Daga_i_Oskar Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 to ulubiona pozycja mojego Oskara :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] to ulubiona pozycja mojego Oskara :evil_lol: bezwstydnicy :evil_lol: A tak w ogóle to DZień dobry ;) Siedzę w domku i przymusowo słucham "kocich melodii" za oknem :roll: No jakby nie patrzec to są marcowe harce :evil_lol: , ale czy te koty muszą tak głośno jęczeć :roll: Życzę miłego dnia ;) Quote
AlKil Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Mało, że jęczą to jeszcze się tłuką. Ostatnio wychodząc z domku natknęłam się na taką tarzającą sie parę kocurów i były tak zajęte wydrapywaniem sobie oczu, że utrudniały mi wejście do samochodu...:angryy: Quote
madziasto4 Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 i na dodatek nie mają poczucia czasu i drą się w nocy :mad: Quote
madziasto4 Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Wstawiam parę fotek w ruchu :razz: na tym zdjęciu lampa błyskowa trochę przesadziła :mad: ale pokazałam to "cudo" naszym dogomaniackim ekspertom :razz: to może coś wymyślą :roll: hihi latawiec :razz: odbicie z progu mamuciej skoczni :cool3: Życzymy kolorowych snów :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 a na którym metrze ląduje Masterek :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a na którym metrze ląduje Masterek :cool3: mówie ci Daga, to jest mistrz olimpijski, punk konstrukcyjny wynosi 1,5 m , a masterek osiąga ponad 2 :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='madziasto4']mówie ci Daga, to jest mistrz olimpijski, punk konstrukcyjny wynosi 1,5 m , a masterek osiąga ponad 2 :cool3: qrcze jeszcze troche potrenuje i w Siemianowicach wyladuje :lol: :lol: Quote
madziasto4 Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']qrcze jeszcze troche potrenuje i w Siemianowicach wyladuje :lol: :lol: no to przez następne kilka tygodni patrz w niebo czy nie leci jakiś yoreczek :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='madziasto4']no to przez następne kilka tygodni patrz w niebo czy nie leci jakiś yoreczek :evil_lol: Madziu będę dniami i nocami wypatrywała Masterka w niebie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Madziu będę dniami i nocami wypatrywała Masterka w niebie :evil_lol: ok :razz: Gdyby ktoś tu do nas wpadł to Dzień dobry :lol: Już po szkole, ale mając perspektywę przeczytania "Potopu" to uśmiech mi znika z twarzy :roll: Trochę Masterka: Życzymy miłego popołudnia i gdyby ktoś chciał wpaść do nas to zapraszamy :lol: Quote
Basia&Safi Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 i znowu jezorek hihih :):):) ladnie sie swiatelko odbija od masterka :) Quote
madziasto4 Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 [quote name='basiulka22tychy']i znowu jezorek hihih :):):) ladnie sie swiatelko odbija od masterka :) o tak, zwłaszcza tu :angryy: :eviltong: Takie fajne zdjęcie mogło być :roll: ale to nic, zrobiłam już następne :razz: Quote
melinda:-) Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 super zdjecie:loveu: :loveu: :loveu: Trochę Masterka: Quote
AlKil Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Do Siemianowic to Masterek może nie doleci, ale do mnie do Gdańska na pewno!!!! Będę wypatrywać!:crazyeye: Madziu, "Potop" nie jest taki zły, ostatnio męczyłam z synkiem "Oto jest Kasia" to dopiero były nasze wspólne cierpienia... Ale teraz rzucamy się na "Psa, który jeździł koleją", znowu będę płakać...:bigcry: Dobrze,że chociaż wiosenka do nas zawitała. Killerek zaczął szaleć na spacerkach:Dog_run: Quote
