Marzena* Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Witamy się weekendowo :loveu::loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Witamy się z przystojniakami sobotnio-weekendowo:loveu: Quote
Marzena* Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Witamy w sobotnie południe i życzymy miłego dnia :loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Za dziecka tez mialam akwariumy w domu i mi sie juz znudzilo bo musialam im pomagac przy czyszczeniu tego..u siebie juz tego nie chce..:shake: ale fajne to masz :p napewno jest wieczorem fajnie patrzec na to i obserwowac rybki:p Quote
tigrunia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ja miałam welony 3 w kuli takiej dość sporej i nawet filtr miały ale pewnego dnia padły wszystkie 3 :crazyeye: No i stwierdziłam, że już nie chcę .. ale krewetki bym chciała :evil_lol: Quote
dzasta Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='madziasto4'] dzasta, ooo, a teraz też macie akwarium? Nie wiedzialam :) Ile litrow? Ano mamy mamy nawet czasem w mojej galerii pojawiają się jakieś zdjęcia tych potforów morskich. Ja mam akwarium nie całe 100 litrów hexagram na zamówienie. Ale akwarystyka wciąga oj wciąga. A nst mamy w planie powyżej 300 litrów ale to już chyba w nowym domku gdzie mamy zamiar specjalny podest wybetobnować i obłożyć kamieniem w tym celu :D A to akwarium co teraz mamy będzie krewetkarium plus dużo roślin bo aktualnie nasze rybki krewetki mają na raz chaps i po krewetce ale w sumie wszystkie to drapieżniki. A dla ciekawostki powiem że mamy słodkowodne kolcobrzuszki czyli rozdymki :) Quote
tigrunia Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Madźka a axolotl'ów nie chciałaś ? :evil_lol: Quote
dzasta Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 A Axoloty są fajne jak żyją same bo z nimi za bardzo nie ma szans na przeżycie nikt :D Quote
Pegaza Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Madzia to tera ryby woli niz dogo:roll::eviltong: wpadnij z fotkami:cool1: Quote
madziasto4 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Żyjemy, dzięki, ze pamiętacie o nas :) Wstrętna pogoda u nas była do wczoraj, sztorm, wichura, grad, molo w Sopocie zniszczone... Linia brzegowa morza przesunęła się wgłąb plaży, tak że ciężko było przejść miejscami, jak byłam z Torkiem na spacerze. Dziś jest już lepiej, nie wieje tak. Chciałam wczoraj nagrać filmik jak Toro ściaga mi skarpetki i jak Master się turla, ale coś mi się nie udalo :roll: Dziś jeszcze raz sprobuje. A teraz ide robic bułeczki drozdzowe, bo juz mi chyba drożdze wyrosły :) Quote
tigrunia Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='madziasto4']Żyjemy, dzięki, ze pamiętacie o nas :) Wstrętna pogoda u nas była do wczoraj, sztorm, wichura, grad, molo w Sopocie zniszczone... Linia brzegowa morza przesunęła się wgłąb plaży, tak że ciężko było przejść miejscami, jak byłam z Torkiem na spacerze. Dziś jest już lepiej, nie wieje tak. Chciałam wczoraj nagrać filmik jak Toro ściaga mi skarpetki i jak Master się turla, ale coś mi się nie udalo :roll: Dziś jeszcze raz sprobuje. A teraz ide robic bułeczki drozdzowe, bo juz mi chyba drożdze wyrosły :) Ło kurcze :crazyeye: Zarzuć bułeczką :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 tigrunia napisał(a):Ło kurcze :crazyeye: Zarzuć bułeczką :loveu: Jeszcze ciepłe są :) Quote
tigrunia Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 madziasto4 napisał(a):Jeszcze ciepłe są :) Zrobiłaś fotki jakieś? :loveu: :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Cześć Madziu :multi: Akwarystyka fajne hobby, ale też nie dla każdego. Ja kiedyś miałam welonki i bojowniki w kuli (jako pierwsze zwierzątka, chociaż ryb nie lubiłam i nadal nie lubię - potem były chomiki :lol:), ale takie akwarium z prawdziwego zdarzenia to coś niesamowitego :loveu: Ja to już się cieszę na samą myśl, jakie będziesz tu wstawiała zdjęcia :grins: Quote
madziasto4 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 tigrunia napisał(a):Zrobiłaś fotki jakieś? :loveu: :evil_lol: Już zjedzone, nie mam zdjeć :eviltong: Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Madziu :multi: Akwarystyka fajne hobby, ale też nie dla każdego. Ja kiedyś miałam welonki i bojowniki w kuli (jako pierwsze zwierzątka, chociaż ryb nie lubiłam i nadal nie lubię - potem były chomiki :lol:), ale takie akwarium z prawdziwego zdarzenia to coś niesamowitego :loveu: Ja to już się cieszę na samą myśl, jakie będziesz tu wstawiała zdjęcia :grins: Bo akwarystyka musi być świadomym hobby :) Quote
dzasta Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 No właśnie właśnie zarybiłaś już zbiornik :eviltong: Ja czekam z niecierpliwością bo to takie i moje nowe hobby od ponad roku. Akwarium było marzeniem Artura więc je dostał ode mnie na imieniny a teraz ja się rybusiami zajmuje tzn karmieniem bo sprzątać to on sprząta :cool3: Quote
madziasto4 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Z rybkami jeszcze czekam, może za 1,5 tygodnia wpuszczę...Bo akwa działa od 5.10 dopiero :hmmmm: Mieszkańcy akwarium beda dla mnie nowym wyzwaniem fotograficznym. Sama doczekać się nie mogę :p Quote
Pegaza Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 madziasto4 napisał(a):Z rybkami jeszcze czekam, może za 1,5 tygodnia wpuszczę...Bo akwa działa od 5.10 dopiero :hmmmm: Mieszkańcy akwarium beda dla mnie nowym wyzwaniem fotograficznym. Sama doczekać się nie mogę :p To sie bedzie dzialo:mdrmed: ciekawe czy Torek sie bedzie chcial blizej z nimi zaprzyjaznic:evil_lol: Quote
karkakarka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witam :D Ja bym tam nie miała cierpliwości do rybek :shake: Quote
dzasta Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ja to muszę te moje wodne potfory obfocić ale to poproszę Ciocię Vectrę jak będzie u nas bo mój aparat to nie bardzo daje radę :roll: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Rybki, rybki, akwaria ... A nie ma już piesów? pzdr. Quote
Kasia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 cze Gamonie :loveu: co u Was? jak chłopaki? Quote
Recommended Posts