Guffi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Chcesz odpowiedź? Ja już do tego doszłam:p . Quote
madziasto4 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Guffi napisał(a):Chcesz odpowiedź? Ja już do tego doszłam:p . Czekaj, może przyjdzie jakaś mądra głowa :lol: Guffi, a może Ty nie wkeiłaś tu wszystkiego:cool3: to na pewno 'pełen' obrazek? :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Tak, kilka minut temu go rysowałam na Paincie:cool3: . Chcesz ten wynik? Quote
madziasto4 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Guffi napisał(a):Tak, kilka minut temu go rysowałam na Paincie:cool3: . Chcesz ten wynik? No to daj :p Quote
madziasto4 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Guffi napisał(a):3212x1123=3607076 :icon_roc: Jam jest ciemna masa :stupid: Quote
Guffi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 madziasto4 napisał(a)::icon_roc: Jam jest ciemna masa :stupid: A co w tym trudnego? Ja się od razu kapłam:eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Guffi napisał(a):A co w tym trudnego? Ja się od razu kapłam:eviltong: A ja dalej nie wiem o so chozi :stupid: :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Dobra, spróbuję to jakoś zrobić tak, aby było dobrze widać o co chodzi. Wyślę Ci to na PW, aby tajemnica nie wyszła na jaw:eviltong: . Quote
madziasto4 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Guffi napisał(a):Dobra, spróbuję to jakoś zrobić tak, aby było dobrze widać o co chodzi. Wyślę Ci to na PW, aby tajemnica nie wyszła na jaw:eviltong: . OK :grins: Quote
Medorowa Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='madziasto4']Taaak? :lol: Sierota :evil_lol: Ja tam widziałam zawsze :lol: Przed chwilą tacie wypadła z lodówki śmietana :cool3: Porozlewała się, ale od czego są psy :eviltong: Ale śmietanowe odkurzacze:evil_lol: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale śmietanowe odkurzacze:evil_lol: :evil_lol: Nie trzebabyło zmywać podłogi :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Guffi napisał(a):Doszła do Ciebie PW? Rozumiesz już? Yhy, doszło :fadein: Rozumiem wszystko, oprócz tego, skąd, w jaki sposób znalazły się tam te pomarańczowe cyfry :stupid: Nijak nie mogę się dopatrzeć, doliczyć ani nic innego :stupid: Quote
Guffi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 madziasto4 napisał(a):Yhy, doszło :fadein: Rozumiem wszystko, oprócz tego, skąd, w jaki sposób znalazły się tam te pomarańczowe cyfry :stupid: Nijak nie mogę się dopatrzeć, doliczyć ani nic innego :stupid: Liczysz skrzyżowania w pionie. Quote
madziasto4 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Guffi napisał(a):Liczysz skrzyżowania w pionie. :p Ja nie wiem, ja się za cholere doliczyć nie mogę :niewiem: Guffi- nigdy więcej zagadek matematycznych :mad: :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 madziasto4 napisał(a)::p Ja nie wiem, ja się za cholere doliczyć nie mogę :niewiem: Guffi- nigdy więcej zagadek matematycznych :mad: :evil_lol: Jak chcesz:-( :diabloti: Quote