Basia&Safi Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 milego wiosennego dzionka zyczymy :) a muszkietorek byl wczoraj u fryzjera i boroczek dostal histerii :D:D:D i cieli go na glupim jasiu ;) ale est dobrze :):):) troche to zajelo bo pare ladnych godzinek hihih a teraz jeszcze bardziej podobny do masterka moze Kinia_w wkoncu wklei foteczki hihih Quote
justynia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='madziasto4']ok :razz: Gdyby ktoś tu do nas wpadł to Dzień dobry :lol: Już po szkole, ale mając perspektywę przeczytania "Potopu" to uśmiech mi znika z twarzy :roll: Trochę Masterka: Hihi, przygotuj się na krawawe sceny, jak będziesz Potop czytać :evil_lol: A cóż to Masterek wyprawia? Przeciąga się, czy śpiewa?? :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Cześc Madziu, głaski dla Masterka :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Dzień dobry, dziękujemy, że do nas zaglądacie ;) melinda:-), jupi dziękujemy ;) i zapraszamy częściej :lol: [quote name='AlKil']Do Siemianowic to Masterek może nie doleci, ale do mnie do Gdańska na pewno!!!! Będę wypatrywać!:crazyeye: Madziu, "Potop" nie jest taki zły, ostatnio męczyłam z synkiem "Oto jest Kasia" to dopiero były nasze wspólne cierpienia... Ale teraz rzucamy się na "Psa, który jeździł koleją", znowu będę płakać...:bigcry: Dobrze,że chociaż wiosenka do nas zawitała. Killerek zaczął szaleć na spacerkach:Dog_run: o tak, do Gdańska jest bliziutko ;) co do "Potopu" to najpierw zaczęłam od obejrzenia filmu, żeby się połapac w tym wszystkim, więc teraz będzie już łatwiej przeczytać książkę :lol: pamiętam :Psa, który jeździł koleją", biedny Lampo :shake: oj tak, upragniona wiosna zbliża się wielkimi krokami (mam nadzieję), masterek już też wyczuł wiosenkę :razz: [quote name='basiulka22tychy']milego wiosennego dzionka zyczymy :) a muszkietorek byl wczoraj u fryzjera i boroczek dostal histerii :D:D:D i cieli go na glupim jasiu ;) ale est dobrze :):):) troche to zajelo bo pare ladnych godzinek hihih a teraz jeszcze bardziej podobny do masterka moze Kinia_w wkoncu wklei foteczki hihih życzonka sie spełniły, u nas było dzisiaj prawie 15 stopni :multi: ojej biedaczek się zestresował :shake: w takim razie czekam na fotki, bo chcę w końcu zobaczyć tego podobnego :eviltong: do mojego masterka :lol: [quote name='justynia']Hihi, przygotuj się na krawawe sceny, jak będziesz Potop czytać :evil_lol: A cóż to Masterek wyprawia? Przeciąga się, czy śpiewa?? :lol: może nie będzie tak źle z tymi krwawymi scenami :eviltong: a masterek na tej fotce ogląda się za zabawką, którą mu rzuciłam wysoko nad głową :cool3: [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Madziu, głaski dla Masterka :loveu: cześć daguś :cool3: masterek bardzo Ci dziękuje za głaskanko :cool3: Quote
Cimi Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 madziasto4 napisał(a):co do "Potopu" to najpierw zaczęłam od obejrzenia filmu, żeby się połapac w tym wszystkim, więc teraz będzie już łatwiej przeczytać książkę :lol: O to ja mam czytać przez święta Potop, ale czy przeczytam :cool3:. Obawiam się, że nie :evil_lol:. Quote
madziasto4 Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='Cimi']O to ja mam czytać przez święta Potop, ale czy przeczytam :cool3:. Obawiam się, że nie :evil_lol:. hihi Agatko nie martw się, ja też mam złe przeczucia :evil_lol: masterek :lol: Quote
Cimi Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 madziasto4 napisał(a):hihi Agatko nie martw się, ja też mam złe przeczucia :evil_lol: U mnie to już jest chyba przesądzone :evil_lol:. Oj bo w ej drugiej klasie, to bardzo mało czytam lektur :evil_lol:. Zaraz się zabieram do 'Zbrodni i kary' :lol:. Quote
madziasto4 Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 no patrz, ty masz "Potop" w drugiej klasie, a nas już w pierwszej nim męczą :roll: Quote
Recommended Posts