Milka_85 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 śliczne zdiątka:loveu::loveu: Miłego dzioneczka:lol: Quote
Aga76 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_1424.jpg Pysio bardzo mi się podoba :loveu: Quote
dzasta Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Oj śliczny Masterek i taki dostojny i poważny na tych zdjęciach :loveu: A fotki bosskie ja Madźka zawsze z utęsknieniem czekam na kolejne nigdy nie mam ich dość!!! Quote
tigrunia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Nie no ta fryka Masterka jest bombowa :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='Pegaza']Madzka fajne fotki przyrody:loveu: A Torkowi glowy nie przytniesz? bo Masterka to dosc krotko potraktowalas:p Torka nie można za krótko, bo później wygląda jak bidny głupi, Master ma krótki pyszczek, więc mu tak pasuje ;) [quote name='Kasia_zg']Cześć Madziu:) Fajnie tu do Ciebie zajżeć zawsze tyle cudnych foteczek...chłopakom cudnie w tych krótkich fryzurkach:loveu: A focie przyrody są boskie...ehh tez bym chciała umieć robić tak piekne foteczki:lol: Pozdrawiamy :loveu: Cześć Kasiu, dzięki za miłe słowa :loveu: [quote name='Sara_i_Aris']Madzia, Madzia, ile zdjęć i jakie ładne :loveu: Masterka postrzępiona fryzurka bardzo mi się podoba, wygląda łobuzersko :diabloti: Aha no i więcej makro bym prosiła :p Będą makro, będą- na życznie :razz: [quote name='Kasia']hehe, ten jak zwykle z patykiem trzy metrowym :evil_lol: http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_1877.jpg włacha! przytnij Torczysława, ta fryzurka jest rewelacyjna :loveu: Trochę mu przytnę faktycznie :lol: [quote name='AlKil']Widziałam wiosennego Masterka, na więcej nie mam czasu.:shake: Wiem, wiem, że z czasem u Ciebie krucho ;) [quote name='Milka_85']śliczne zdiątka:loveu::loveu: Miłego dzioneczka:lol: Dzięki :lol: [quote name='Aga76']http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_1424.jpg Pysio bardzo mi się podoba :loveu: Czupur :lol: [quote name='dzasta']Oj śliczny Masterek i taki dostojny i poważny na tych zdjęciach :loveu: A fotki bosskie ja Madźka zawsze z utęsknieniem czekam na kolejne nigdy nie mam ich dość!!! Będzie sporo zdjęć :p [quote name='tigrunia']Nie no ta fryka Masterka jest bombowa :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Asiaczek']pozdrawiamy i podziwiamy...:lol: pzdr. Superancko, cieszę się :lol: Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 nonono, pełen szacuneczek!:lol: http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_2642.jpg pzdr. Quote
Pegaza Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Witaj owadzie:evil_lol: fe ale mucha bzydka:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Brzydkie jak brzydkie, ale jakie owłosione :evil_lol: W sobotę mocno wiało- tak, że aż Masterkowi dziurę z prawej strony w głowie rozwiało :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 I kłosy zarodnionośne skrzypów polnych-mnóstwo ich u nas pod laskiem rośnie :lol: Chyba sobie będę kąpiele w skrzypie urządzać :eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Kasia napisał(a):Czołem Gamonie! Madźka super avatar :loveu: Cześć, cześć... Nikgo nie ma na dogo :roll: Jak ja akurat jestem :mad: hihi dzięki :lol: Quote
Kasia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 madziasto4 napisał(a): Cześć, cześć... Nikgo nie ma na dogo :roll: Jak ja akurat jestem :mad: hihi dzięki :lol: a jak Ciebie nie było to zaś inni bywali...tak to juz jest, skończyły się chyba dobre czasy kiedy bywało sie codziennie... sama ostatnio prawie wcale na dogo nie zaglądam :shake: Quote
Kasia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 madziasto4 napisał(a): Wiesz co się tak naprawdę skończyło- dobre czasy samej dogomanii. To już nie jest ta atmosfera co dawniej, nie ci ludzie. Dogo co rusz szwankuje na każdym kroku- aż się odechciewa tu być, naprawdę. Jedyne co zatrzymuje, to PwP. Szkoda, kiedyś tu było naprawdę fajnie... masz rację - jeśli zaglądam tu to i tak zawsze wpierw na PwP, dopiero potem na fotoblogi... i niestety te czasy to raczej juz nie wrócą, a szkoda bo było naprawdę fajnie i zabawnie... mam tylko nadzieję, że od czasu do czasu każda z Nas tu zajrzy i coś napisze, wklei jakieś zdjęcie i odwiedzi inną galerię :lol: szkoda by było odejść tak na zawsze. Quote
madziasto4 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Kasia napisał(a):a jak Ciebie nie było to zaś inni bywali...tak to juz jest, skończyły się chyba dobre czasy kiedy bywało sie codziennie... sama ostatnio prawie wcale na dogo nie zaglądam :shake: Wiesz co się tak naprawdę skończyło- dobre czasy samej dogomanii. To już nie jest ta atmosfera co dawniej, nie ci ludzie. Dogo co rusz szwankuje na każdym kroku- aż się odechciewa tu być, naprawdę. Jedyne co zatrzymuje, to PwP. Szkoda, kiedyś tu było naprawdę fajnie... Quote
Kasia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Kasia napisał(a): masz rację - jeśli zaglądam tu to i tak zawsze wpierw na PwP, dopiero potem na fotoblogi... i niestety te czasy to raczej juz nie wrócą, a szkoda bo było naprawdę fajnie i zabawnie... mam tylko nadzieję, że od czasu do czasu każda z Nas tu zajrzy i coś napisze, wklei jakieś zdjęcie i odwiedzi inną galerię :lol: szkoda by było odejść tak na zawsze. szlag mnie trafi z tymi postami skaczącymi :angryy: Quote
Milka_85 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Witamy czwartkowo i miłego dzioneczka życzymy :lol: Jutro piątek....,jadę odebrać moją Bonnie:multi::multi: Quote
Recommended Posts