Alicja Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Jupi napisał(a): śliczności:loveu:rany te Yoraski są tak podobne do siebie ze jak piszę pościk to muszę sprawdzać w jakiej galerii jestem ;) śliczności :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Dziękujemy za odwiedzinki ;) ano podobne, podobne :cool3: ale ja mojego smyka z żadnym innym yoreczkiem nie pomylę :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 madziasto4 napisał(a):Dziękujemy za odwiedzinki ;) ano podobne, podobne :cool3: ale ja mojego smyka z żadnym innym yoreczkiem nie pomylę :evil_lol:to tak jak ja mojego ale dla osoby postronnej to wyzwanie :p Quote
madziasto4 Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):to tak jak ja mojego ale dla osoby postronnej to wyzwanie :p i to jakie :evil_lol: "Wilk po skosztowaniu babci Czerwonego Kapturka" :evil_lol: ( widzicie ten jęzorek ? :razz: ) i rochę skoczka ;) Quote
madziasto4 Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 marlena924 napisał(a): Śliczne zdjątko :) cześć marlenko :lol: i dziękujemy ;) ale ile masterkowych cukierków zużyłam, żeby masterek chciał tak wskakiwać i zeskakiwać z łóżka, żebym go mogła odpowiednio ująć w ruchu :evil_lol: Quote
marlena924 Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Masterek zeskakuje teraz z gracją :) Wiesz, że yoreczek mojej kuzynki (wabi się Tutti, gdzieś w mojej galerii są jego fotki) który jest młodszy od Toffiego o bodajże trzy, albo cztery miesiace jeszcze nie umie wskakiwać na łóżko ;d żadne metody nie pomagają ;d i zapraszam do nas buziaczek dla Masterka :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 marlena924 napisał(a):Masterek zeskakuje teraz z gracją :) Wiesz, że yoreczek mojej kuzynki (wabi się Tutti, gdzieś w mojej galerii są jego fotki) który jest młodszy od Toffiego o bodajże trzy, albo cztery miesiace jeszcze nie umie wskakiwać na łóżko ;d żadne metody nie pomagają ;d i zapraszam do nas buziaczek dla Masterka :loveu: smakołyki też nie pomagają?? :cool3: to może schodki z poduszek?? :razz: Quote
rokiii Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Jaki słodki psiak z Masterka:loveu: Poprostu słodycz:)A super go ujełaś jak schodził z łóżka:crazyeye: Z moja Majka by sie tak nie dało:shake: Ona za szybko wchodzi i schodz:lol: Jedynie ja przechwytuje jak spi albo siedzi na dywanie:eviltong: Pozdrawiam:* Quote
Cimi Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 madziasto4 napisał(a):smakołyki też nie pomagają?? :cool3: to może schodki z poduszek?? :razz: No mój pies od samego początku wiedział co to łóżko :lol:. Już jako 3-miesięczny szkrabek wskakiwał z rozpędu i nawet nie trzeba było zachęcać :evil_lol::evil_lol:. Quote
madziasto4 Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 witaj rokiii ;) ujęłam go, ale ile ja musiałam leżeć na tej podłodze i jeszcze przekupić masterka łakociami, żebym go mogła uchwycić w końcu, ile on się biedak naskakał na to łóżko :eviltong: Zapraszamy częściej :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Cimi napisał(a):No mój pies od samego początku wiedział co to łóżko :lol:. Już jako 3-miesięczny szkrabek wskakiwał z rozpędu i nawet nie trzeba było zachęcać :evil_lol::evil_lol:. hihi cimi Twój psiurek 3 miesięczny a yorczek kilkimiesięczny to dość znaczna różnica :cool3: :evil_lol: hihi dla takiego yorkowego malucha wejście na łóżko to wyczyn :cool3: Quote
Cimi Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 madziasto4 napisał(a):hihi cimi Twój psiurek 3 miesięczny a yorczek kilkimiesięczny to dość znaczna różnica :cool3: :evil_lol: hihi dla takiego yorkowego malucha wejście na łóżko to wyczyn :cool3: Aż tak duża nie była :evil_lol:. Wejść na łóżka nie umiała to z biegów wpadała, a jak nie to kombinowała :evil_lol: :evil_lol:. Quote
madziasto4 Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 hihi fajnie wyglądają kombinacje takich maluchów przy wejściu na łóżko :evil_lol: pamietam jak masterek miał ze 2 miesiące i jak się wspinał i podpierał główką :evil_lol: a jak już się wgramolił to po cichu na podusię i psa nie ma- od razu zasypiał, żeby go tylko nie wyrzucić stamtąd :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 jęzorek :lol: a tak zadzieram nochal :evil_lol: pańcia sfotografowała jajecka... ...i pesek się zawstydził :lol: Quote
Basia&Safi Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 boziu jaki on jest slodziutki :):):) mam nadzieje ze muszkietor tu nie zagdlada bo inaczej mam przechlapane :D:D:D: Quote
madziasto4 Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 basiulka22tychy napisał(a):boziu jaki on jest slodziutki :):):) mam nadzieje ze muszkietor tu nie zagdlada bo inaczej mam przechlapane :D:D:D: bez obaw, staniemy w Twojej obronie :razz: ;) Śliczności..:lol: Dziękujemy ;) Masterek mówi Dzień dobry ;) Quote
madziasto4 Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Nie wiem jak Wy, ale Masterek szykuje się już do spanka :lol: :razz: Quote
Cimi Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Cóż za wygibasy :evil_lol:. I jakie małe jajeczka :lol: :evil_lol:. Quote
Daga_i_Oskar Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Cześć Madziu, ile ślicznych zdjęc Mastreka :loveu: ależ ten mały brzdąc mi sie podoba, qrcze chciałoby sie miec te wsyztskie forumowe Yorki :lol: Quote
madziasto4 Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 [quote name='Cimi'] Cóż za wygibasy :evil_lol:. I jakie małe jajeczka :lol: :evil_lol:. z dużymi wyglądałby dość komicznie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Madziu, ile ślicznych zdjęc Mastreka :loveu: ależ ten mały brzdąc mi sie podoba, qrcze chciałoby sie miec te wsyztskie forumowe Yorki :lol: witam witam w moich skromnych progach :cool3: no to nadrabiaj, nadrabiaj :cool3: Quote
Recommended Posts