Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Miejsca mi ubyło, kiedy postawiłam nową szafkę pod akwa, a na niej zbiornik 200l.
Musiałam wyrzucić z pokoju orbitrek i teraz chodzę ćwiczyć do innego pokoju... Przestawiłam meble i miejsce na 200l się znalazło.
A ten maluszek 25l to sobie stoi na komodzie ;)

Bez spacji po dwukropku
: angryy: :angryy:
: loveu: :loveu:
: shake: :shake:
: evil_lol: :evil_lol:
: multi: :multi:
: roll: :roll:
: razz: :razz:
: diabloti: :diabloti:
: p :p
: eviltong: :eviltong:
Dobra, wystarczy Ci :eviltong:

Nie pamiętam czy pokazywałam Wam te Helenki?

A tu inna krewetka

Posted

Fajne te michy masz, jak dla nas to chyba za bardzo głębokie i ryjok się do końca nie zmieści. Podstawka też pomysłowa :)

Możesz jakoś ograniczyć płodność swoich podopiecznych czy to tak bez kontroli? :p

Zdjęcia boskie!

Posted

[quote name='Magda']Fajne te michy masz, jak dla nas to chyba za bardzo głębokie i ryjok się do końca nie zmieści. Podstawka też pomysłowa :)

Możesz jakoś ograniczyć płodność swoich podopiecznych czy to tak bez kontroli? :p

Zdjęcia boskie!
Michy mam już długo, są o wiele bardziej higieniczne od tych metalowych- starsznie się brudziły w tych zakamarkach, rowkach po nakłądce gumowej.
Za głębokie dla Was? :hmmmm:

Raczej nie mogę :lol: Będę odławiać i sprzedawać :lol:

Wygodnicki, na pufie :)

Posted

[quote name='madziasto4']Nati- niestety mam już inne plany...

Podkładki kupiłam w Animalii, muszę przyznac, ze sprawdzają się rewelacyjnie :)
Trixie Gumowa podkładka pod miski szara 45 x 25 cm - miski - akcesoria - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl

witam i dziekuje za link
bardzo mi sie podoba-Luna ma specjalna podkładke na miski(je jak świnka)a Lili je łądnie i nie ma nic,ale i tak kafelki są brudne-a ona jest taka cudowna,że ją zamówię jeszcze dziś

foteczki super-w takiej pufie sama bym zasneła w najlepsze-bo zdaje się,to są te co dopasowują się do ciała

Posted

[quote name='megi82']witam i dziekuje za link
bardzo mi sie podoba-Luna ma specjalna podkładke na miski(je jak świnka)a Lili je łądnie i nie ma nic,ale i tak kafelki są brudne-a ona jest taka cudowna,że ją zamówię jeszcze dziś

foteczki super-w takiej pufie sama bym zasneła w najlepsze-bo zdaje się,to są te co dopasowują się do ciała
Pufa jest super wygodna, książka do ręki, pies na kolanach, obok herbatka na stoliku i możnaby tak siedzieć cały wieczór :)

[quote name='tigrunia']http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_0446.jpg ale mu dobrze :loveu:
Helenkę pokazywałaś już :loveu: A ten drugi zbiorniczek to jest to 25 l ? Jakoś duży wygląda :cool1:
Tak, to jest to 25l. Wygląda jak duży, bo fotka jest wykadrowana ;)

[quote name='dzasta']Ale sobie Pan Wygodnicki śpi słodziutko. A Helenki już pokazywałaś ale fajnych Helenek nigdy dość :D
A widzisz, pomieszało mi się już czy pokazywałam czy nie :lol:

Posted

Fajne są te Helenki :)
Pewnie żeby się zajmować akwarystyką to trzeba mieć sporo cierpliwości, to delikatna robota, mycie tego itd... Przynajmiej ja to sobie tk wyobrażam.. Także podziwiam :) Fajne hobby!

Posted

Bzikowa napisał(a):
Fajne są te Helenki :)
Pewnie żeby się zajmować akwarystyką to trzeba mieć sporo cierpliwości, to delikatna robota, mycie tego itd... Przynajmiej ja to sobie tk wyobrażam.. Także podziwiam :) Fajne hobby!

Ja mam same fajne hobby :lol: I same kosztowne kurde :lol:
Pasje nadają sens życiu człowieka, ktoś kto ich nie ma musi być strasznie nudny i chyba nieszcześliwy ;)

Posted

Połączcie siły i będzie cacy ogródeczek u Darii :loveu: :evil_lol: Madźka a to Twoje projektowanie ogrodów to ma się rozumieć o roślinki chodzi? Wiesz gdzie jaką postawić żeby miała odpowiednie światło it.d.?

Posted

Pegaza napisał(a):
Madzia a ja tak z innej beczki projektujesz juz jakies ogrodki?
ja mam tez pasje hehe upiekszyc ogrod...:D

tigrunia napisał(a):
Połączcie siły i będzie cacy ogródeczek u Darii :loveu: :evil_lol: Madźka a to Twoje projektowanie ogrodów to ma się rozumieć o roślinki chodzi? Wiesz gdzie jaką postawić żeby miała odpowiednie światło it.d.?

Że projektuję i że znam wymagania roślin to jest jeszcze na razie za dużo powiedziane...;) Jeszcze za wczesnie.

Posted

Nikt nie wie, że mamy dziś na forum urodzinki? :cool1: :mad:
:BIG:Madziaaaa sto lat na dogomanii Ci życzę :loveu: :evil_lol:
:tort::new-bday::tort:
No to zdrowie solenizantki! :popcorn: