Pegaza Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Madzia czyli jednym slowem towarzystwo sie zaaklimatyzowalo i Ci plodzi swoje plony.. fajną maja nazwe Helenki:D Quote
madziasto4 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 A na takim etapie jest mój drugi zbiorniczek :) Założony przedwczoraj Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Madzia a miejsca Ci w pokoju nie ubywa? podaj mi no kody na emotki jakies np emot zly, emot serduszka,te co pamietasz... Quote
madziasto4 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Miejsca mi ubyło, kiedy postawiłam nową szafkę pod akwa, a na niej zbiornik 200l. Musiałam wyrzucić z pokoju orbitrek i teraz chodzę ćwiczyć do innego pokoju... Przestawiłam meble i miejsce na 200l się znalazło. A ten maluszek 25l to sobie stoi na komodzie ;) Bez spacji po dwukropku : angryy: :angryy: : loveu: :loveu: : shake: :shake: : evil_lol: :evil_lol: : multi: :multi: : roll: :roll: : razz: :razz: : diabloti: :diabloti: : p :p : eviltong: :eviltong: Dobra, wystarczy Ci :eviltong: Nie pamiętam czy pokazywałam Wam te Helenki? A tu inna krewetka Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 :shake: czy ja dam rade to zapamietac hehe Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 :multi: dzieki Madzia Bog Ci wynagrodzi w dzieciach:eviltong: a cos chyba dawalas.. Quote
iwa63 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Wpadłam się przywitać piękne fotki jak zawsze aż miło oglądać:) Quote
Magda Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Fajne te michy masz, jak dla nas to chyba za bardzo głębokie i ryjok się do końca nie zmieści. Podstawka też pomysłowa :) Możesz jakoś ograniczyć płodność swoich podopiecznych czy to tak bez kontroli? :p Zdjęcia boskie! Quote
madziasto4 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='Magda']Fajne te michy masz, jak dla nas to chyba za bardzo głębokie i ryjok się do końca nie zmieści. Podstawka też pomysłowa :) Możesz jakoś ograniczyć płodność swoich podopiecznych czy to tak bez kontroli? :p Zdjęcia boskie! Michy mam już długo, są o wiele bardziej higieniczne od tych metalowych- starsznie się brudziły w tych zakamarkach, rowkach po nakłądce gumowej. Za głębokie dla Was? :hmmmm: Raczej nie mogę :lol: Będę odławiać i sprzedawać :lol: Wygodnicki, na pufie :) Quote
megi82 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='madziasto4']Nati- niestety mam już inne plany... Podkładki kupiłam w Animalii, muszę przyznac, ze sprawdzają się rewelacyjnie :) Trixie Gumowa podkładka pod miski szara 45 x 25 cm - miski - akcesoria - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl witam i dziekuje za link bardzo mi sie podoba-Luna ma specjalna podkładke na miski(je jak świnka)a Lili je łądnie i nie ma nic,ale i tak kafelki są brudne-a ona jest taka cudowna,że ją zamówię jeszcze dziś foteczki super-w takiej pufie sama bym zasneła w najlepsze-bo zdaje się,to są te co dopasowują się do ciała Quote
tigrunia Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_0446.jpg ale mu dobrze :loveu: Helenkę pokazywałaś już :loveu: A ten drugi zbiorniczek to jest to 25 l ? Jakoś duży wygląda :cool1: Quote
dzasta Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ale sobie Pan Wygodnicki śpi słodziutko. A Helenki już pokazywałaś ale fajnych Helenek nigdy dość :D Quote
madziasto4 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='megi82']witam i dziekuje za link bardzo mi sie podoba-Luna ma specjalna podkładke na miski(je jak świnka)a Lili je łądnie i nie ma nic,ale i tak kafelki są brudne-a ona jest taka cudowna,że ją zamówię jeszcze dziś foteczki super-w takiej pufie sama bym zasneła w najlepsze-bo zdaje się,to są te co dopasowują się do ciała Pufa jest super wygodna, książka do ręki, pies na kolanach, obok herbatka na stoliku i możnaby tak siedzieć cały wieczór :) [quote name='tigrunia']http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_0446.jpg ale mu dobrze :loveu: Helenkę pokazywałaś już :loveu: A ten drugi zbiorniczek to jest to 25 l ? Jakoś duży wygląda :cool1: Tak, to jest to 25l. Wygląda jak duży, bo fotka jest wykadrowana ;) [quote name='dzasta']Ale sobie Pan Wygodnicki śpi słodziutko. A Helenki już pokazywałaś ale fajnych Helenek nigdy dość :D A widzisz, pomieszało mi się już czy pokazywałam czy nie :lol: Quote
Pegaza Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Madzia wlasnie mysle o takim fotelu dla moje cory.. a podnozek tez masz? Quote
madziasto4 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Tak, też mam, przysłali gratis małą pufkę pod nogi. Quote
Bzikowa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Fajne są te Helenki :) Pewnie żeby się zajmować akwarystyką to trzeba mieć sporo cierpliwości, to delikatna robota, mycie tego itd... Przynajmiej ja to sobie tk wyobrażam.. Także podziwiam :) Fajne hobby! Quote
madziasto4 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Bzikowa napisał(a):Fajne są te Helenki :) Pewnie żeby się zajmować akwarystyką to trzeba mieć sporo cierpliwości, to delikatna robota, mycie tego itd... Przynajmiej ja to sobie tk wyobrażam.. Także podziwiam :) Fajne hobby! Ja mam same fajne hobby :lol: I same kosztowne kurde :lol: Pasje nadają sens życiu człowieka, ktoś kto ich nie ma musi być strasznie nudny i chyba nieszcześliwy ;) Quote
Pegaza Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Madzia a ja tak z innej beczki projektujesz juz jakies ogrodki? ja mam tez pasje hehe upiekszyc ogrod...:D Quote
tigrunia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Połączcie siły i będzie cacy ogródeczek u Darii :loveu: :evil_lol: Madźka a to Twoje projektowanie ogrodów to ma się rozumieć o roślinki chodzi? Wiesz gdzie jaką postawić żeby miała odpowiednie światło it.d.? Quote
Pegaza Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 No ba a o czym ja mysle Be heheh przy okazji Madzia sie podszkoli :eviltong: Quote
madziasto4 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Pegaza napisał(a):Madzia a ja tak z innej beczki projektujesz juz jakies ogrodki? ja mam tez pasje hehe upiekszyc ogrod...:D tigrunia napisał(a):Połączcie siły i będzie cacy ogródeczek u Darii :loveu: :evil_lol: Madźka a to Twoje projektowanie ogrodów to ma się rozumieć o roślinki chodzi? Wiesz gdzie jaką postawić żeby miała odpowiednie światło it.d.? Że projektuję i że znam wymagania roślin to jest jeszcze na razie za dużo powiedziane...;) Jeszcze za wczesnie. Quote
Pegaza Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 No ale zawsze cos bo wiesz gdzie co.. kolo czego mozesz posadzic :) ja tam cos mam w glowie zaplanowane ale zobaczymy co z tego wyjdzie... Quote
tigrunia Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Nikt nie wie, że mamy dziś na forum urodzinki? :cool1: :mad: :BIG:Madziaaaa sto lat na dogomanii Ci życzę :loveu: :evil_lol: :tort::new-bday::tort: No to zdrowie solenizantki! :popcorn: Quote
Pegaza Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Jeny ja wczoraj o tym myslalam i zapomnialam upss Madzia wszystkiego naj!!!!! Quote
Recommended Posts