Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

to ulubiona pozycja mojego Oskara :evil_lol:

bezwstydnicy :evil_lol:

A tak w ogóle to DZień dobry ;)
Siedzę w domku i przymusowo słucham "kocich melodii" za oknem :roll: No jakby nie patrzec to są marcowe harce :evil_lol: , ale czy te koty muszą tak głośno jęczeć :roll:

Życzę miłego dnia ;)

Posted

Mało, że jęczą to jeszcze się tłuką. Ostatnio wychodząc z domku natknęłam się na taką tarzającą sie parę kocurów i były tak zajęte wydrapywaniem sobie oczu, że utrudniały mi wejście do samochodu...:angryy:

Posted

Wstawiam parę fotek w ruchu :razz:
na tym zdjęciu lampa błyskowa trochę przesadziła :mad: ale pokazałam to "cudo" naszym dogomaniackim ekspertom :razz: to może coś wymyślą :roll:

hihi latawiec :razz:

odbicie z progu mamuciej skoczni :cool3:

Życzymy kolorowych snów :lol:

Posted

[quote name='madziasto4']mówie ci Daga, to jest mistrz olimpijski, punk konstrukcyjny wynosi 1,5 m , a masterek osiąga ponad 2 :cool3:

qrcze jeszcze troche potrenuje i w Siemianowicach wyladuje :lol: :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']qrcze jeszcze troche potrenuje i w Siemianowicach wyladuje :lol: :lol:
no to przez następne kilka tygodni patrz w niebo czy nie leci jakiś yoreczek :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Madziu będę dniami i nocami wypatrywała Masterka w niebie :evil_lol:
ok :razz:

Gdyby ktoś tu do nas wpadł to Dzień dobry :lol:

Już po szkole, ale mając perspektywę przeczytania "Potopu" to uśmiech mi znika z twarzy :roll:
Trochę Masterka:

Życzymy miłego popołudnia i gdyby ktoś chciał wpaść do nas to zapraszamy :lol:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']i znowu jezorek hihih :):):) ladnie sie swiatelko odbija od masterka :)

o tak, zwłaszcza tu :angryy: :eviltong:

Takie fajne zdjęcie mogło być :roll: ale to nic, zrobiłam już następne :razz:

Posted

Do Siemianowic to Masterek może nie doleci, ale do mnie do Gdańska na pewno!!!! Będę wypatrywać!:crazyeye: Madziu, "Potop" nie jest taki zły, ostatnio męczyłam z synkiem "Oto jest Kasia" to dopiero były nasze wspólne cierpienia... Ale teraz rzucamy się na "Psa, który jeździł koleją", znowu będę płakać...:bigcry: Dobrze,że chociaż wiosenka do nas zawitała. Killerek zaczął szaleć na spacerkach:Dog_run:

Posted

milego wiosennego dzionka zyczymy :) a muszkietorek byl wczoraj u fryzjera i boroczek dostal histerii :D:D:D i cieli go na glupim jasiu ;) ale est dobrze :):):) troche to zajelo bo pare ladnych godzinek hihih a teraz jeszcze bardziej podobny do masterka moze Kinia_w wkoncu wklei foteczki hihih

Posted

[quote name='madziasto4']ok :razz:

Gdyby ktoś tu do nas wpadł to Dzień dobry :lol:

Już po szkole, ale mając perspektywę przeczytania "Potopu" to uśmiech mi znika z twarzy :roll:
Trochę Masterka:

Hihi, przygotuj się na krawawe sceny, jak będziesz Potop czytać :evil_lol:
A cóż to Masterek wyprawia? Przeciąga się, czy śpiewa?? :lol:

Posted

Dzień dobry, dziękujemy, że do nas zaglądacie ;)

melinda:-), jupi dziękujemy ;) i zapraszamy częściej :lol:

[quote name='AlKil']Do Siemianowic to Masterek może nie doleci, ale do mnie do Gdańska na pewno!!!! Będę wypatrywać!:crazyeye: Madziu, "Potop" nie jest taki zły, ostatnio męczyłam z synkiem "Oto jest Kasia" to dopiero były nasze wspólne cierpienia... Ale teraz rzucamy się na "Psa, który jeździł koleją", znowu będę płakać...:bigcry: Dobrze,że chociaż wiosenka do nas zawitała. Killerek zaczął szaleć na spacerkach:Dog_run:
o tak, do Gdańska jest bliziutko ;)
co do "Potopu" to najpierw zaczęłam od obejrzenia filmu, żeby się połapac w tym wszystkim, więc teraz będzie już łatwiej przeczytać książkę :lol:
pamiętam :Psa, który jeździł koleją", biedny Lampo :shake:
oj tak, upragniona wiosna zbliża się wielkimi krokami (mam nadzieję), masterek już też wyczuł wiosenkę :razz:

[quote name='basiulka22tychy']milego wiosennego dzionka zyczymy :) a muszkietorek byl wczoraj u fryzjera i boroczek dostal histerii :D:D:D i cieli go na glupim jasiu ;) ale est dobrze :):):) troche to zajelo bo pare ladnych godzinek hihih a teraz jeszcze bardziej podobny do masterka moze Kinia_w wkoncu wklei foteczki hihih
życzonka sie spełniły, u nas było dzisiaj prawie 15 stopni :multi:
ojej biedaczek się zestresował :shake: w takim razie czekam na fotki, bo chcę w końcu zobaczyć tego podobnego :eviltong: do mojego masterka :lol:

[quote name='justynia']Hihi, przygotuj się na krawawe sceny, jak będziesz Potop czytać :evil_lol:
A cóż to Masterek wyprawia? Przeciąga się, czy śpiewa?? :lol:
może nie będzie tak źle z tymi krwawymi scenami :eviltong:
a masterek na tej fotce ogląda się za zabawką, którą mu rzuciłam wysoko nad głową :cool3:

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Madziu,

głaski dla Masterka :loveu:
cześć daguś :cool3: masterek bardzo Ci dziękuje za głaskanko :cool3:

Posted

madziasto4 napisał(a):
co do "Potopu" to najpierw zaczęłam od obejrzenia filmu, żeby się połapac w tym wszystkim, więc teraz będzie już łatwiej przeczytać książkę :lol:

O to ja mam czytać przez święta Potop, ale czy przeczytam :cool3:. Obawiam się, że nie :evil_lol:.

Posted

[quote name='Cimi']O to ja mam czytać przez święta Potop, ale czy przeczytam :cool3:. Obawiam się, że nie :evil_lol:.
hihi Agatko nie martw się, ja też mam złe przeczucia :evil_lol:

masterek :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
hihi Agatko nie martw się, ja też mam złe przeczucia :evil_lol:

U mnie to już jest chyba przesądzone :evil_lol:. Oj bo w ej drugiej klasie, to bardzo mało czytam lektur :evil_lol:. Zaraz się zabieram do 'Zbrodni i kary' :lol:.