Pegaza Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Cze Madzia :p i uciekam bo bateryjka pada do reszty wpadne jak bede miec chwile Ciał... Quote
Asiaczek Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ojejej! Jaki Umorusaniec...:loveu: http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_2392.jpg Pzdr. Quote
Magda Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Hej! Się działkowo zrobiło:loveu: Szkoda, że pogoda nie dopisuje... Ja już chcę zacząć sezon!!:placz: Torek kopara :evil_lol: O co kaman z tym Sopotem? Wystawa się zbliża? Hę? Quote
tigrunia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Madzka zagineła :shake: Władzo wystawa dopiero 19 lipca ;) Mam nadzieję, że będziesz na Koszalińskiej :loveu: Ja się na dwa dni wybieram :loveu: Quote
Magda Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 tigrunia napisał(a):Madzka zagineła :shake: Władzo wystawa dopiero 19 lipca ;) Mam nadzieję, że będziesz na Koszalińskiej :loveu: Ja się na dwa dni wybieram :loveu: A kiedy jest? Nie chce mi się sprawdzać:eviltong: Myślę, że będę. Spotkamy się na pewno. Mikuś może też przyjdzie:razz: Zatrzymasz się u cardelek? Quote
tigrunia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Magda napisał(a):A kiedy jest? Nie chce mi się sprawdzać:eviltong: Myślę, że będę. Spotkamy się na pewno. Mikuś może też przyjdzie:razz: Zatrzymasz się u cardelek? 24-25 lipca albo 25-26 jakoś tak nie wiem jak ten weekend wypada :eviltong: Jeśli będę jechała sama to tak a jak z Łukim to pewnie nie bo on się ich wstydzi :evil_lol: Za duzo bab na raz :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Pora się odezwać ;) Madzia, tak, w lipcu wystawa w Gdyni, w sierpniu w Sopocie ;) Może wpadniesz? :cool3: Atka, 2B- jaaaasne, że będę Was focić, po to jadę :lol: Quote
madziasto4 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Chabrowy bukiecik ;) z malutkim makowym akcentem ;) Quote
Sara_i_Aris Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Cześć Madzia :multi: A do Warszawy/Białegostoku nie przyjedziesz? Masz własny samochód, jeden dłuższy wypad Ci nie zaszkodzi, co Ty na to? :cool3: Zdjęcia ładne, ja teraz też poluję na chabry i maki, ale jakoś nie chce mi się wybierać za miasto :roll: Quote
Kasia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 cze Gamonie :loveu: zdjecia w chałupie obejrzę... a co u chłopaków? Quote
Asiaczek Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ledwo go widać... http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/nowy/IMG_3885.jpg Wielce pouczające ćwiczenia z ostrości...:lol: Pzdr. Quote
tigrunia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Fajne trawowe fotki :loveu: :evil_lol: Co Madzka u Ciebie w ogóle ? Coś rzadko bywasz :cool1: Quote
Aga76 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/nowy/IMG_3898.jpg Aż czuć zapach łąki Quote
Pegaza Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Bo Madzka juz nas nie lubi;) Ten mak mnie zafascynowal :cool1: :evil_lol: fajne fotki:loveu: Quote
madziasto4 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Sara, nieee, nie wybieram się na dalsze wystawy ;) Chabry i maki ubóstwiam :loveu: U chłopaków w porządku, od dawna już mam niecne plany wobec Torka, ale napiszę dopiero jak będzie o czym pisać ;) No i muszę zmontować w końcu filmik z frisbowania, tylko ciągle kamery zapominam zabrać :eviltong: U mnie jakoś leci- trwa sesja, szukam jakiegoś statywu, kupiłam w końcu radyjko do auta, tydzień temu byłam na grillu ze znajomymi psiarzami, a pod koniec czerwca wyjeżdżamy w Tatry :lol: Ale będzie net bezprzewodowy w pokoju, więc spoko :evil_lol: wieczorny widoczek z tarasu :) Quote
Kasia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 widzę, że twoje chłopaki też już pozarastane :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Torek zwłaszcza- muszę mu ciachnąć bardziej brodę. Ale ta jego grzywka... wygląda w niej jak zbój :evil_lol: :loveu: Quote
Kasia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 brodę ciachnij bo jak ten cały dziadek w bieli z Władcy Pierścieni zaczyna wyglądać... ale grzywa ekstra! nic z nia nie rób :evil_lol: :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 PositiveThought napisał(a):Torek brodaty :evil_lol: Madźka, Madźka, może jakieś DCDC się szykuje, a Ty powiedzieć nie chcesz? :cool3: Ja, kretynka, przegapiłam seminarium z Darkiem Radomskim dla początkujacych w Sz-nie :placz: :placz: :placz: widoczek ekstra :loveu: Haha, nie :lol: Aaaaale...w całkiem dobrym kierunku myślisz ;) O kurczę, szkod tego seminarium, gapo ty...:mad: Quote
madziasto4 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Nie no, ja się nie nadaję jednak na trzymanie w napięciu... Jeszcze jak ktoś drąży, to już w ogóle mięknę :diabloti: Uwaga mówię :diabloti: zamierzam na dniach umówić nas na spotkanie ze szkoleniowcem, żeby ocenił i poradził odnośnie kontaktów z innymi psami. A potem chciałabym podjąć kroki w kierunku obi. Frisbee zajmujemy się cały czas amatorsko, kupiłam dziś statyw, więc za tydzień wezmę kamerkę i nagram nasze frisbowanie ;) Quote
madziasto4 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 O agility nie musisz mi marudzić, bo ja sobie sama marudzę :loveu: Ale najpierw MUSZĘ zrobić coś z kontaktami z psami. Inaczej nie wyobrażam sobie żadnych zawodów, treningów grupowych. Nie wiem czy grupa czy indywidualne spotkania, a potem grupa- muszę się skonsultować z kimś mądrym w tym temacie :) Quote
Recommended Posts