CDN Quote
Kasia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='madziasto4'] Oryginalne, darmowe, a sprawiają większą frajdę niż niejeden kupny gryzak :lol: Jeszcze szaliczek Kasiu, jeszcze szaliczek :cool3: : :splat:no właśnie szaliczek....wiedziałam że coś jeszcze było :lol::lol: Quote
Kasia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='madziasto4'] Magda, czy oni razem sie kąpią...? :cool3: Quote
madziasto4 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='fidelek2']:splat:no właśnie szaliczek....wiedziałam że coś jeszcze było :lol::lol: :lol: Ale najlepszą zabawką to chyba jest jednak Master :evil_lol: [quote name='fidelek2']Magda, czy oni razem sie kąpią...? :cool3: Jak widać na załączonym obrazku :cool3: Ale nie protestują :lol: Kasiu, a jak było z uszami Fidelka podczas wypadania zęboli? ------------ Ciąg dalszy szczurków Quote
Kasia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 madziasto4 napisał(a): Kasiu, a jak było z uszami Fidelka podczas wypadania zęboli? Zanim Fidlakowi zaczęły wypadać zębole to już mu uszy całkiem stanęły....i tak stoją do tej pory :p z tym akurat nie mieliśmy problemu (i niczym mu ich nie podklejałam a nic innego nie kombinowałam) :lol: a co do zęboli to kły musieliśmy mu usuwać u weta...:p Quote
Kasia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='madziasto4'] jakie kochaniutkie dwa szczurki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 fidelek2 napisał(a):Zanim Fidlakowi zaczęły wypadać zębole to już mu uszy całkiem stanęły....i tak stoją do tej pory :p z tym akurat nie mieliśmy problemu (i niczym mu ich nie podklejałam a nic innego nie kombinowałam) :lol: a co do zęboli to kły musieliśmy mu usuwać u weta...:p A Torkowi jedno uszko troche oklapło :roll: fidelek2 napisał(a):jakie kochaniutkie dwa szczurki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak takie małpki wyglądają z wanny :loveu: Quote
Guffi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ledwo się załapałam na foty:evil_lol: . Quote
madziasto4 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Guffi napisał(a):Ledwo się załapałam na foty:evil_lol: . Za późno przychodzisz w takim razie :eviltong: Quote
Guffi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Za późno przychodzisz w takim razie :eviltong: Ha-ha-ha:eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='basiulka22tychy']madzia za co heheheh :) A za nic :eviltong: Ot tak :evil_lol: [SIZE="3"]FILM Głupki po kąpieli :p Film trochę rozjaśniłam:razz: Mała czarna torpeda- Toro, większa czarno-ruda torpeda- Master :p Quote
madziasto4 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Zjadło mi posta :crazyeye: Jeszcze 5 minut temu tu był :crazyeye: To napiszę jeszcze raz...:roll: [quote name='basiulka22tychy']madzia za co heheheh :) A za nic :eviltong: Ot tak :evil_lol: [SIZE="3"]FILM Głupki po kąpieli:p Film trochę rozjaśniłam:razz: Mała czarna torpeda- Toro, większa czarno-ruda torpeda- Master :p Quote
leemonca Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ale dwa mokre szczurki!!!! bracia ksero!!!tylko dlaczego w innych kolorkach :razz: Quote
Guffi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Wcale Ci go nie zjadło;), jest na wcześniejszej stronie:diabloti: . Quote
Kasia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 mojego też wcięło :crazyeye: Magda na tym filmu wyglądają jak dwa oszołomki :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Kasiu, Tobie też NIE WCIELO, jest na górze:p Quote
madziasto4 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 fidelek2 napisał(a):mojego też wcięło :crazyeye: Magda na tym filmu wyglądają jak dwa oszołomki :evil_lol: Dogo się robi żarłoczna :crazyeye: Bo to SĄ dwa oszołomki :evil_lol: Toro jak biega, to tylko ogon za nim fruwa :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ile ja Wam mam tłumaczyć, że nic nie wcięło:mad: Quote
Kasia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Magda nasze posty znów sie pojawiły :crazyeye::crazyeye: Quote
Guffi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Wow! Teraz zeżarło wszystkie moje posty:crazyeye: Quote
Guffi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 A widzice moje? Bo ja je teraz widzę, a przedtem ich nie było:crazyeye: Quote
madziasto4 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Guffi napisał(a):Wcale Ci go nie zjadło;), jest na wcześniejszej stronie:diabloti: . Guffi napisał(a):Kasiu, Tobie też NIE WCIELO, jest na górze:p Guffi napisał(a):Ile ja Wam mam tłumaczyć, że nic nie wcięło:mad: Guffi napisał(a):Wow! Teraz zeżarło wszystkie moje posty:crazyeye: :roflt: :roflt: Twój monolog mnie zabił :evil_lol: Quote
Recommended Posts