Feigned Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 oo proszę, to widzę, że my nie dość, że imienniczki, to mamy w tym samym dniu urodziny. :lol: Wszystkiego Naj! :) Quote
Bzikowa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 No to wszystkiego naj, spełnienia marzeń ;):new-bday: Quote
Anusia & Alutka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 No to Madźka, ten tego, wszystkiego naj z okazji stania się jeszcze starszą doopa ;P dziwne to dogo, nie mogę buźków wstawiać. Quote
Kasia_zg Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 :new-bday:Madziu Wszystkiego Najlepszego!!:BIG:Za Twoje zdrówko:drink1: Quote
Doti1986 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 My również dołączamy się do życzeń:) 100 lat!! Quote
iwa63 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ale mam nosa,imprezka się szykuje :tort::BIG: Wszystkiego naj naj... Quote
Magda Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 ło żesz Madźka sto lat! Kiedy to my się napijemy razem, co? Tyle lat na forum i jeszcze aniu razu w realu się nie spotkałyśmy. Anusia to Ty? <przecieraoczyzezdumienia> Quote
madziasto4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Dziękuję Wam kochani za życzenia :) Feigned no co Ty, ale numer! :lol: Madzia, no widzisz, jakoś nam nigdy nie po drodze, żeby się spotkać... Może kiedyś na jakiejs wystawie, jak już będę z moim przyszłym psem się wystawiać :evil_lol: Dzień urodzin miałam bardzo pracowity- zamiana pokoi, a wiec przenoszenie mebli, kanap, akwarium (!) :lol: A w trakcie popijalismy szampana urodzinowego :lol: W miedzyczasie zrobiłam jeszcze chińszczyznę na obiad, a wieczorkiem wyjęłam cieplutki chlebek orkiszowy :loveu: Quote
Magda Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Prawdziwa gospodyni z Ciebie :eviltong: Ugotuj mi coś i ślij kablem. Taaa... to ja też sobie zafunduje wystawowca i kiedyś się spotkamy hihi :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Magda']Prawdziwa gospodyni z Ciebie :eviltong: Ugotuj mi coś i ślij kablem. Taaa... to ja też sobie zafunduje wystawowca i kiedyś się spotkamy hihi :evil_lol: Kablem słać mówisz...Ale ja mam bezprzewodowy internet :evil_lol: Spoko, w końcu kiedyś się spotkamy :) Quote
Kasia Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 spóźnione ale szczere: [SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"]Wszystkiego NAJ Madźka!!![/FONT] :loveu: Quote
Pegaza Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Madzia bys jakie foty wstawila bo pusto u Ciebie:) Quote
tigrunia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Madzia bezprzewodowy masz skąd? jakiegoś iPlusa czy coś takiego? Quote
Magda Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='madziasto4']Kablem słać mówisz...Ale ja mam bezprzewodowy internet :evil_lol: Spoko, w końcu kiedyś się spotkamy :) Hahahaha no tak, ja też:megagrin::megagrin: Się uśmiałam z tego. Będziemy konkurować mówisz? Hie hie... No właśnie wstaw coś, bo nie ma o czym gadolić. Quote
madziasto4 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 [quote name='Kasia']spóźnione ale szczere: [SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"]Wszystkiego NAJ Madźka!!![/FONT] :loveu: Dzięki :loveu: [quote name='tigrunia']Madzia bezprzewodowy masz skąd? jakiegoś iPlusa czy coś takiego? Multimedia mam, tyle, że mam router bezprzewodowy, który wysyła sygnał do 3 komputerów. Zdjęcia mówicie... Quote
Magda Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Co mu tam wsadziłaś pysznego? Hm? Niedługo to będzie miał język jak mrówkojad :eviltong: A ja mam iPlusa i Playa :p Quote
tigrunia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Letnie, słoneczne fotki są ładne ale domowe w Madźki wykonaniu też są the best http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_0664.jpg :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 [quote name='Magda']Co mu tam wsadziłaś pysznego? Hm? Niedługo to będzie miał język jak mrówkojad :eviltong: A ja mam iPlusa i Playa :p Tym razem mus z łososia plus ciasteczka :p Ja bym chciała jakiegoś blueconnect'a czy coś ale na kartę, a wtedy musiałabym modem kupić, bo nie mam wbudowanego w laptopie :roll: No bo na abonament odpada, bo już mam net domowy, to nie ma sensu dublować i płacić za dwa łącza :roll: Jak podrzucę, to może wypadnie? :razz: Quote
tigrunia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Władzo a ten iPlus jak Ci działa? Ja czekam na promocję w lutym dopiero i chyba wezmę .. Quote
Magda Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 iPlus chodzi jak strzała. Mam 2G i szczerze polecam. Jak dla mnie to dosyć drogi jest. Na szczęście jest na firmę ojca :) Do Poznania wzięłam Play'a, bo tańszy i ma więcej giga, ale ma coś problemy z utrzymaniem łącza... do przeglądania Internetu wystarczy. Quote
iwa63 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Wpadliśmy z wizytą do uroczych chłopaków http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_0667.jpg ale ma zajęcie Quote
Bzikowa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 I co, udało mu się coś z tego konga wyjąć? Ja się zawsze dziwiłam jak pies jest w stanie przez taki mały otworek żarcie wywlec:lol: Ale Bez nigdy nie miał takiej zabawki (miał tylko kulę smakulę, którą turlał po całym domu i doprowadzał mnie do szału) więc i doświadczenia brak. A zdjęcia są :loveu: Quote
Pegaza Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ale ma grzywe nonono http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_0666.jpg Quote
madziasto4 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 [quote name='Bzikowa']I co, udało mu się coś z tego konga wyjąć? Ja się zawsze dziwiłam jak pies jest w stanie przez taki mały otworek żarcie wywlec:lol: Ale Bez nigdy nie miał takiej zabawki (miał tylko kulę smakulę, którą turlał po całym domu i doprowadzał mnie do szału) więc i doświadczenia brak. A zdjęcia są :loveu: No pewnie! Zawsze wyjada wszystko- czy w środku owoce/serek homogenizowany/topiony/żółty/twarożek/mięsko czy jeszcze co innego- zawsze wszystko wydostaje :lol: Jęzor długi, to sobie radzi :eviltong: Kule smakule też mamy, plastikowa faktycznie do szału doprowadza :evil_lol:, ale już gumowa jest ok. Ale to na karmę tylko dobre.. Pańcia dasz jeszcze?? Quote
Recommended Posts