Jofka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 madziasto4 napisał(a):Woda to akurat jezioro na Kaszubach, nie morze, więc to, że z Gdyni jesteśmy nie gra roli akurat :) Tolek lubi pływać? :) Rozumiem,marzy mi się może,pewnie dlatego tak napisałam. Tolek,nie wiem w sumie,bo do tej pory miał okazje tylko pływac w basenie ze mną i był raczej zakłopotany.Wzięłam go do wody i był wystraszony,pływał,ale chciał tylko wskoczyc mi na plecy,płynął w moją strone i czepiał się mnie pazurkami:eviltong::eviltong: Myslę,że bedzie inaczej jak sam wejdzie do wody,powoli od brzegu.Wszystko przed nim w tym roku,jeśli pogoda dopisze:cool3::cool3: Quote
Pegaza Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Madzia co to ma byc? do TOZU Cie podam:evil_lol: http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/nowy/IMG_4198.jpg niedobra Ty :evil_lol: Ty sie kup jeszcze amstaffa on tez lubi pracowac:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Jofka']Rozumiem,marzy mi się może,pewnie dlatego tak napisałam. Tolek,nie wiem w sumie,bo do tej pory miał okazje tylko pływac w basenie ze mną i był raczej zakłopotany.Wzięłam go do wody i był wystraszony,pływał,ale chciał tylko wskoczyc mi na plecy,płynął w moją strone i czepiał się mnie pazurkami:eviltong::eviltong: Myslę,że bedzie inaczej jak sam wejdzie do wody,powoli od brzegu.Wszystko przed nim w tym roku,jeśli pogoda dopisze:cool3::cool3: Najlepiej jak pies sam się przekona do wody :grins: [quote name='Pegaza']Madzia co to ma byc? do TOZU Cie podam:evil_lol: http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/nowy/IMG_4198.jpg niedobra Ty :evil_lol: Ty sie kup jeszcze amstaffa on tez lubi pracowac:evil_lol: Amstaffy nie są w moim typie :p Quote
tigrunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Moje za ciula wody nie lubią :shake: Buff panikara, Jess też cykor :shake: Quote
Kasia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Madźka, jaka superancka sesja :loveu: :loveu: a te buziaki!!!!!! Quote
Pegaza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 tigrunia napisał(a):Moje za ciula wody nie lubią :shake: Buff panikara, Jess też cykor :shake: haha Be co ta tekst u nas to jest przeklenstwo ten Ciu...:evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Pegaza napisał(a):haha Be co ta tekst u nas to jest przeklenstwo ten Ciu...:evil_lol: Żartujesz ? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Jofka, drugi urwis będzie później na zdjęciach :) Kasia, no wreszcie i ja mam zdjęcia z psem, bo nigdy nie ma mi kto zrobić :eviltong: 2Be, łoooj to szkoda, ja uwielbiam połączenie pies plus woda. Zresztą, ja w ogóle kocham wodę :p Czesc Daria :razz: Reszta zdjęć jest już mojego autorstwa :p Quote
Aleksandrossa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Śliczne zdjęcia ;) Czym cykasz? Twój psiak na co dzień chodzi z rozpuszczoną grzywką czy mu spinasz? Quote
Jofka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 I modelka i fotograf no no:razz: Fajne foty,a maki to wymiatają:cool3: Ja też nie mam fotek z Tolkiem,musze poprosić żeby ktoś pocykał. Ja dzisiaj tez porobiłam troche dla Tolka,wstawie u siebie:eviltong: Quote
Kasia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Madźka to już teraz w piątek wybywacie, co nie? Quote
madziasto4 Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Aleksandrossa napisał(a):Śliczne zdjęcia ;) Czym cykasz? Twój psiak na co dzień chodzi z rozpuszczoną grzywką czy mu spinasz? Dziękuję. Aparatem :diabloti: Canon 450d+sigma 70-300/tamron 17-50 Niczym nie spinam, po prostu tnę, kiedy jest zbyt długa. Jofka napisał(a):I modelka i fotograf no no:razz: Fajne foty,a maki to wymiatają:cool3: Ja też nie mam fotek z Tolkiem,musze poprosić żeby ktoś pocykał. Ja dzisiaj tez porobiłam troche dla Tolka,wstawie u siebie:eviltong: Zaraz do Was zajrzę :) Quote
madziasto4 Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Kasia napisał(a):Madźka to już teraz w piątek wybywacie, co nie? Tak, już w ten piątek :p Quote
Kasia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 wykupiłaś abonament czy multi juz wróciło? :cool1: Quote
madziasto4 Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Ta, takiego wała, a nie abonament :cool1: Samo wróciło :diabloti: Quote
Kasia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 madziasto4 napisał(a): Ta, takiego wała, a nie abonament :cool1: Samo wróciło :diabloti: ja już też ni ciula (Be :evil_lol:) nie wykupie tego dziadostwa!!! Quote
Pegaza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 No powaznie hehe Be Ty w piatek ja w niedziele:multi: Quote
madziasto4 Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Fajnie, jak się tak szybko wyjeżdża i nie trzeba czekać aż do sierpnia czy września :) Filmik z naszej zabawy z frisbee- Torek nie zawsze trafia pyskiem w talerz, ja często nie tak rzucam, ale świetnie się przy tym bawimy i robimy postępy- i to jest najważniejsze :loveu: Filmik i muzyka profesjonalnie się urywają:evil_lol:- tak ma być, nie chciało mi się bawić z napisami końcowymi :lol: [SIZE="3"]http://www.youtube.com/watch?v=rgFHRwQVWp4 Quote
tigrunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ale ja nie mam reklam za to :eviltong: I większą pojemność skrzynki :eviltong:I jakieś tam różne inne :evil_lol: Fajny filmik Madźka :loveu: Quote
Pegaza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Madzia fajnie tam macie na tej dzialce:p a Torek fajnie robil obroty:loveu: widac ze pies lubi pracowac:p po cichu powiem ze moja Liv tez by sie na to nadawala bo ona kocha latac i nosic patyki zabawki co sie da...:p Quote
Recommended Posts