tigrunia Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ojj Torek widzę ciężkie chwile przeżywał :shake:.. zdrówka dużo :loveu: Quote
Kasia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 cze Madźka :lol: Torcio wygodniak w tym pufo fotelu :evil_lol: a jego dziś jego samopoczucie? Quote
madziasto4 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Hej :) Torcio już całkiem w porządku psychicznie i fizycznie. Tylko w kloszu bryka, bo szwy zdejmujemy dopiero za parę dni. Quote
Nati28 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Hey ;) duzo zdrowka dla Torka zyczymy :loveu: Quote
Mała Rita Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Cze Madźka :) Biedny Torinek :( co do mojego akwarium to ostatnio traume przezylam... wracam z pracy, patrze na mojego pieknego welonka a jemu cos z buzi wystaje... patrze... a ta durna ryba połkneła neonka i on jej tak z pyszczka wystawał.. tragedia... :( próbowalam go jej wujac ale doopa... na drugi dzien zdechła :( Quote
dzasta Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ehhh biedny Torcio a i Ty przeżyłaś... każdy przeżywa ja kastrację Dżezika strasznie przeżyłam ehhh... Mimo iż minie już 3 lata od tego dnia to ciągle mam przed oczami jak go odebraliśmy a on taki pół przytomny szczekał ciągle... On na szczęście dość spokojnie leżał po tylko nie chciał w kołnierzu chodzić ani leżeć i tylko siedział ehhh Ale kotka to walczyła sama ze sobą po sterylizacji jak Twój Torek ehhh masakra. Wyczochraj Toreczka ode mnie i trzymajcie się cieplutko! Quote
madziasto4 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Kochani, dziękujemy bardzo za słowa otuchy :) Jak się czuje aktualnie Toruś widać poniżej na dzisiejszym filmiku ;) Quote
Doti1986 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 No proszę jaki zdolniacha:) Filmik super:) Quote
Pegaza Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Oo widze widze.... ale sie usmialam z niego jak fajnie ten obrot robil:D kuna podoba mi sie noo widac ze pojetny chlopak:loveu: a ten podklad Madzia noo pelna profesjonalka:cool3: Quote
Magda Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Super filmik! Szkoda, że coś mi się niedokładnie ładuje, ale poczekałam do końca:) Tak właśnie szukam inspiracji czego tu jeszcze nauczyć tego mojego i chyba pokombinuje coś z tym otwieraniem szafki. Buźka! Quote
madziasto4 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Dziękujemy za miłe słowa :) Madzia, no to masz kolejną inspirację ;) Komenda sprzątaj Quote
Pegaza Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jeny a ja znow dzis nie umiem tego filmiku obejrzec moze sie pozniej uda:) Quote
Pegaza Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 No w koncu sie udalo zobaczyc.. moje dziecko jest pod wrazeniem hehe i pyta a czemu Livia tak nie umie? hehe fajnego masz sprzatacza:) Quote
Asiaczek Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 To kiedy zdjęcie szwów? Zdązycie przed Świętami? Pzdr. Quote
madziasto4 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Pegaza napisał(a):No w koncu sie udalo zobaczyc.. moje dziecko jest pod wrazeniem hehe i pyta a czemu Livia tak nie umie? hehe fajnego masz sprzatacza:) I co odpowiedziałaś? Że czemu Livia tak nie umie? :lol: Asiaczek napisał(a):To kiedy zdjęcie szwów? Zdązycie przed Świętami? Pzdr. W sobotę :) Quote
Pegaza Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Madzia a kto ją tego ma nauczyc... heh Livka jest bardzo kumata wiec pewnie tez by szlo ją pare sztuczek nauczyc..aportuje pieknie i nigdy nie ma dosc.. Quote
tigrunia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Daria - córka niech uczy :diabloti: Madzia da instrukcję, ty kup klikera i dawaj :multi: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Pegaza napisał(a):Madzia a kto ją tego ma nauczyc... heh Livka jest bardzo kumata wiec pewnie tez by szlo ją pare sztuczek nauczyc..aportuje pieknie i nigdy nie ma dosc.. No jak to kto :niewiem: Przecież nie sąsiad ;) Quote
Bzikowa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Sztuczki fajowe :) :loveu: Czy Toro też przy nauce 'wyrzucania śmieci' próbował wszystkie śmieci unicestwić? Ja uczyłam psa na pogniecionych w kulki papierach i Bez twierdził na początku przez parę sesji,że w sztuczce chodzi o porwanie papierków na drobny mak :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Bzikowa napisał(a):Sztuczki fajowe :) :loveu: Czy Toro też przy nauce 'wyrzucania śmieci' próbował wszystkie śmieci unicestwić? Ja uczyłam psa na pogniecionych w kulki papierach i Bez twierdził na początku przez parę sesji,że w sztuczce chodzi o porwanie papierków na drobny mak :evil_lol: Nie, chwytał, trzymał i puszczał, chwytał, trzymał, puszczał ;) Podchodził z papierkiem, cofał się z papierkiem, ale nie rozrywał :lol: My jeszcze dopracowujemy caly czas sprzątanie, bo to nasza świeżutka sztuczka. Chce dojść do tego, że na jedną komendę sprzątnie wszystkie papierki, a nie do każdego papierka komenda. No i Torek wkłada papierek, patrzy na mnie, warczy zniecierpliwiony, i go wyjmuje z pojemnika, zamiasta wziąż drugi z podłogi i tez go wrzucić. Wkłada, wyjmuje, wkłada, wyjmuje, turlałam się ze śmiechu :evil_lol: Ale już mamy sukcesy z kilkoma papierkami na jedną komendę. Jakby nie patrzeć, oferuje mi już gotowe zachowanie- wyjmowanie, co niebawem wychwycę :) Quote
Bzikowa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 My też mamy ten problem, że jak wrzuci jeden papierek, dostanie klik i smakołyk to nie od razu bierze następny tylko wyjmuje ten sam i go upuszcza z powrotem :evil_lol: Quote
dzasta Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Qrcze bardzo inspirujące te filmiki :) Ja z Dżezikiem też troszkę już umiem może kiedyś wreszcie nagram filmik. Bercia to tak średnio się skupia i ciężko z nią pracować ale może będę z nią samą trenować to będzie inaczej :) Ale to sprzątanie super i otwieranie szafek też :) Quote
madziasto4 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Bzikowa napisał(a):My też mamy ten problem, że jak wrzuci jeden papierek, dostanie klik i smakołyk to nie od razu bierze następny tylko wyjmuje ten sam i go upuszcza z powrotem :evil_lol: I jak tu nie kochać tych kombinatorów?? :evil_lol: :loveu: dzasta napisał(a):Qrcze bardzo inspirujące te filmiki :) Ja z Dżezikiem też troszkę już umiem może kiedyś wreszcie nagram filmik. Bercia to tak średnio się skupia i ciężko z nią pracować ale może będę z nią samą trenować to będzie inaczej :) Ale to sprzątanie super i otwieranie szafek też :) Torcio czasem jak o coś marudzi, ja nie reaguję, to leci sam do szafki, otwiera, patrzy na mnie i mruczy czemu nie zauważam?! :lol: I się wczuwa bardzo czasam- mam wrażenie, że drzwiczki z zawiasów urwie :lol: Quote
iwa63 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Wpadłam z wizytą bo dawno nas tu nie było Pozdrowionka ślemy i miłych snów zyczymy Quote
Recommended Posts