Pegaza Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 A no widzisz czasem tak jest, dobrze ze znalazl Wam kwatere..:p fajny ten ptaszek:p http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/nowy/IMG_5688.jpg Quote
tigrunia Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Cze wypoczęta Madzka :multi: Ja już chyba wiem co to za ptak .. wypatrzyłam go na działce u rodziców Ł :cool1: Czarny on jest i to je chyba Kos :loveu: Quote
Pegaza Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 tigrunia napisał(a):Cze wypoczęta Madzka :multi: Ja już chyba wiem co to za ptak .. wypatrzyłam go na działce u rodziców Ł :cool1: Czarny on jest i to je chyba Kos :loveu: Jeej jaka Be obeznana:cool1::evil_lol: a ja dodam ze to samica:P cze Madzka i psiury:multi: Quote
dzasta Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 O Madźka powróciła i to z ptasiorami na zdjęciach :evil_lol: Wypoczęta ? Quote
Kasia Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 ....taa, i zaś gdzieś znikła :cool1: dałabyś jakieś zdjęcia swoje i psiurów z wakacji :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Bardzo mi się podobają fotki ptaszorków. Pieknie pozowały... zdr. Quote
Magda Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Madźka pewnie zgubiła się między folderem "reszta ptasiorów" i "brudne sprawki Torka" (nawiązując do Torka-Żaby:evil_lol:) Przekupiła ptaka i przez to ładnie się prezentował. Sama bym pozowała za ciacho:evil_lol: Quote
Feigned Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 heej, witam się i proszę o pomoc. :oops: widzę, że wy frisbowi jesteście, ja bym chciała swojemu jakieś dyski zamówić a nasze psiury rozmiarowo podobne to może coś poradzisz :oops: jaki macie dyski ? (chodzi mi o nazwy i rozmiary, tj. małe czy takie standardowe) ja myślałam nad 1 Softem i 2 CS-ami ale jeszcze się wacham.. :eviltong: z góry dzięki za pomoc. ;) no i oczywiscie zaznaczam sobie, będę zaglądać. :loveu: Quote
madziasto4 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Gdzie wywiało i gdzie wywiało- no a gdzie ja mogę być? :p Na działce przecież :eviltong: tigrunia napisał(a):Cze wypoczęta Madzka :multi: Ja już chyba wiem co to za ptak .. wypatrzyłam go na działce u rodziców Ł :cool1: Czarny on jest i to je chyba Kos :loveu: No braaawo, nareszcie :evil_lol: A masz go na fotce? :razz: Jak jest czarny i ma żółtą obwódkę wokół oka, to na bank kos ;) Magda napisał(a): Przekupiła ptaka i przez to ładnie się prezentował. Sama bym pozowała za ciacho:evil_lol: Wcale nie :razz: Niczym ich nie karmiłam :eviltong: Feigned napisał(a):heej, witam się i proszę o pomoc. :oops: widzę, że wy frisbowi jesteście, ja bym chciała swojemu jakieś dyski zamówić a nasze psiury rozmiarowo podobne to może coś poradzisz :oops: jaki macie dyski ? (chodzi mi o nazwy i rozmiary, tj. małe czy takie standardowe) ja myślałam nad 1 Softem i 2 CS-ami ale jeszcze się wacham.. :eviltong: z góry dzięki za pomoc. ;) no i oczywiscie zaznaczam sobie, będę zaglądać. :loveu: Hej! My mamy sofFlite'y pup i CS'y pup- czyli te małe o średnicy 17cm bodajże. Osobiście wolę sofFlit'y, bo bardziej giętkie, a latają całkiem nieźle;) tigrunia napisał(a):A Madzia to była na wystawie ? :cool3: A była :p Ale tak obrzydliwie lało, że doczekałam tylko 400 numerka u yorków- mojej znajomej zresztą, a Kasi ani Ady niestety nie mogłam znaleźć. Wszyscy się ukryli pod tymi namiotami.. Ale Ciebie chyba nie było co? :crazyeye: Matko, pamiętałam, że w Sopocie masz być, ale na gdyńskiej chyba nie?? Quote
tigrunia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 madziasto4 napisał(a): No braaawo, nareszcie :evil_lol: A masz go na fotce? :razz: Jak jest czarny i ma żółtą obwódkę wokół oka, to na bank kos ;) A była :p Ale tak obrzydliwie lało, że doczekałam tylko 400 numerka u yorków- mojej znajomej zresztą, a Kasi ani Ady niestety nie mogłam znaleźć. Wszyscy się ukryli pod tymi namiotami.. Ale Ciebie chyba nie było co? :crazyeye: Matko, pamiętałam, że w Sopocie masz być, ale na gdyńskiej chyba nie?? Nie mam go na fotce :shake: Ja na Gdyńskiej nie byłam ani do Sopotu też nie jadę :-( Tak wyszło.. :-( Quote
madziasto4 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Oooo szkoda :-( Myślałam, że się zobaczymym :shake: Quote
dzasta Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Madźka to może się zobaczymy w Sopocie tzn ja psów nie zgłaszałam ale towarzysko może będziemy :loveu: Quote
Pegaza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Madzka a Ciebie to kaj wcielo?:roll: bo zapomne jak psy wygladaja Twoje:evil_lol: Quote
Kasia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 mówiła, że do czwartku Jej nie będzie... ale z tymi psami to masz rację D-E :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Inkaa- mnie również :loveu: Dziewczyny, dopiero dziś wróciliśmy, a jutro już na działkę jedziemy na weekend. Fotki autorstwa lady_m, z poniedziałku, tuż sprzed naszego wyjazdu Quote
Recommended Posts