Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia napisał(a):
no ale jest to dość kosztowny zakup jeśli chodzi o wszystko co trzeba mieć zanim kupi rybki, prawda?
same akwaria są dość drogie, mówię o tych konkretnych i większych...
mój TZ miał kiedyś akwarium, 120l - oglądałam zdjęcia i muszę powiedzieć że naprawdę efektownie to wyglądało :lol:

Madzi ile Ty masz litrów?

No, dosc kosztowne, to prawda..

Ja mam 200l plus małe 25l w trakcie urzadzania.

karkakarka napisał(a):
A ja bym jeszcze dodała, że artystyczne... :)
Zresztą ktoś kto robi takie zdjęcia musi mieć duszę artysty :loveu:

A zbieranie znaczków to też drogie hobby, i wiem co mówię, mój tato zbierał...

Akwarium robi wrażenie, ale to nie dla mnie, Fajnie się ogląda u kogoś, jak jest zrobione i zadbane, ale sama nie miałabym cierpliwości robić przy tym :shake:

Dzięki ;)

Ja tak zażartowałam- w koncu mogę sobie odrywac znaczki z kopert za darmoche, ale rozumiem, ze jak ktos się bardziej zagłębia w pasję, to i fundusze też potrzebne, jak do wszystkiego :lol: W kazdym razie zbieractwo, jako hobby, mnie nie bawi- no chyba, że pieniędzy...polskich nowych :lol:

Witaj laurin, doti, megi :)

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

madziasto4 napisał(a):

W kazdym razie zbieractwo, jako hobby, mnie nie bawi- no chyba, że pieniędzy...polskich nowych :lol:

to to jest fajowe hobby :loveu:

Posted

Czolem:p
apropo tych rybek to mi sie przypomnialo, przeciez ja tez weszlam w ich posiadanie:cool1:
w oczku wodnym :eviltong:
piekne czerwone sztuki sobie plywaly:loveu:

Posted

U nas tak samo do kitu- od rana mokro...

Mam trochę fotek ze spaceru sprzed około tygodnia. Wtedy alejki były jeszcze przykryte w calosci liścmi- az mi pies w nich zatonął :lol:

Na plaży strasznie wiało

ale nam nic nie straszne :p

Posted

Przez calutką zimę taki zaroslaczek będzie :)

Moj pies oczywiście nie omieszkał pokazac ptactwu wodnemu gdzie jest jego miejsce- no bo przeciez bynajmniej nie na brzegu :cool1:

No! A tylko sprobujta wyjsc! :p

Posted

super ta alejka w liściach:loveu:

No i Torcio na straży:loveu::evil_lol: rewelacja, a z tego "No! A tylko sprobujta wyjsc! :p" http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_0270.jpg
to się uśmiałam:evil_lol:
widzę że nie do zdarcia jest, i ani wody ani zima się nie boi:loveu:
Nie wiem jak by się moja Fibi zachowała nad morzem, ale węża ogrodowego to chce zagryźć jak się z niego woda leje, przy czym cała jest mokra:cool1: a ta woda taka zimna :errrr: (oczywiście w lecie, bo teraz to bym jej nie pozwoliła:lol:)

Posted

Hej Doti :)

Daria, a co, boisz się wody, ze nie mialas przyjemności ze statku?? Czy nudno bylo? :lol:

[quote name='laurin']super ta alejka w liściach:loveu:

No i Torcio na straży:loveu::evil_lol: rewelacja, a z tego "No! A tylko sprobujta wyjsc! :p" http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_0270.jpg
to się uśmiałam:evil_lol:
widzę że nie do zdarcia jest, i ani wody ani zima się nie boi:loveu:
Nie wiem jak by się moja Fibi zachowała nad morzem, ale węża ogrodowego to chce zagryźć jak się z niego woda leje, przy czym cała jest mokra:cool1: a ta woda taka zimna :errrr: (oczywiście w lecie, bo teraz to bym jej nie pozwoliła:lol:)
A ja się mięciutko szlo po tych listkach! :lol:

Nooo, twarda sztuka z niego:lol:
Musisz się kiedys wybrac z Fibi nad morze, niech sunia sobie przekopie calą plazę, pogoni ptaki, pobiega po brzegu :lol:

Posted

Ale radosny jest :loveu:
Planujemy w przyszłym roku jechać:multi: Jak widzę Twoje zdjęcia z Torkiem to jakbym Fibi na nich widziała:evil_lol:
Wyszaleli by się razem:evil_lol:
fajnie macie:p

Posted

Ooo, a Wy i tutaj jesteście! :)
Witam serdecznie! Ostatnie nadmorskie zdjęcia widziałam oczywiście na Terierkowie ale i tu będę zaglądać! :)
Pozdrawiamy serdecznie ja i białas :)

Posted

madziasto4 napisał(a):
Z jakiego Masterita. Toz to Torcio :p

Nie wiem co ja za bzdury plote czasem :cool1: Toć wiadomo że Torcio. Masterito to fajnie na domowych fotkach wychodzi :loveu: :evil_lol: