madziasto4 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Nati, dzięki :) Justynka, bombowo wyglada z tą piłką nie? :evil_lol: [quote name='Magda']Hej Madźka! Ale macie ekipę spacerową! Wszystkie psy są Madzi2?:razz: Po takim spotkaniu to tylko wanna zostaje:evil_lol: Madzia! :loveu: Tak, wszystkie psy są Magdy. To znaczy oprócz welsha, bo się chyba gdzieś tam przewinął na fotkach, a jak się nie pojawił, to się pojawi. Ale to i tak nie wszystkie, reszta ferajny została w domu. :lol: Ani razu wanny nie widział po takim spacerze...:lol: Wszak co się wysusy, to się wykrusy! :evil_lol: W samochodzie wyciera się w swój osobisty kocyk na tylnym siedzeniu i jak dojeżdzamy do domku, to pies jest już suchutki i...całkiem zaspany :lol: Odkurzam tylko częściej, bo piasku trochę potem na podłodze :) Quote
dzasta Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Bosko wygląda a tą piłką tak jak moja Gabi tachająca ogromne kulki suchego jedzenia Czesiowego do swojej budki :D Quote
madziasto4 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='dzasta']Bosko wygląda a tą piłką tak jak moja Gabi tachająca ogromne kulki suchego jedzenia Czesiowego do swojej budki :D Czesio kulkę łyka, a Gabi pewni na 10 części rozdrabnia :lol: Pierwsi mieszkańcy :) Quote
Magda Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 To ile osobników liczy stado Madzi? Szacunek hihi:loveu: Pokaż całe akwarium:cool3: Ciekawa jestem. Ucałuj Masterka mego:loveu::loveu:.... no i Torka też:eviltong: Quote
laurin Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 JA też jestem ciekawa jak akwa zarosło:cool3: Fajna redka:loveu: kurcze a byłam prawie pewna że będą crystalki:p czekamy na dalszą fotorelację:multi: Quote
madziasto4 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Magda']To ile osobników liczy stado Madzi? Szacunek hihi:loveu: Pokaż całe akwarium:cool3: Ciekawa jestem. Ucałuj Masterka mego:loveu::loveu:.... no i Torka też:eviltong: Magda ma 7 psow łacznie. Zaraz dam fotke ;) Ucaluję :loveu: Torka....no i Masterka tez :diabloti: [quote name='laurin']JA też jestem ciekawa jak akwa zarosło:cool3: Fajna redka:loveu: kurcze a byłam prawie pewna że będą crystalki:p czekamy na dalszą fotorelację:multi: Fotka z 24 pazdziernika :) A tak było na początku, 8 pazdziernika :lol: Krewetki są cudne :loveu: Quote
Marzena* Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy i życzymy spokojnej nocki :loveu::loveu::loveu: Twoje fotki jak zawsze cudne :loveu::loveu::loveu:, no a stadko robi wrażenie :lol: Quote
Doti1986 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy się wtorkowo porannie przy gorącej kawusi:loveu: Quote
laurin Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 no no zaczyna się robić podwodny busz:loveu: http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/2410.jpg jakie masz podłoże??? Quote
dzasta Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Magda super już wygląda akwarium :p Krewetki są fajne i ładnie wyglądają ale ja przy tym obsadzeniu mogę zapomnieć o nich bo służyły by jako pokarm dla pozostałych :placz: U mnie też są zdjęcia moich głąbów z morskiej piany Gloncia Sibila i Trzciniaków :D Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 No dzungla Ci zarasta podwodna:p a jakie rasy tych 7 psow? Quote
madziasto4 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Viky i Ja']Witamy i życzymy spokojnej nocki :loveu::loveu::loveu: Twoje fotki jak zawsze cudne :loveu::loveu::loveu:, no a stadko robi wrażenie :lol: Dzięki :) [quote name='Doti1986']Witamy się wtorkowo porannie przy gorącej kawusi:loveu: Ja się witam przy herbatce z miodem i cytrynka :) [quote name='laurin']no no zaczyna się robić podwodny busz:loveu: http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/2410.jpg jakie masz podłoże??? Musze przyciac roslinki troche, ale boje sie teraz wlozyc rękę do akwarium :evil_lol: Poczekam trochę, musze sie oswoic trochę z tymi stworzonkami :lol: Podloże to Aqua Substrate 2 czarne. :) Quote
dzasta Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ja też piję herbatkę ale z sokiem malinowym :D Ja to mam specjalną rękawiczkę taką co się w niej rękę do akwarium wkłada żeby nie zaburzało flory i fauny :D Quote
madziasto4 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='dzasta']Magda super już wygląda akwarium :p Krewetki są fajne i ładnie wyglądają ale ja przy tym obsadzeniu mogę zapomnieć o nich bo służyły by jako pokarm dla pozostałych :placz: U mnie też są zdjęcia moich głąbów z morskiej piany Gloncia Sibila i Trzciniaków :D[/QUOTE] Krewetki są super! :) Ja chciałam im stworzyc duzo kryjówek, mam nadzieję, że mi się udało- duzo roślin, korzenie, kokosy. Zaraz lecę zobaczyc :) [quote name='Pegaza']No dzungla Ci zarasta podwodna:p a jakie rasy tych 7 psow?[/QUOTE] Fajny busz nie? :loveu: 3 bordery, 1 CTR, 1 szkot, 1 ON, 1 airedale Quote
megi82 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 domek dla krewetek przepiękny-można powiedzieć,że fajną mają okolicę a gromadka psów superaśna Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 a ctr to kto?:roll: Ty ale pokaz mi te krewetki:cool1: bo ja chce je z bliska zobaczyc:cool1: Quote
madziasto4 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='megi82']domek dla krewetek przepiękny-można powiedzieć,że fajną mają okolicę a gromadka psów superaśna Teraz rybek szukam do towarzystwa :lol: [quote name='Pegaza']a ctr to kto?:roll: Ty ale pokaz mi te krewetki:cool1: bo ja chce je z bliska zobaczyc:cool1: Czarny terier rosyjski. Przecież pokazałam fotkę 2 strony wstecz :p Wklejam jeszcze raz :) Quote
Nati28 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_0212.jpg swietna jest :lol: Quote
laurin Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='madziasto4']Teraz rybek szukam do towarzystwa :lol: [/QUOTE] microrazbory galaxy polecam :loveu: i endlerki (samce) są śliczne:lol: a planujesz same redki czy jeszcze inny gatunek? Quote
Kasia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 pokaźne to akwarium :lol: czekamy z niecierpliwością na fotki z mieszkańcami! Madźka dostałam tego mojego maila z tymi zdjęciami do banera? Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Sorki Madzia ale nie zagladnelam:roll::oops: jee ciekawe toto:cool1: ile ich masz sztuk? Quote
Asiaczek Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Super fotka i komentarz do niej!:lol: http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_0087.jpg Pzdr. Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cze Madzia :multi: Fajna kreweta :loveu: Ile ich masz? Na razie same krewetki? Quote
Magda Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Madzia otwiera sushi bar:evil_lol::evil_lol: + owoce morza Quote
dzasta Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 No właśnie bo ona całkiem fajne te różne chińskie przysmaki kręciła :eviltong: Takie jak sajgonki hmm krewetkowe całkiem niezłe mogą być :D Quote
Recommended Posts