Pati i Daisy Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 madziasto4 napisał(a): :loveu: Kubraczek taki sam jak budka i nosidełko :lol: W taką samą kratkę :lol: O! Właśnie miałam pisać, że Masterek sie wybrał na śnieżek z daszkiem domku na pleckach :evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Jest, ale tylko jeden :eviltong: Bo jak go postawiłam, tak stał :eviltong: Moja pierdołka kochana malusia :loveu: Niezwyciężony TORO ma swoje słabe strony :shake: :diabloti: Quote
madziasto4 Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Pati i Daisy napisał(a):O! Właśnie miałam pisać, że Masterek sie wybrał na śnieżek z daszkiem domku na pleckach :evil_lol: Udawał ślimaka :eviltong: Pati i Daisy napisał(a):Niezwyciężony TORO ma swoje słabe strony :shake: :diabloti: Śmieją się z mojego małego Toreczka :placz: :lol: Quote
Pati i Daisy Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 madziasto4 napisał(a): Śmieją się z mojego małego Toreczka :placz: :lol: Ojjj... każdy ma swoje słabe strony :cool3: Jeszcze nam udowodnisz odwage dzielnego Torusia jego brykającymi na śniegu fotami Może to będzie za rok lub za dwa ale co z tego! Ważne, że bedzie:evil_lol: A poza tym nie zapominajmy, ża Torek jest jeszcze malutki i to był jego pierwszy spacerek:cool3: Nie trzeba od razu płakać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
barbara.h Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 to ja ich nie mogę teraz odróżnić :shake: może byś ubrała każdego inaczej ;) Quote
Guffi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 No ale przecież to jest jeden Master:roflt::oops: Quote
madziasto4 Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Ojjj... każdy ma swoje słabe strony :cool3: Jeszcze nam udowodnisz odwage dzielnego Torusia jego brykającymi na śniegu fotami Może to będzie za rok lub za dwa ale co z tego! Ważne, że bedzie:evil_lol: A poza tym nie zapominajmy, ża Torek jest jeszcze malutki i to był jego pierwszy spacerek:cool3: Nie trzeba od razu płakać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Masz rację! Masz! Muszę być twarda :cool1: barbara.h napisał(a):to ja ich nie mogę teraz odróżnić :shake: może byś ubrała każdego inaczej ;) To trzeba częściej do nas zaglądać, oglądać zdjęcia, praktyka czyni mistrza :evil_lol: barbara.h napisał(a):oj,dwa posty mi się wyświetliły nic nie szkodzi, chociaż ja widzę jeden :niewiem: Mój pierwszy bannerek :lol: Quote
Magda Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 madziasto4 napisał(a): Widze Lidla:evil_lol::evil_lol: madziasto4 napisał(a): Mój pierwszy bannerek :lol: O cholibcia. Fiu fiu:cool1: No ladnie..... Jak dojdziesz do wprawy to dam ci zlecenie:eviltong: Quote
madziasto4 Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Guffi napisał(a):No ale przecież to jest jeden Master:roflt::oops: Guffi, może na tym polegał żart :cool3: Magda_Miki napisał(a):Widze Lidla:evil_lol::evil_lol: O cholibcia. Fiu fiu:cool1: No ladnie..... Jak dojdziesz do wprawy to dam ci zlecenie:eviltong: Madzia vel Sokole Oko :diabloti: Nie wiem czy kiedykolwiek dojde do wprawy :eviltong: Quote
madziasto4 Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Guffi napisał(a):Bannerek ślicznie Ci wyszedł:loveu: ! Dzięki :loveu: Quote
Guffi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Dzięki :loveu: Nie ma za co... Tylko prawdę piszę;):loveu: . Quote
madziasto4 Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Guffi napisał(a):Nie ma za co... Tylko prawdę piszę;):loveu: . Specjalnie dla Ciebie: [SIZE="3"]Przechwycenie kości: krok po kroku [SIZE="3"]TORO-MASTER: 1-0 Quote
Guffi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Specjalnie dla Ciebie: Przechwycenie kości: krok po kroku TORO-MASTER: 1-0 Jestem zaszczycona:loveu: i... zachwycona:loveu: . Quote
Pati i Daisy Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Masz rację! Masz! Muszę być twarda :cool1: uu.. :roll: a ja myślałam, że to ty zawsze masz racje :lol: :diabloti: madziasto4 napisał(a): Mój pierwszy bannerek :lol: No, no :klacz: :happy1: Quote
Pati i Daisy Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 madziasto4 napisał(a): TORO-MASTER: 1-0 Oczywiście jak zawsze Toro zwycięzca :evil_lol: Kurcze już nie nadążam :roll: Pisze jeden post zatwierdzam, a tu już więcej postów jest:lol: Quote
madziasto4 Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Guffi napisał(a):Jestem zaszczycona:loveu: i... zachwycona:loveu: . Ale łatwo się zaszczycić :lol: :evil_lol: Pati i Daisy napisał(a):uu.. :roll: a ja myślałam, że to ty zawsze masz racje :lol: :diabloti: No, no :klacz: :happy1: Oj! :ices_bla: Tak, tak, to ja mam zawsze racje! :lol: Tamto to nie ja pisałam :niewiem: :evil_lol: Za późno :obrazic: Nie zadedykuję Ci zdjęc :obrazic: :evil_lol: No dooooobra, masz :eviltong: Psa morderce :megagrin: Quote
Guffi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Ale łatwo się zaszczycić :lol: :evil_lol: Nooo widzisz:diabloti: Quote
Pati i Daisy Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 madziasto4 napisał(a): Oj! :ices_bla: Tak, tak, to ja mam zawsze racje! :lol: Tamto to nie ja pisałam :niewiem: :evil_lol: Tak, tak:mad: jak nie Ty to ciekawe kto... chyba nie Torek :evil_lol: madziasto4 napisał(a): Za późno :obrazic: Nie zadedykuję Ci zdjęc :obrazic: :evil_lol: :angryy: :angryy: :angryy: madziasto4 napisał(a): No dooooobra, masz :eviltong: Psa morderce :megagrin: Oh, aż sie łazka w oku zakręciła :placz: :evil_lol: A Toro w swoim normalnym wcieleniu na tej fotce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 madziasto4 napisał(a): Madziu A gdzie kupiłaś takie słodkie różowe gumeczki? :cool3: My mamy tylko czarne:diabloti: DOBRANOC:sleeping: Quote
barbara.h Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Witaj Basiu :) Masterek dziękuje :loveu: Szczurek Torek no! mi się nie wyświetliło, pierwsze zdjęcie i dlatego się pomyliłam :cool3::cool3: Quote
Magda Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 madziasto4 napisał(a):Madzia vel Sokole Oko :diabloti: Haha...dobre:evil_lol: Ja z moimi brylami i Sokole Oko:lol: Normalnie jestem pod wrazeniem. Maly skubaniec nie boi sie zabrac Masterowi kosci:crazyeye: To albo on jest taki odwazny, albo z Masterem jest cos nie tak:lol: Ciekawa jestem jakby Miki na to zareagowal Quote
Guffi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 barbara.h napisał(a):no! mi się nie wyświetliło, pierwsze zdjęcie i dlatego się pomyliłam :cool3::cool3: A już było na mnie:mad: . Quote
dzasta Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 O nowe fotaski i nowy banerek :cool3: Nie było mnie raptem jeden dzień a tu nowy banerek :crazyeye: Quote
Recommended Posts