madziasto4 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Hej hej :) U nas w porządku, właśnie mija mój najulubieńszy dzień w roku- cofanie zegara :lol: Byliśmy na spacerze socjalizacyjnym, Torek padł i śpi w namiocie, a ja rozgrzewam się gorącą herbatką z miodem. Nie wiem czy wspominałam, że od ponad miesiąca się szkolimy :)) Master z kolei jest co weekend w rozjazdach ze swoim pańciostwem, jak nie Kaszuby, to rodzina na wsi. A my z Torusiem mamy wolną chatę :eviltong: Dziś wreszcie w archiwalnych aukcjach znalazłam książkę, której szukałam wszędzie i nie mogłam znaleźć i okazało się, że oferta jest jeszcze aktualna :loveu: I zamówiłam już sobie prezent pod choinkę :evil_lol:- upatrzone książki :loveu: Canon leży na półce i odpoczywa, w akwarium robi się roślinna dzungla powoli :lol: Mam też cholera glony :mad: A ślimaków to już nie liczę nawet:evil_lol: W tym tygodniu podskoczę po kilka krewetek. No i opony trza będzie niedługo na zimowe zmienić... No to chyba już wszystko u nas :lol: Quote
Kasia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 no, rozpisaliście się ale i zdjęciami byśmy nie pogardzili :razz: Quote
Kasia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 a tak w ogóle Madźka to chciałabym abyś zrobiła mi baner dla jednego ze schronisk no i cieszyłabym się bardzo gdybyś tak odezwała się do mnie jak znajdziesz chwilkę...;) podesłałabym Ci link do ich strony i parę fotek... jeśli oczywiście mogę o to prosić :oops: Quote
madziasto4 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Kasia napisał(a):no, rozpisaliście się ale i zdjęciami byśmy nie pogardzili :razz: Zaraz cos znajdę :) P.s. Masz pw ;) Pegaza napisał(a):Ale co to za szkolenie?:cool1: Indywidualne w kierunku wyeliminowania problemu z psami. Ciągle tylko siad, waruj, siad, waruj.... :lol: Quote
FREDZIU Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Witamy się chyba po raz pierwszy, yorkasy poprostu świetne, widoki i miejsca na spacery bajeczne, żałuje że nie mamy takich:cool3: Quote
Doti1986 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Jakie śliczne zdjęcia:loveu::loveu::loveu: ja chcę nad morze:placz::placz::placz: Quote
Kasia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Madźka, tak "krótko" go ostrzygłaś czy tak szybko zarasta...? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Tak szybko zarasta...:lol: Ostatnie strzyżenie było w sierpniu chyba, więc w zasadzie nie tak dawno, żeby mógł porządnie zarosnąć. Quote
dzasta Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Jak zwykle wspaniałe foteczki. Nie zamarzliście nad morzem w tą zimnicę ? Quote
Nati28 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Witam :lol: Zdjecia piekne :loveu: http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_9993.jpg ale to najladniejsze :loveu: Quote
Pegaza Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 No nie Madzia wybrala sie na miasto:evil_lol: tez tam mam fote przy fontannach:multi: Toro byl i znikl z fotki:evil_lol: http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_9997.jpg Quote
madziasto4 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Na miasto jezdzę codziennie z psem :p Fontannę pewnie niedługo wyłączą... Quote
Pegaza Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 madziasto4 napisał(a):Na miasto jezdzę codziennie z psem :p Fontannę pewnie niedługo wyłączą... a daleko tam masz? Quote
madziasto4 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Pegaza napisał(a):a daleko tam masz? A ze 3,5km może :hmmmm: Quote
tigrunia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Nie no fajosko się macie :loveu: Ja nie lubie z psami do miasta jeździć bo zaraz ludzie sie zachwycają i ze spaceru nici :cool1: Quote
Kasia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ha ha D-E :evil_lol: też nie wierzę, że z buta tam naginają...:p cze Gamonie :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Pegaza napisał(a):yy to nie tak daleko.. autem:evil_lol: Autem, autem :lol: Pieszo nie chodzę, bo musiałabym z psem wzdłuż głownej wąskim chodniczkiem drałować... tigrunia napisał(a):Nie no fajosko się macie :loveu: Ja nie lubie z psami do miasta jeździć bo zaraz ludzie sie zachwycają i ze spaceru nici :cool1: Torkiem się nie zachwycają...:evil_lol: A poważnie, to jełopy podchodzą z psami na smyczy ciumkając "zobacz jaki mały piesek...", a to mi wcale nie pomaga, kiedy akurat próbuję odwrócić uwagę Tora...:roll: Quote
tigrunia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 madziasto4 napisał(a): Torkiem się nie zachwycają...:evil_lol: A poważnie, to jełopy podchodzą z psami na smyczy ciumkając "zobacz jaki mały piesek...", a to mi wcale nie pomaga, kiedy akurat próbuję odwrócić uwagę Tora...:roll: No właśnie i to jest to :mad: Jak poszliśmy z Pudzianem i moimi dwiema na plażę to zaraz kółko gapiów się zebrało :cool1: Quote
dzasta Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No to widzę że BE masz tak jak ja a już w ogóle jest fajnie jak na spacerze są wszystkie trzy to jest dopiero zbiegowisko :D Dobrze że mieszkam w mieskiej wsi :D Quote
Kasia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 bo trza takich ciumkających olać sikiem prostym i iść dalej :p my tak robimy, za dużo ich ciumkało i wciąż pytało się gdzie można takiego fajnego pieska nabyć :cool1: Quote
Recommended Posts