madziasto4 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Nie mam fot na razie... Nawet piesów nie mam :placz: Od środy wczasują się na działce z rodzicami. Dziś wracają. Torcio mój kochany, stęskniłam się za tym moim świniakiem :loveu: Dziś facet jak mi gaz tankował stwierdził, że gorąca dziewczyna jestem :diabloti:, bo ja rozebrana jak na plażę, a on w jakimś swetrze i kufajce :evil_lol: Ciepło przecież jest dziś :eviltong: A w aucie tym bardziej. Wczoraj miałam ostatni egzamin- wszystkie mam zdane łącznie z nim :multi: Nic na wrzesień nie zostaje :loveu: Jeszcze tylko zaliczenie projektu i wsio :p Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 madziasto4 napisał(a):Nie mam fot na razie... Nawet piesów nie mam :placz: Od środy wczasują się na działce z rodzicami. Dziś wracają. Torcio mój kochany, stęskniłam się za tym moim świniakiem :loveu: Dziś facet jak mi gaz tankował stwierdził, że gorąca dziewczyna jestem :diabloti:, bo ja rozebrana jak na plażę, a on w jakimś swetrze i kufajce :evil_lol: Ciepło przecież jest dziś :eviltong: A w aucie tym bardziej. Wczoraj miałam ostatni egzamin- wszystkie mam zdane łącznie z nim :multi: Nic na wrzesień nie zostaje :loveu: Jeszcze tylko zaliczenie projektu i wsio :p Zdolniacha!:multi: Pzdr. Quote
madziasto4 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Noooo, właściwie już tak :p Czy Wy wiecie, że w przyszły piątek już wyjeżdżamy??????? :sweetCyb: Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Czy w związku z tym dasz nam trochę foteczek? pzdr. Quote
madziasto4 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 tigrunia napisał(a):Ale że gdzie - w góry już ?? :crazyeye: No :grins: Tzn nie w ten piątek, tylko w przyszłym tygodniu :loveu: Asiaczek napisał(a):Czy w związku z tym dasz nam trochę foteczek? pzdr. W ten weekend pofocę chłopaków i nagram filmik Torkowy, ale w kwaterze będziemy mieć bezprzewodowy net, więc będę na bieżąco informować i wklejać fotki :p Quote
Sara_i_Aris Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Fajnie masz, że już na wakacje. My chyba w tym roku niet :shake: Quote
madziasto4 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 PositiveThought napisał(a):Film Torkowy koniecznie :cool3: Madźka Ty mi szukaj już fajnych noclegów w 3mieście :cool3: Zastanawiam się, czy by nie pojechać ze dwa dni wcześniej. Będzie film, będzie :grins: OOooooooooo, a to Ty się wybierasz to 3miasta? :cool3: Kiedy, kiedy? tigrunia napisał(a):Madźka a ty nartowa jesteś ? :cool3: Niestety nie, ale w przyszłym sezonie zimowym bardzo bym chciała się nauczyć :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Fajnie masz, że już na wakacje. My chyba w tym roku niet :shake: Noo, nie trzeba długo czekać, lubię tak :p Quote
madziasto4 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 tigrunia napisał(a):To na co Ci wyciągi blisko ? :hmmmm: Na jakie wyciągi! Na szlaki, patrz mi na usta, na SZLAKI :diabloti: Szlakami chodzi się pieszo :evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 madziasto4 napisał(a):Na jakie wyciągi! Na szlaki, patrz mi na usta, na SZLAKI :diabloti: Szlakami chodzi się pieszo :evil_lol: Spoko loko :eviltong: Już późno więc niedowidze :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Mój środek lokomcji kochany :p I dosłownie kilka fotek z grilla psiarzy sprzed 2 tygodni :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Próby zrobienia wspólnego zdjęcia, przypomniałam sobie, że mam ze sobą pilota przecież :evil_lol: Quote
Kasia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 fajnie macie, też bym sobie już powakacjowała gdzieś :loveu: na ile tak ogólnie wyjeżdżacie? w ilu miejscach zamierzacie sie zatrzymać? Quote
Pegaza Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Mi sie podoba ten kacik skalniakowy:loveu: http://i331.photobucket.com/albums/l452/klimkoska/DSC07029.jpg Quote
madziasto4 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='Kasia']fajnie macie, też bym sobie już powakacjowała gdzieś :loveu: na ile tak ogólnie wyjeżdżacie? w ilu miejscach zamierzacie sie zatrzymać? Wyjeżdżamy 26 czerwca, a wracamy 18 lipca, bo 19 jest wystawa psów, na którą idę :razz: Po drodze do i z Zakopca zatrzymujemy się jak zwykle u rodziny w Wawie, w drodze powrotnej dodatkowo jeszcze u rodziny na wsi jakieś 100km od Wawy. Stała trasa i punkty noclegowe jak co roku :evil_lol: [quote name='Pegaza']Mi sie podoba ten kacik skalniakowy:loveu: http://i331.photobucket.com/albums/l452/klimkoska/DSC07029.jpg Dookoła działki jest taki kwietniko-skalniak :) Quote
Kasia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 ja uważam, że warto wracać w takiej miejsca gdzie juz raz się było i był to udany wyjazd, a tym bardziej jeśli chodzi o miejsca noclegowe :lol: mam nadzieję, że w tej kwaterzez Zakopcu gdzie mamy rezerwacje będzie tak w miarę bo nie wyobrażałam sobie wyjazdu bez Fidlastego a to było jedeyne miejsce gdzie mozemy go zabrać...:roll: Quote
madziasto4 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Kasia napisał(a):ja uważam, że warto wracać w takiej miejsca gdzie juz raz się było i był to udany wyjazd, a tym bardziej jeśli chodzi o miejsca noclegowe :lol: mam nadzieję, że w tej kwaterzez Zakopcu gdzie mamy rezerwacje będzie tak w miarę bo nie wyobrażałam sobie wyjazdu bez Fidlastego a to było jedeyne miejsce gdzie mozemy go zabrać...:roll: Jak ktoś pokocha Tatry, to nie da się do nich nie wrócić... :loveu: Niemożliwe, na pewno jest więcej kwater, gdzie pozwalają z psami, no chociażby nasza ;) Quote
madziasto4 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 PositiveThought napisał(a):Ja na zawody i wystawę :diabloti: 8-9.08, myślę, czy by nie pojechać wcześniej to byśmy się spotkały :diabloti: Zdjęcie grupowe genialne :evil_lol: I jaka fajowa akitka... Aaa, no to się tak czy siak spotkamy na wystawie i zawodach :p Sama przyjezdżasz? Z Duśkiem tylko? Przyjedź wcześniej, przyjedź :) Akitka fajowa, ale nie dawała się miziać :diabloti: Quote
Kasia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 madziasto4 napisał(a): Niemożliwe, na pewno jest więcej kwater, gdzie pozwalają z psami, no chociażby nasza ;) tak, jeśli nie dzwoni sie na miesiąc przed przyjazdem gdzie już wszystko porezerwowane :p Quote
madziasto4 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 PositiveThought napisał(a):Z Duśkiem i z Małą obowiązkowo. Tess i tak jeździ na wszystkie zawody w ramach socjalizacji, ale w 3mieście mamy się jeszcze spotkać z hodowczynią i mamusią Tess. Mało tego, mama Tesi jest naszą konkurencją w agility :evil_lol: No przyjechałabym... Tak se myślę właśnie. Łaaaaa wymiziam małą, wymiziam małą :sweetCyb: :loveu: Kasia napisał(a):tak, jeśli nie dzwoni sie na miesiąc przed przyjazdem gdzie już wszystko porezerwowane :p No taaa :lol: Quote
Asiaczek Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 A co to za akitka? http://i208.photobucket.com/albums/bb9/M10M10M/kostka/wycieczki/IMG_6752_oshi.jpg I jakoś znajomo wygląda napis "lady m"... http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/nowy/IMG_3872.jpg Pzdr. Quote
Recommended Posts