Pegaza Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 madziasto4 napisał(a):To welsh :) Co, jazdy?? :lol: no jazdy:cool1: sie masz fajnie ze juz jezdzisz :p tzn wsiadasz kiedy chcesz... Quote
madziasto4 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='Pegaza']no jazdy:cool1: sie masz fajnie ze juz jezdzisz :p tzn wsiadasz kiedy chcesz... Bez samochodu, to jak bez ręki juz teraz :lol: Torek pospacerkowy :) Quote
madziasto4 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Właśnie ten ogon spowodował, że sięgnełam po aparat :lol: Quote
tigrunia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_0385.jpg Obłędne zdjęcie Madzia! :ylsuper: Quote
megi82 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 witamy się i my-psiak zmęczony po spacerku widac pozdrawiamy Quote
madziasto4 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Jeden ogonek wczoraj zostal wykąpany, a ja mam jeszcze resztkę fotek sprzed dwoch tygodni No dajesz tę piłkę czy nie! I wracamy :) 3 ogony :) Quote
Kasia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 fajne to zdjęcie z Torkowym ogonem :lol: cze Madzia i chłopaki :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 A co więcej u nas...? Teraz dni krótsze, okres przeziębień/ grypy, ale noszę zimową kurtkę, terenowe butki na nogi, piję na okrągło herbatki z miodkiem i cytryną/ z soczkiem malinowym, łykamy profilaktycznie Rutinoscorbin- psiska też dostawały przez kilka dni - i nic nam nie straszne :) Ostatnio kupiłam też nawilżacz do powietrza (stary padł), żeby ogonki katarku nie dostały przez suche powietrze w domu. I sobie nawilżamy powietrze w mieszkaniu, dla zdrowia :p Akwa z wczoraj :) i krewecie Helenka Quote
Kasia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 a czego u Was więcej...? :cool1: prezentuje się to akwarium :lol: kompletnie nic nie znam się na rybach, czy z tymi krewetkami będą jeszcze inne ryby? nie pozjadają się? Quote
madziasto4 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Kasia napisał(a):a czego u Was więcej...? :cool1: prezentuje się to akwarium :lol: kompletnie nic nie znam się na rybach, czy z tymi krewetkami będą jeszcze inne ryby? nie pozjadają się? Więcej wiadomości :lol: Oprócz tych ławicowych, ktore już są, ale jeszcze nie w docelowej liczbie, będą jeszcze inne. Mam wybranie takie, które się nie zjedzą :) Quote
Pegaza Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Cze a kto wpadl na pomysl z takim hobby>?:lol: fajnie tam mają zielono te rybki :p oo mnie cos zaczyna znow gardlo szwankowac:angryy: Quote
madziasto4 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Pegaza napisał(a):Cze a kto wpadl na pomysl z takim hobby>?:lol: fajnie tam mają zielono te rybki :p oo mnie cos zaczyna znow gardlo szwankowac:angryy: Skoro to moje hobby, to kto miał na nie wpaść?? :lol::lol: Quote
Pegaza Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 madziasto4 napisał(a):Skoro to moje hobby, to kto miał na nie wpaść?? :lol::lol: no moze byc tez rodzinne:p abo tatowe abo tatowe-Madzine:evil_lol: czy mamine.. Quote
madziasto4 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Pegaza napisał(a):no moze byc tez rodzinne:p abo tatowe abo tatowe-Madzine:evil_lol: czy mamine.. Przeciez pisałam od początku, ze to JA mam nowe hobby i ze to JA zalozyłam akwa :) Quote
Pegaza Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 madziasto4 napisał(a):Przeciez pisałam od początku, ze to JA mam nowe hobby i ze to JA zalozyłam akwa :) Madzia ile stron mam sie wrocic ? hehe ja ma skleroze :roll: jak widac... lece z psami...:painting: Quote
Kasia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Pegaza napisał(a): Madzia ile stron mam sie wrocic ? hehe ja ma skleroze :roll: jak widac... lece z psami...:painting: hehe, nie tylko Ty...też ją często mam, zwłaszcza czytając wątki :cool1: Quote
tigrunia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Nie no hobby fajne szkoda tylko, że takie kosztowne :shake: Chciałam swego czasu samo krewetkarium sobie założyć ale po podliczeniu kosztów wolę sobie kupić kanapę do pokoju :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 tigrunia napisał(a):Nie no hobby fajne szkoda tylko, że takie kosztowne :shake: Chciałam swego czasu samo krewetkarium sobie założyć ale po podliczeniu kosztów wolę sobie kupić kanapę do pokoju :evil_lol: Ja sobie same kosztowne hobby znajduję... Psy, fotografia, akwarystyka... Dlaczego ja znaczków nie zbieram?? :evil_lol: Ale mieć pasję, albo kilka- to coś pięknego! :) A ja wczoraj kupiłam 25l akwa, w ktorym będzie za jakiś czas krewetkarium właśnie :) Ale najpierw posłuży jako zbiorniczek do kwarantanny dla rybek. Quote
laurin Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Witam:lol: http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_0385.jpg świetne zdjęcie:loveu: [quote name='tigrunia']Nie no hobby fajne szkoda tylko, że takie kosztowne :shake: Chciałam swego czasu samo krewetkarium sobie założyć ale po podliczeniu kosztów wolę sobie kupić kanapę do pokoju :evil_lol: Zależy jeszcze jakie krewewcie się chce hodować bo nie wszystkie muszą mieć te "droższe" warunki do życia ;) mówię tu o podłożu, pokarmach, czy dodatkach do wody... Napewno nie są to koszty kanapy:eviltong: ani nawet fotela:evil_lol: Quote
Kasia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 laurin napisał(a): Napewno nie są to koszty kanapy:eviltong: ani nawet fotela:evil_lol: no ale jest to dość kosztowny zakup jeśli chodzi o wszystko co trzeba mieć zanim kupi rybki, prawda? same akwaria są dość drogie, mówię o tych konkretnych i większych... mój TZ miał kiedyś akwarium, 120l - oglądałam zdjęcia i muszę powiedzieć że naprawdę efektownie to wyglądało :lol: Madzi ile Ty masz litrów? Quote
karkakarka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='tigrunia']http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_0385.jpg Obłędne zdjęcie Madzia! :ylsuper: A ja bym jeszcze dodała, że artystyczne... :) Zresztą ktoś kto robi takie zdjęcia musi mieć duszę artysty :loveu: A zbieranie znaczków to też drogie hobby, i wiem co mówię, mój tato zbierał... Akwarium robi wrażenie, ale to nie dla mnie, Fajnie się ogląda u kogoś, jak jest zrobione i zadbane, ale sama nie miałabym cierpliwości robić przy tym :shake: Quote
megi82 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 dzień dobry widzę,że temat awarjum aktywny jest-ale co sie dziwic:piękne klimaty Quote
Recommended Posts