Magda Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Nie wiem jak reszta, ale ja czuje się zaproszona na pierwszy posiłek:evil_lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Magda']Madzia otwiera sushi bar:evil_lol::evil_lol: + owoce morza[/QUOTE] O kurka jasna.. na to nie wpadłam :evil_lol: Quote
dzasta Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 O to ja też:bigcool:czuję :sabber: się :eating: zaproszona a potem będziemy:drinking: Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 No dobra - krewetki mamy, Justa przyniosła popitkę - żyć nie umierać :multi: :evil_lol: Quote
dzasta Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 No to przyniosę jeszcze takie coś bo to zależy co kto lubi pić Więc mamy do wyboru: :drinka: :popcorn: :beerchug: :knajpa: :pepsi: :morning: :kaffee_2: :drink1: Quote
Magda Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 ło ja cie...:crazyeye: siem glodna zrobilam tera no! Madźka!!:x Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Magda']ło ja cie...:crazyeye: siem glodna zrobilam tera no! Madźka!!:x[/QUOTE] No właśnie .. jedną krewetką się nie najemy :cool1: Quote
madziasto4 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Madzia, Ty to masz kurde wyczucie, wczoraj sushi zrobiłam :evil_lol: Ale bez krewetek :eviltong: Swoich nie ruszam :lol: Kiedyś kupilam koktajlowe, mrozone, wyjełam, obgotowałam, popatrzyłam....i na tym sie skonczylo :evil_lol: Ale mam zamiar się przelamac. Krewetek mam na razie 22 sztuki. Laurin, chyba kupię jeszcze krewetki Babaulti. Amano są fajne też, ale nie chcę, żeby mi zezarły Red cherry, wiec odpadaja... 2B rybki będą, pierwsze za kilka dni moze już :) Fidlasta, rany, zapomniałam o tym banerze :oops: Jutro albo pojutrze sie za niego zabiore, Twoj mail doszedl. Asiaczku witaj :) Dzięki za odwiedziny! Quote
Mała Rita Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cze Madźka :loveu: ale fajowe krewetki :loveu: strasznie duże, ja znam tylko te z pizzy :evil_lol: o i ja na sushi wpadam :razz: Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Noo - wreszcie coś cywilizowanego :loveu: http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_0201.jpg :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Mała Rita']Cze Madźka :loveu: ale fajowe krewetki :loveu: strasznie duże, ja znam tylko te z pizzy :evil_lol: o i ja na sushi wpadam :razz: Jakie tam duże, malizny na razie! 1,5 cm mają. A niektóre jeszcze mniejsze :lol: Właśnie te na pizzy są wieksze :lol: [quote name='tigrunia']Noo - wreszcie coś cywilizowanego :loveu: http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_0201.jpg :loveu: Smacznego :lol: Quote
Kasia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 cze Gamonie :loveu: ładnie to sushi wygląda, apetycznie nawet...tylko nie wiem czy ja bym to zjadła? raz nawet miałam okazję ale zrezygnowałam bo śmierdziało mi to...:cool1: Quote
Magda Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ja też chyba nie jadam... nie miałam okazji spróbować. Poza tym drogie to to strasznie i kiedy widzę obok SushiBar KFC albo McDonalda to wybieram te drugie:evil_lol: Mój ukochany wiesio:loveu: Chyba zjem sobie jutro. Na początek weekendu. A co! Quote
Kasia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Magda'] Mój ukochany wiesio:loveu: [/QUOTE] Mój ukochany Big Mac :loveu: Quote
tigrunia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Magda']Ja też chyba nie jadam... nie miałam okazji spróbować. Poza tym drogie to to strasznie i kiedy widzę obok SushiBar KFC albo McDonalda to wybieram te drugie:evil_lol: Mój ukochany wiesio:loveu: Chyba zjem sobie jutro. Na początek weekendu. A co![/QUOTE] Madzia - zaczekaj na mnie .. :cool3: :loveu: Też nigdy nie jadłam sushi :shake: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Sushi jest pychotka! Ale pamietam, ze w restauracji japonskiej tez sie bałam sprobowac :lol: Dopiero jak sobie sama zrobilam, to zjadłam i polubiłam. Smacznie i tanio :lol: Fidlasta, śmierdzialo Ci sushi, bo liście alg maja taki specyficzny zapach. A fast foody są niezdrowe i kaloryczne.:eviltong: Wolę warzywka, owoce i rybki :p Quote
tigrunia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='madziasto4']Sushi jest pychotka! Ale pamietam, ze w restauracji japonskiej tez sie bałam sprobowac :lol: Dopiero jak sobie sama zrobilam, to zjadłam i polubiłam. Smacznie i tanio :lol: Fidlasta, śmierdzialo Ci sushi, bo liście alg maja taki specyficzny zapach. A fast foody są niezdrowe i kaloryczne.:eviltong: Wolę warzywka, owoce i rybki :p[/QUOTE] Ja bym się bała wydać kase i zostawić bo będzie niedobre :evil_lol: Nawet powąchać nie miałam okazji :evil_lol: Aaa.. zapomniałam - mój ukochany McChicken :loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='tigrunia']Madzia - zaczekaj na mnie .. :cool3: :loveu: Też nigdy nie jadłam sushi :shake:[/QUOTE] Dobra, najwyżej zjem dwa razy <mniam>:sabber: Ja tradycyjnie zawsze zamawiam zestaw wiesio, frytki i cola. Jem tak rzadko, że szkoda mi kasy na Big Maca, bo nie wiem czy mi zasmakuje. Uwielbiam ten sosik chrzanowo jakiś tam w wiesiu:loveu: Quote
Doti1986 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy się czwartkowo przy porannej kawusi:loveu: Quote
Pegaza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Madzia szkoda ze tak daleko mieszkasz:evil_lol: bo bym chetnie Ci nalot zrobila zeby jedną posmakowac:evil_lol: Quote
laurin Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witam:lol: Pegaza napisał(a):Madzia szkoda ze tak daleko mieszkasz:evil_lol: bo bym chetnie Ci nalot zrobila zeby jedną posmakowac:evil_lol: uuu to musiałabyś chyba całe stadko wszamać żeby coś poczuć:evil_lol: Quote
Recommended Posts