Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ha! Wiedziałam! Zmowa mężczyzn!!!:lol: Pzdr. Quote
AlKil Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Pewnie sama tak ustawiłaś śmietanę, żeby potem móc robić zdjęcia ....:lol: Quote
madziasto4 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='AlKil']Pewnie sama tak ustawiłaś śmietanę, żeby potem móc robić zdjęcia ....:lol: No wiesz, żeby mnie o takie rzeczy posądzać :eviltong: Owszem, byłam zadowolona z obrotu sprawy ze śmietaną:cool3: ale żeby od razu mnie podejrzewać o maczanie w tym palców :shake: :eviltong: Zapomniałam powiedzieć, że Toro nie ma jedego, dolnego ząbka, a drugi obok się rusza :multi: Quote
AlKil Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 To super! Żeby tylko kiełki też tak chętnie wypadły...:lol::lol::lol: Quote
madziasto4 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Właśnie:lol: Teraz musimy się szarpać, mocować, przeciągać ze wzmożoną siłą, żeby kły powypadały :lol: Tylko żebym mu głowy nie urwała niechcący :evil_lol: Master musiał mieć kilka zębów usuwanych przez weta :roll: Quote
AlKil Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 madziasto4 napisał(a):Właśnie:lol: Teraz musimy się szarpać, mocować, przeciągać ze wzmożoną siłą, żeby kły powypadały :lol: Tylko żebym mu głowy nie urwała niechcący :evil_lol: Master musiał mieć kilka zębów usuwanych przez weta :roll: Killerkowi długo kiełki wypadały, aż na ostatniego nie chcieliśmy czekać i też zajął się nim wet.:lol: Quote
marlena924 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ekstra filmik i zdjątka :multi: A ile Toruś już ma..? Quote
madziasto4 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 AlKil napisał(a):Killerkowi długo kiełki wypadały, aż na ostatniego nie chcieliśmy czekać i też zajął się nim wet.:lol: No zobaczymy jak będzie z Torkiem :lol: Mam nadzieję, że się sami uporamy z ząbkami :lol: marlena924 napisał(a):Ekstra filmik i zdjątka :multi: A ile Toruś już ma..? 4,5 miesiąca :p Quote
misiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='madziasto4'] SPRZĄTACZE :evil_lol:. Quote
madziasto4 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='misiaczek']SPRZĄTACZE :evil_lol:. Przynajmniej mam czysto w mieszkaniu :evil_lol: Głównie za sprawą Tora :mad: Zmiata wszystko co znajdzie i co nie jest najczęsciej przeznaczone do jedzenia :mad: Jak była choinka to systematycznie wyjadał z podłogi igły:mad: aż musieliśmy zagrodzić choinkę :lol: Quote
Medorowa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ależ te yorczki sa cudnaiste:cool3: :loveu: :loveu: Ile waży Master:razz: Quote
madziasto4 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Ależ te yorczki sa cudnaiste:cool3: :loveu: :loveu: Ile waży Master:razz: Master...2,3 kg chyba :hmmmm: Ehh, nie tak dawno podawałam wagę psiurów, a już nie pamiętam :roll: ;) Quote
madziasto4 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 :lol: Rozebraliśmy fotele do obicia nowym materiałem, także w pokoju stoją same 2 szkielety, tata wstawił sobie 'do środka' szkieletu pufę, więc wyglądał tak jakby siedział na fotelu. I przyszedł Master :cool3: zobaczył, że pan siedzi 'na fotelu' obok :cool3: i przekonany, że wskoczy sobie normalnie na fotel, głęboko się rozczarował, gdy zamiast na fotelu, wylądował na podłodze :evil_lol: :lol: Quote
madziasto4 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Guffi napisał(a):Przynajmniej po sobie sprzątają:p . Ja bym wolała, żeby Toruś jednak sprzątanie zostawił mnie :razz: Quote
Kasia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 madziasto4 napisał(a): :lol: Rozebraliśmy fotele do obicia nowym materiałem, także w pokoju stoją same 2 szkielety, tata wstawił sobie 'do środka' szkieletu pufę, więc wyglądał tak jakby siedział na fotelu. I przyszedł Master :cool3: zobaczył, że pan siedzi 'na fotelu' obok :cool3: i przekonany, że wskoczy sobie normalnie na fotel, głęboko się rozczarował, gdy zamiast na fotelu, wylądował na podłodze :evil_lol: :lol: hahahaha.....chciałabym zobaczyć wtedy jego minkę :evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='madziasto4'] na tym zdjęciu Toro wygląda na strasznie głośnio chrapiącego :evil_lol: a Master na dopiero co przebudzonego tym właśnie chrapaniem...:p Quote
barbara.h Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 proszę bardzo jaki dowód :evil_lol: że ogromne zębiska te małe potffforki mają :evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 fidelek2 napisał(a):hahahaha.....chciałabym zobaczyć wtedy jego minkę :evil_lol::evil_lol: Ja też, bo do pokoju, już po fakcie, zwabił mnie głośny śmiech taty i westchniecie 'oj Master, Master..:lol: ' :evil_lol: :lol: Quote
Guffi Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 madziasto4 napisał(a):Ja bym wolała, żeby Toruś jednak sprzątanie zostawił mnie :razz: Czyli tylko na zdjęciach ono tak ładnie wygląda:diabloti: ? Quote
madziasto4 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='fidelek2']na tym zdjęciu Toro wygląda na strasznie głośnio chrapiącego :evil_lol: a Master na dopiero co przebudzonego tym właśnie chrapaniem...:p Na tym zdjęciu moja Droga, Toro się wydurnia i próbuje dosięgnąc pyszczkiem Mastera, a Master jest wyraźnie niezadowolony :cool3: [quote name='barbara.h']proszę bardzo jaki dowód :evil_lol: że ogromne zębiska te małe potffforki mają :evil_lol::evil_lol: Te małe potworki połykają ofiarę w całości, więc te zębiska nie są im nawet potrzebne :diabloti: :cool3: ;) Kiedyś się mnie ktoś na ulicy zapytał, odnośnie Mastera: 'Gryzie?' , a ja mu na to: 'Nie, połyka w całości' :razz: Rety, ma zęby, to gryzie :niewiem: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Guffi napisał(a):Czyli tylko na zdjęciach ono tak ładnie wygląda:diabloti: ? :fadein: :lol: Ale i tak go kocham :loveu: :lol: Quote
Guffi Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 A mogę wiedzieć, dlaczego on nie ma jednego zęba:razz: ? Quote
madziasto4 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Guffi napisał(a):A mogę wiedzieć, dlaczego on nie ma jednego zęba:razz: ? Bo mu wypadł :lol: Gubi mleczaki :p Jeszcze 2 obok się ruszają :) Quote
Recommended Posts