Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Jupi napisał(a):

śliczności:loveu:
rany te Yoraski są tak podobne do siebie ze jak piszę pościk to muszę sprawdzać w jakiej galerii jestem ;)
śliczności :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Dziękujemy za odwiedzinki ;)
ano podobne, podobne :cool3: ale ja mojego smyka z żadnym innym yoreczkiem nie pomylę :evil_lol:
to tak jak ja mojego ale dla osoby postronnej to wyzwanie :p

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
to tak jak ja mojego ale dla osoby postronnej to wyzwanie :p

i to jakie :evil_lol:

"Wilk po skosztowaniu babci Czerwonego Kapturka" :evil_lol: ( widzicie ten jęzorek ? :razz: )

i rochę skoczka ;)

Posted

marlena924 napisał(a):

Śliczne zdjątko :)

cześć marlenko :lol:
i dziękujemy ;)
ale ile masterkowych cukierków zużyłam, żeby masterek chciał tak wskakiwać i zeskakiwać z łóżka, żebym go mogła odpowiednio ująć w ruchu :evil_lol:

Posted

Masterek zeskakuje teraz z gracją :) Wiesz, że yoreczek mojej kuzynki (wabi się Tutti, gdzieś w mojej galerii są jego fotki) który jest młodszy od Toffiego o bodajże trzy, albo cztery miesiace jeszcze nie umie wskakiwać na łóżko ;d żadne metody nie pomagają ;d i zapraszam do nas buziaczek dla Masterka :loveu:

Posted

marlena924 napisał(a):
Masterek zeskakuje teraz z gracją :) Wiesz, że yoreczek mojej kuzynki (wabi się Tutti, gdzieś w mojej galerii są jego fotki) który jest młodszy od Toffiego o bodajże trzy, albo cztery miesiace jeszcze nie umie wskakiwać na łóżko ;d żadne metody nie pomagają ;d i zapraszam do nas buziaczek dla Masterka :loveu:

smakołyki też nie pomagają?? :cool3:
to może schodki z poduszek?? :razz:

Posted

Jaki słodki psiak z Masterka:loveu: Poprostu słodycz:)A super go ujełaś jak schodził z łóżka:crazyeye: Z moja Majka by sie tak nie dało:shake: Ona za szybko wchodzi i schodz:lol: Jedynie ja przechwytuje jak spi albo siedzi na dywanie:eviltong: Pozdrawiam:*

Posted

madziasto4 napisał(a):
smakołyki też nie pomagają?? :cool3:
to może schodki z poduszek?? :razz:

No mój pies od samego początku wiedział co to łóżko :lol:. Już jako 3-miesięczny szkrabek wskakiwał z rozpędu i nawet nie trzeba było zachęcać :evil_lol::evil_lol:.

Posted

witaj rokiii ;)
ujęłam go, ale ile ja musiałam leżeć na tej podłodze i jeszcze przekupić masterka łakociami, żebym go mogła uchwycić w końcu, ile on się biedak naskakał na to łóżko :eviltong:
Zapraszamy częściej :cool3:

Posted

Cimi napisał(a):
No mój pies od samego początku wiedział co to łóżko :lol:. Już jako 3-miesięczny szkrabek wskakiwał z rozpędu i nawet nie trzeba było zachęcać :evil_lol::evil_lol:.

hihi cimi Twój psiurek 3 miesięczny a yorczek kilkimiesięczny to dość znaczna różnica :cool3: :evil_lol: hihi dla takiego yorkowego malucha wejście na łóżko to wyczyn :cool3:

Posted

madziasto4 napisał(a):
hihi cimi Twój psiurek 3 miesięczny a yorczek kilkimiesięczny to dość znaczna różnica :cool3: :evil_lol: hihi dla takiego yorkowego malucha wejście na łóżko to wyczyn :cool3:

Aż tak duża nie była :evil_lol:. Wejść na łóżka nie umiała to z biegów wpadała, a jak nie to kombinowała :evil_lol: :evil_lol:.

Posted

hihi fajnie wyglądają kombinacje takich maluchów przy wejściu na łóżko :evil_lol: pamietam jak masterek miał ze 2 miesiące i jak się wspinał i podpierał główką :evil_lol: a jak już się wgramolił to po cichu na podusię i psa nie ma- od razu zasypiał, żeby go tylko nie wyrzucić stamtąd :evil_lol:

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
boziu jaki on jest slodziutki :):):) mam nadzieje ze muszkietor tu nie zagdlada bo inaczej mam przechlapane :D:D:D:

bez obaw, staniemy w Twojej obronie :razz: ;)

Śliczności..:lol:

Dziękujemy ;)

Masterek mówi Dzień dobry ;)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Madziu,

ile ślicznych zdjęc Mastreka :loveu: ależ ten mały brzdąc mi sie podoba, qrcze chciałoby sie miec te wsyztskie forumowe Yorki :lol:
witam witam w moich skromnych progach :cool3:
no to nadrabiaj, nadrabiaj :cool3: