Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Guffi napisał(a):
Chcesz odpowiedź? Ja już do tego doszłam:p .

Czekaj, może przyjdzie jakaś mądra głowa :lol:
Guffi, a może Ty nie wkeiłaś tu wszystkiego:cool3: to na pewno 'pełen' obrazek? :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Taaak? :lol: Sierota :evil_lol: Ja tam widziałam zawsze :lol:

Przed chwilą tacie wypadła z lodówki śmietana :cool3: Porozlewała się, ale od czego są psy :eviltong:

Ale śmietanowe odkurzacze:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Guffi napisał(a):
Doszła do Ciebie PW? Rozumiesz już?

Yhy, doszło :fadein: Rozumiem wszystko, oprócz tego, skąd, w jaki sposób znalazły się tam te pomarańczowe cyfry :stupid: Nijak nie mogę się dopatrzeć, doliczyć ani nic innego :stupid:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Yhy, doszło :fadein: Rozumiem wszystko, oprócz tego, skąd, w jaki sposób znalazły się tam te pomarańczowe cyfry :stupid: Nijak nie mogę się dopatrzeć, doliczyć ani nic innego :stupid:

Liczysz skrzyżowania w pionie.

Posted

madziasto4 napisał(a):
:p Ja nie wiem, ja się za cholere doliczyć nie mogę :niewiem:

Guffi- nigdy więcej zagadek matematycznych :mad: :evil_lol:

Jak chcesz:-( :diabloti:

Posted

[quote name='Guffi']Jak chcesz:-( :diabloti:
Właśnie tak chcę :evil_lol: :eviltong:

[quote name='Zuza96']Doberek :p
[quote name='Xiara']Dzień dobry :)
Czeeeść :multi:

Dzisiaj rano sąsiadka przyszła powiedzieć, że chyba się włamali do naszej piwnicy, bo okienko otwarte :roll: I rzeczywiście :angryy: Wleźli przez małe okno, uprzednio przecinając kłódkę, ale nic nie wzięli, bo i tak by nie dali rady wynieść nic przez to okienko :angryy: Ale poprzewracali szafki, choinke (mamy jeszcze choinke od świąt, do wsadzenia na dzialke :cool1: ) :shake:
Ale jeszcze dziś skombinujemy jakieś metalowe, grube pręty czy coś i się zabarykadujemy tak, żeby nie dało się wypchnąć okna :cool1:

Toreczek był na spacerku o 9, połaził sobie trochę i idzie mu już coraz lepiej :lol:

Chłopaki właśnie się ganiają, słyszę, że Master szczeka- chyba Toro zabrał mu kość :razz: W ogóle mały już umie już zabierać Masterowi ucho wędzone :evil_lol: Wczoraj latali po mieszkaniu- Toro z uchem wędzonym Mastera, a Master za Torem :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Dzisiaj rano sąsiadka przyszła powiedzieć, że chyba się włamali do naszej piwnicy, bo okienko otwarte :roll: I rzeczywiście :angryy: Wleźli przez małe okno, uprzednio przecinając kłódkę, ale nic nie wzięli, bo i tak by nie dali rady wynieść nic przez to okienko :angryy: Ale poprzewracali szafki, choinke (mamy jeszcze choinke od świąt, do wsadzenia na dzialke :cool1: ) :shake:
Ale jeszcze dziś skombinujemy jakieś metalowe, grube pręty czy coś i się zabarykadujemy tak, żeby nie dało się wypchnąć okna :cool1:

Ale przynajmniej nic nie ukradli :roll:

madziasto4 napisał(a):
Chłopaki właśnie się ganiają, słyszę, że Master szczeka- chyba Toro zabrał mu kość :razz: W ogóle mały już umie już zabierać Masterowi ucho wędzone :evil_lol: Wczoraj latali po mieszkaniu- Toro z uchem wędzonym Mastera, a Master za Torem :evil_lol:

No to fajnie tam macie :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Ja też już dawno nie robiłam, ale od jakiegoś czasu ich zapach tak za mną chodził, że musiałam zrobić! :razz:

Już zjedzone :eating:
Tylko wspomnienie pozostało, co? No i miłe uczucie w brzuszkach...

[quote name='madziasto4']Nie zgodziłabym się Tobą, gdyby nie to, że się zgadzam :roll: :evil_lol:
Ale zagmatwane :lol:
Ale jakże trafne!:evil_lol:

[quote name='madziasto4']
Przed chwilą tacie wypadła z lodówki śmietana :cool3: Porozlewała się, ale od czego są psy :eviltong:

Hm, sprzątaczka to u Was nie zarobi...
Ah, ci mężczyźni... Wpuścić ich do kuchni i od razu śmietanę rozlewają... A może Tata był w zmowie z małymi szelmami, co?:razz:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tylko wspomnienie pozostało, co? No i miłe uczucie w brzuszkach...

Prawda, człowiek się tyle narobi przy nich, a tu dzień, dwa i sajgonki zjedzone :placz:

Asiaczek napisał(a):
Ale jakże trafne!:evil_lol:

:lol:

Asiaczek napisał(a):

Ah, ci mężczyźni... Wpuścić ich do kuchni i od razu śmietanę rozlewają...

A może Tata był w zmowie z małymi szelmami, co?:razz:
Pzdr.

A oczywiście kto był winien? Na pewno nie Tata, bo przecież 'ktoś głupio poukładał w lodówce' :evil_lol:

Tak, spisek był bardzo prawdopodoby- psy jakimś dziwnym trafem stały tuż za rogiem :hmmmm: