Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Za dziecka tez mialam akwariumy w domu i mi sie juz znudzilo bo musialam im pomagac przy czyszczeniu tego..u siebie juz tego nie chce..:shake: ale fajne to masz :p napewno jest wieczorem fajnie patrzec na to i obserwowac rybki:p

Posted

Ja miałam welony 3 w kuli takiej dość sporej i nawet filtr miały ale pewnego dnia padły wszystkie 3 :crazyeye: No i stwierdziłam, że już nie chcę .. ale krewetki bym chciała :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']

dzasta, ooo, a teraz też macie akwarium? Nie wiedzialam :) Ile litrow?

Ano mamy mamy nawet czasem w mojej galerii pojawiają się jakieś zdjęcia tych potforów morskich. Ja mam akwarium nie całe 100 litrów hexagram na zamówienie. Ale akwarystyka wciąga oj wciąga. A nst mamy w planie powyżej 300 litrów ale to już chyba w nowym domku gdzie mamy zamiar specjalny podest wybetobnować i obłożyć kamieniem w tym celu :D
A to akwarium co teraz mamy będzie krewetkarium plus dużo roślin bo aktualnie nasze rybki krewetki mają na raz chaps i po krewetce ale w sumie wszystkie to drapieżniki. A dla ciekawostki powiem że mamy słodkowodne kolcobrzuszki czyli rozdymki :)

Posted

Żyjemy, dzięki, ze pamiętacie o nas :)

Wstrętna pogoda u nas była do wczoraj, sztorm, wichura, grad, molo w Sopocie zniszczone...
Linia brzegowa morza przesunęła się wgłąb plaży, tak że ciężko było przejść miejscami, jak byłam z Torkiem na spacerze.
Dziś jest już lepiej, nie wieje tak.

Chciałam wczoraj nagrać filmik jak Toro ściaga mi skarpetki i jak Master się turla, ale coś mi się nie udalo :roll: Dziś jeszcze raz sprobuje.

A teraz ide robic bułeczki drozdzowe, bo juz mi chyba drożdze wyrosły :)

Posted

[quote name='madziasto4']Żyjemy, dzięki, ze pamiętacie o nas :)

Wstrętna pogoda u nas była do wczoraj, sztorm, wichura, grad, molo w Sopocie zniszczone...
Linia brzegowa morza przesunęła się wgłąb plaży, tak że ciężko było przejść miejscami, jak byłam z Torkiem na spacerze.
Dziś jest już lepiej, nie wieje tak.

Chciałam wczoraj nagrać filmik jak Toro ściaga mi skarpetki i jak Master się turla, ale coś mi się nie udalo :roll: Dziś jeszcze raz sprobuje.

A teraz ide robic bułeczki drozdzowe, bo juz mi chyba drożdze wyrosły :)
Ło kurcze :crazyeye: Zarzuć bułeczką :loveu:

Posted

Cześć Madziu :multi:

Akwarystyka fajne hobby, ale też nie dla każdego. Ja kiedyś miałam welonki i bojowniki w kuli (jako pierwsze zwierzątka, chociaż ryb nie lubiłam i nadal nie lubię - potem były chomiki :lol:), ale takie akwarium z prawdziwego zdarzenia to coś niesamowitego :loveu:

Ja to już się cieszę na samą myśl, jakie będziesz tu wstawiała zdjęcia :grins:

Posted

tigrunia napisał(a):
Zrobiłaś fotki jakieś? :loveu: :evil_lol:

Już zjedzone, nie mam zdjeć :eviltong:

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Madziu :multi:

Akwarystyka fajne hobby, ale też nie dla każdego. Ja kiedyś miałam welonki i bojowniki w kuli (jako pierwsze zwierzątka, chociaż ryb nie lubiłam i nadal nie lubię - potem były chomiki :lol:), ale takie akwarium z prawdziwego zdarzenia to coś niesamowitego :loveu:

Ja to już się cieszę na samą myśl, jakie będziesz tu wstawiała zdjęcia :grins:

Bo akwarystyka musi być świadomym hobby :)

Posted

No właśnie właśnie zarybiłaś już zbiornik :eviltong: Ja czekam z niecierpliwością bo to takie i moje nowe hobby od ponad roku. Akwarium było marzeniem Artura więc je dostał ode mnie na imieniny a teraz ja się rybusiami zajmuje tzn karmieniem bo sprzątać to on sprząta :cool3:

Posted

Z rybkami jeszcze czekam, może za 1,5 tygodnia wpuszczę...Bo akwa działa od 5.10 dopiero :hmmmm:

Mieszkańcy akwarium beda dla mnie nowym wyzwaniem fotograficznym. Sama doczekać się nie mogę :p

Posted

madziasto4 napisał(a):
Z rybkami jeszcze czekam, może za 1,5 tygodnia wpuszczę...Bo akwa działa od 5.10 dopiero :hmmmm:

Mieszkańcy akwarium beda dla mnie nowym wyzwaniem fotograficznym. Sama doczekać się nie mogę :p

To sie bedzie dzialo:mdrmed: ciekawe czy Torek sie bedzie chcial blizej z nimi zaprzyjaznic:evil_lol: