madziasto4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Pegaza napisał(a):Madzia szkoda ze tak daleko mieszkasz:evil_lol: bo bym chetnie Ci nalot zrobila zeby jedną posmakowac:evil_lol: Ale w sensie ze sushi? laurin napisał(a): uuu to musiałabyś chyba całe stadko wszamać żeby coś poczuć:evil_lol: Moje krewetki?? Łapki z daleka od nich :diabloti: Dzis dokupilam kolejne potwory krewetkowe, slimaczki i pierwsza partię rybek :loveu: Quote
Pegaza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 No a o czym myslalas, bym darmową sprobowala:eviltong: to dawaj fotki:p Quote
Pegaza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 laurin napisał(a):Witam:lol: uuu to musiałabyś chyba całe stadko wszamać żeby coś poczuć:evil_lol: Ania haha ale tego nie mialam na mysli:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Pegaza napisał(a):No a o czym myslalas, bym darmową sprobowala:eviltong: to dawaj fotki:p Ja o sushi, ale po przeczytaniu posta laurin zwątpiłam, czy dobrze zrozumialam :diabloti: Na razie dwie fotki potworów z wczoraj Quote
Pegaza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jakie to ma oczy:evil_lol: a co one jedzą? ja chce widziec slimaki i ryby:cool1: Quote
dzasta Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Świetne zdjęcia nigdy ich z tak bliska nie widziałam znaczy się krewetek :cool1: Bo moją widziałam podczas transportu do domu a później sobie ją skalarek schrupał :D Ale za to mam takiego kolcobrzuszka :D Quote
Doti1986 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Fajne zdjęcia:loveu: Mój chłop też choruje żeby sobie akwarium kupić bo jak był mały to miał rybki i stwierdził że teraz też by mu się przydały:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Daria, czytalam, ze krewetki jedza warzywa/owoce/zywy pokarm/sztuczny pokarm. Pierwsze rybki- razbory Slimaki Helenki- 3 sie zakopały w podłożu, a jedna gdzies sie szwenda ciagle Nowe krewetki- Babaulti I jeszcze fotka jednej z tych mieszkajacych juz od paru dni, czyli RC Quote
Pegaza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Madzia a bedziesz krewetki rozmnazac?>:evil_lol: a czyli niewybredne są:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Pegaza napisał(a):Madzia a bedziesz krewetki rozmnazac?>:evil_lol: a czyli niewybredne są:evil_lol: Same sie beda rozmnazały, czy tego chce czy nie :lol: Bede miala dodatkowy dochód ze sprzedazy krewetkowych dzieciaczkow :evil_lol: Quote
laurin Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witam Pegaza napisał(a):Madzia a bedziesz krewetki rozmnazac?>:evil_lol: a czyli niewybredne są:evil_lol: same się rozmnożą:diabloti: i to szyyybko:evil_lol: a jeśli trafisz na helenkową parke to niedługo moze też potomstwa się doczekasz;) maluszek helenek, ma ok 1mm takie mają jajeczka sorki ze się tak wtrącam:oops: Quote
madziasto4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 laurin napisał(a):Witam same się rozmnożą:diabloti: i to szyyybko:evil_lol: a jeśli trafisz na helenkową parke to niedługo moze też potomstwa się doczekasz;) maluszek helenek, ma ok 1mm http://img215.imageshack.us/img215/3226/helena3.jpg takie mają jajeczka http://img411.imageshack.us/img411/4424/helena2.jpg sorki ze się tak wtrącam:oops: Wtracaj sie, wtracaj :) Wiem, wiem, ale jedna helenka to za mało by było, a jak sie te moje ewentualnie rozmnoza, to nic, bede sprzedawac po prostu :) Quote
laurin Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 madziasto4 napisał(a):Wtracaj sie, wtracaj :) Wiem, wiem, ale jedna helenka to za mało by było, a jak sie te moje ewentualnie rozmnoza, to nic, bede sprzedawac po prostu :) nawet 4 w 200l to za mało jak się zatoczki zaczną mnożyć:evil_lol: dopiero żarłoczne maluchy helenek je wytępią:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 laurin napisał(a):nawet 4 w 200l to za mało jak się zatoczki zaczną mnożyć:evil_lol: dopiero żarłoczne maluchy helenek je wytępią:evil_lol: No wiem, ze to tez za mało, ale to tak na początek. Poczekam, az sie rozmnozą :lol: Dobra, przerwa z fotkami akwa, mam jeszcze troche psich fotek :) Quote
laurin Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Mały nie odpuszcza:evil_lol: widać że się dobrze bawią http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_0141.jpg Quote
madziasto4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Nooo, jemu to się podobaja takie szalenstwa :lol: Duzy pies... ...i maly pies :lol: Quote
Pegaza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 A czyli bedziesz zastępczą mamą:eviltong: no prosze nie wiedzialam ze tak latwo je mozna rozmnozyc.. Toro lubi szalenstwa a Masterek pewnie grzeje sie pod koldrą:evil_lol::loveu: Quote
tigrunia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Fajne fotki wodne i podwodne :loveu: :evil_lol: Madzia a naszej Kasi (Iberii) Krzyś to wiem, że karmił krewetki bananem :crazyeye: Nigdy nie widziałam jak to wygląda ale podobno obsiadały całego :crazyeye: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Pegaza napisał(a):A czyli bedziesz zastępczą mamą:eviltong: no prosze nie wiedzialam ze tak latwo je mozna rozmnozyc.. Toro lubi szalenstwa a Masterek pewnie grzeje sie pod koldrą:evil_lol::loveu: Master też wtedy był z nami :lol: Ale wygladał jakby wcale na spacerze nie był :lol: Doti1986 napisał(a):Witamy się sobotnio:loveu: Witamy :) tigrunia napisał(a):Fajne fotki wodne i podwodne :loveu: :evil_lol: Madzia a naszej Kasi (Iberii) Krzyś to wiem, że karmił krewetki bananem :crazyeye: Nigdy nie widziałam jak to wygląda ale podobno obsiadały całego :crazyeye: :evil_lol: Tez czytalam o bananie :) Brokuły tez jedza na przykład :lol: gdzie dwóch sie...na siebie patrzy, tam trzeci korzysta :lol: no, nie zauwazyli :lol: Quote
Mała Rita Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cze Madźka :loveu: ooo a tam w tle erdelka widzę :multi: Quote
Pegaza Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 O to jest dobre:evil_lol: Torek cwaniaczek:evil_lol::cool1: http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_0179.jpg Madzia mialas racje to jest FAJNE:cool1: Quote
madziasto4 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Mała Rita napisał(a):Cze Madźka :loveu: ooo a tam w tle erdelka widzę :multi: To welsh :) Pegaza napisał(a):O to jest dobre:evil_lol: Torek cwaniaczek:evil_lol::cool1: http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_0179.jpg Madzia mialas racje to jest FAJNE:cool1: Co, jazdy?? :lol: Quote
Recommended Posts