dzasta Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ależ ta Twoja mała bestyjka ma kły no normalnie jak jaki morderca co chce skraść wszystkie serca :evil_lol: :loveu: Dziękuje za foteczki :p Dzisiaj też się przydały i poprosze o taka regularną porcję fotasek :lol: Quote
madziasto4 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 dzasta napisał(a):Ależ ta Twoja mała bestyjka ma kły no normalnie jak jaki morderca co chce skraść wszystkie serca :evil_lol: :loveu: Dziękuje za foteczki :p Dzisiaj też się przydały i poprosze o taka regularną porcję fotasek :lol: Ale Ci się zrymowało :cool3: Twoja prośba jest dla mnie rozkazem :grins: Quote
madziasto4 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 [SIZE="2"]FILM Głupek, głupek! :turn-l: Wskazane włączenie głośników Quote
Pati i Daisy Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 madziasto4 napisał(a): Torek i Masterek razem :multi: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pati i Daisy Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 madziasto4 napisał(a):FILM Głupek, głupek! :turn-l: Wskazane włączenie głośników Oj skąd ja to znam :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Torek i Masterek razem :multi: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Pati i Daisy napisał(a):Oj skąd ja to znam :evil_lol: Ja nie znałam dopóki nie pojawił się Toro :evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 madziasto4 napisał(a): Ja nie znałam dopóki nie pojawił się Toro :evil_lol: No to kolejny dowód no to jaki Masterek grzeczniutki:loveu: Ale gdyby nie dokuczny Toro nie było by tego śmiesznego filmiku :diabloti: Właśnie oglądałam Twój filmik gdzie Masterek sie ciapie w wodzie.:loveu: Ale Ci zazdroszczę tego ciapania Daisy okropnie boi się wody:shake: Quote
madziasto4 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Pati i Daisy napisał(a): No to kolejny dowód no to jaki Masterek grzeczniutki:loveu: Ale gdyby nie dokuczny Toro nie było by tego śmiesznego filmiku :diabloti: Właśnie oglądałam Twój filmik gdzie Masterek sie ciapie w wodzie.:loveu: Ale Ci zazdroszczę tego ciapania Daisy okropnie boi się wody:shake: Master to aniołek :loveu: Tak, rzeczywiście, są też dobre strony:lol: Mastera tak samego z siebie też nie ciągnie do wody :lol: Dopiero jak mu wpadło jabłko do wody, to nie dawał za wygraną i wyciągał :cool3: Quote
leemonca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 a śniegowe foteczki będą? :loveu: dzieńdoberek!!! Quote
madziasto4 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 leemonca napisał(a):a śniegowe foteczki będą? :loveu: dzieńdoberek!!! a nie będzie :loveu: :evil_lol: dzieńdoberek :lol: Quote
madziasto4 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 leemonca napisał(a):a dlaczego??? :-x a bo brak takowych na stanie :niewiem: :eviltong: no dooobra, może jutro jakieś zrobię, jak nie zapomnę :razz: i jak mi aparat nie zamarznie :lol: Chciałam się zapytać skąd wiesz, że u nas jest śnieg, skoro pytasz o śniegowe fotki, ale sobie przypomniałam, że się chwaliłam kilka stron wcześniej :lol: Quote
leemonca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 no właśnie ;-), a foteczki zimowe muszą być, bo przecież to pierwsza zima Torka ;-) Quote
Pati i Daisy Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 leemonca napisał(a):no właśnie ;-), a foteczki zimowe muszą być, bo przecież to pierwsza zima Torka ;-) Właśnie! :vamp: A jak już napewno nie będzie szans na zimowe to normalne poprosimy:evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 madziasto4 napisał(a): Mastera tak samego z siebie też nie ciągnie do wody :lol: Dopiero jak mu wpadło jabłko do wody, to nie dawał za wygraną i wyciągał :cool3: A na drugim chyba żabka go interesowała :cool3: Quote
madziasto4 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 (edited) leemonca napisał(a):no właśnie ;-), a foteczki zimowe muszą być, bo przecież to pierwsza zima Torka ;-) Pati i Daisy napisał(a):Właśnie! :vamp: To będzie jego pierwszy spacer :roll: Pati i Daisy napisał(a): A na drugim chyba żabka go interesowała :cool3: Albo żabka się nim interesowała :eviltong: Edited February 27, 2012 by madziasto4 Quote
Medorowa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Doberek:p My równiez czekamy na śnieżne fotki:cool3: Quote
Alynkaaa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 siemanko:D sliczne fotki slicznych pieskofff...a filmik smiesznyy:D<mialam to samo ale figa wyrosla i juz nie gania za mopem:P> Quote
madziasto4 Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 madzia i medor napisał(a):Doberek:p My równiez czekamy na śnieżne fotki:cool3: Dobry :p Może będą, ale nie obiecuję :eviltong: Quote
misiaczek Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Dobranoc :sleep2: Ale słodziaczek :loveu:. Quote
Guffi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Dobranoc :sleep2: :loveu: Mnie tu długo nie było:-( . Przepraszam, teraz Ty możesz na mnie nawrzeszczeć:diabloti: . Quote
madziasto4 Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Alynkaaa napisał(a):siemanko:D sliczne fotki slicznych pieskofff...a filmik smiesznyy:D<mialam to samo ale figa wyrosla i juz nie gania za mopem:P> Cześć :p Torek też wyrośnie...chyba :lol: misiaczek napisał(a):Ale słodziaczek :loveu:. Wiem :loveu: Guffi napisał(a)::loveu: Mnie tu długo nie było:-( . Przepraszam, teraz Ty możesz na mnie nawrzeszczeć:diabloti: . Mówisz, masz: :motz: :motz: :motz: :evil_lol: ----------------------- Mam śniegowe zdjęcia:multi: Ale Masterka :evil_lol: Wiem, że nie o niego Wam chodziło :evil_lol: Torek był na chwile na śnegu, ale ponieważ to jego pierwszy spacer właściwie, na dodatek pełno śniegu i ziąb, to siadł i ani wte ani wewte ;) Będziemy się stopniowo uczyć ;) Quote
Pati i Daisy Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 madziasto4 napisał(a): Albo żabka się nim interesowała :eviltong: 8) Nie dziwie sie jej:eviltong: :loveu: madziasto4 napisał(a): :iloveyou: Quote
Recommended Posts