madziasto4 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Guffi']Jak chcesz:-( :diabloti: Właśnie tak chcę :evil_lol: :eviltong: [quote name='Zuza96']Doberek :p [quote name='Xiara']Dzień dobry :) Czeeeść :multi: Dzisiaj rano sąsiadka przyszła powiedzieć, że chyba się włamali do naszej piwnicy, bo okienko otwarte :roll: I rzeczywiście :angryy: Wleźli przez małe okno, uprzednio przecinając kłódkę, ale nic nie wzięli, bo i tak by nie dali rady wynieść nic przez to okienko :angryy: Ale poprzewracali szafki, choinke (mamy jeszcze choinke od świąt, do wsadzenia na dzialke :cool1: ) :shake: Ale jeszcze dziś skombinujemy jakieś metalowe, grube pręty czy coś i się zabarykadujemy tak, żeby nie dało się wypchnąć okna :cool1: Toreczek był na spacerku o 9, połaził sobie trochę i idzie mu już coraz lepiej :lol: Chłopaki właśnie się ganiają, słyszę, że Master szczeka- chyba Toro zabrał mu kość :razz: W ogóle mały już umie już zabierać Masterowi ucho wędzone :evil_lol: Wczoraj latali po mieszkaniu- Toro z uchem wędzonym Mastera, a Master za Torem :evil_lol: Quote
Xiara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 madziasto4 napisał(a):Dzisiaj rano sąsiadka przyszła powiedzieć, że chyba się włamali do naszej piwnicy, bo okienko otwarte :roll: I rzeczywiście :angryy: Wleźli przez małe okno, uprzednio przecinając kłódkę, ale nic nie wzięli, bo i tak by nie dali rady wynieść nic przez to okienko :angryy: Ale poprzewracali szafki, choinke (mamy jeszcze choinke od świąt, do wsadzenia na dzialke :cool1: ) :shake: Ale jeszcze dziś skombinujemy jakieś metalowe, grube pręty czy coś i się zabarykadujemy tak, żeby nie dało się wypchnąć okna :cool1: Ale przynajmniej nic nie ukradli :roll: madziasto4 napisał(a):Chłopaki właśnie się ganiają, słyszę, że Master szczeka- chyba Toro zabrał mu kość :razz: W ogóle mały już umie już zabierać Masterowi ucho wędzone :evil_lol: Wczoraj latali po mieszkaniu- Toro z uchem wędzonym Mastera, a Master za Torem :evil_lol: No to fajnie tam macie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Xiara napisał(a):Ale przynajmniej nic nie ukradli :roll: No to fajnie tam macie :evil_lol: Noo:roll: Fajnie, fajnie :lol: Wesoło :lol: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='madziasto4']Ja też już dawno nie robiłam, ale od jakiegoś czasu ich zapach tak za mną chodził, że musiałam zrobić! :razz: Już zjedzone :eating: Tylko wspomnienie pozostało, co? No i miłe uczucie w brzuszkach... [quote name='madziasto4']Nie zgodziłabym się Tobą, gdyby nie to, że się zgadzam :roll: :evil_lol: Ale zagmatwane :lol: Ale jakże trafne!:evil_lol: [quote name='madziasto4'] Przed chwilą tacie wypadła z lodówki śmietana :cool3: Porozlewała się, ale od czego są psy :eviltong: Hm, sprzątaczka to u Was nie zarobi... Ah, ci mężczyźni... Wpuścić ich do kuchni i od razu śmietanę rozlewają... A może Tata był w zmowie z małymi szelmami, co?:razz: Pzdr. Quote
madziasto4 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [SIZE="3"]FILM Psy u mnie w pokoju, bo panowie z meblowego wnosili nową kanapę, Master chce koniecznie wyjść i piszczy, mały się pastwi nad posłankiem: Quote
madziasto4 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Asiaczek napisał(a):Tylko wspomnienie pozostało, co? No i miłe uczucie w brzuszkach... Prawda, człowiek się tyle narobi przy nich, a tu dzień, dwa i sajgonki zjedzone :placz: Asiaczek napisał(a):Ale jakże trafne!:evil_lol: :lol: Asiaczek napisał(a): Ah, ci mężczyźni... Wpuścić ich do kuchni i od razu śmietanę rozlewają... A może Tata był w zmowie z małymi szelmami, co?:razz: Pzdr. A oczywiście kto był winien? Na pewno nie Tata, bo przecież 'ktoś głupio poukładał w lodówce' :evil_lol: Tak, spisek był bardzo prawdopodoby- psy jakimś dziwnym trafem stały tuż za rogiem :hmmmm: Quote
Recommended Posts