Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Długie włosy to tylko utrapienie, gdyby Holly nie chodziła w papilotach to ja nie wiem jak ona by sobie radziła. Jest bardzo żywiołowa, szkoda, że to nie Aris jeździ na wystawy, bo z nią fajnie by było trenować psie sporty :lol:

Torkowi w sportowej fryzurce jest bardzo do pysia. I jak zjaśniał na mordce :-o

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Długie włosy to tylko utrapienie, gdyby Holly nie chodziła w papilotach to ja nie wiem jak ona by sobie radziła. Jest bardzo żywiołowa, szkoda, że to nie Aris jeździ na wystawy, bo z nią fajnie by było trenować psie sporty :lol:

Torkowi w sportowej fryzurce jest bardzo do pysia. I jak zjaśniał na mordce :-o
Przecież możesz z nią trenować, nawet jeśli ma długie włoski, jak tylko ma predyspozycje :loveu:

Posted

Pies z papilotami, wystawowy, to już co innego :cool1: Staram się ją nakręcać na prowizoryczny tor. Aris szybko go polubił, ona jedynie woli wolne bieganie, ale nie tracę nadziei, że torek też polubi :diabloti:

Madźka, Twoje łabędzie są świetne :loveu:

Te zdjęcia mają niesamowity klimat :loveu: :mdleje:

Posted

[quote name='tigrunia']Ale trafiłam :loveu:
Świetne fotki Madzia !! :loveu::loveu:
Cześć 2Be, dzięki!! :loveu:

[quote name='dzasta']Super zdjęcia. Chłopaki we fryzach boscy :)
A ptaszyska imponująco wyglądają na zdjęciach :p
Dziękować :lol:

[quote name='Sara_i_Aris']Pies z papilotami, wystawowy, to już co innego :cool1:

Madźka, Twoje łabędzie są świetne :loveu:
Te zdjęcia mają niesamowity klimat :loveu: :mdleje:
Ja mam odmienne zdanie na ten temat ;) Zreszta, każdy ma inne priorytety ;)

Dzięki! Cieszę się, że się podobają :loveu:

[quote name='Asiaczek']Jaki psi zewłoczek...:loveu:
http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_1495.jpg

Jesoo, chyba nie zasnę...:evil_lol:
http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_1842.jpg

Pzdr.
Torek tak wygląda, bo wsadził łeb pod wodę, żeby kija wyjąć z dna :evil_lol:

Posted

wylazła mi małpa z kadru :diabloti:

Na działce spotkałam bogatki, czubatki, rudziki, kwiczoły, dzięcioła, sójki, trznadle, pliszki siwe. Oczywiście najlepsze ujęcia są wtedy, kiedy nie mam przy sobie aparatu :diabloti: Tak więc mam tylko kilka zdjęć ptaków-kwiczoła, trznadla i pliszkę, i to wszystkie kadrowane niestety, bo z dość sporej odległości robione :shake:

Posted

Madźka te łabendorsy są świetne!!!
Dobrze mieć tele, co nie? :loveu:
Ja tak se kminię, że jak pojedziemy do tego Żywca na początku maja to też może uda mi się "pobawić" tele tyle, że Łukaszek też będzie i nie bardzo w to wierzę...:shake:
TZ raz uchwycić fajne sarny, ale to był sam, bez nas i miał spokój i ciszę :lol:

Posted

[quote name='Kasia']Madźka te łabendorsy są świetne!!!
Dobrze mieć tele, co nie? :loveu:
Ja tak se kminię, że jak pojedziemy do tego Żywca na początku maja to też może uda mi się "pobawić" tele tyle, że Łukaszek też będzie i nie bardzo w to wierzę...:shake:
TZ raz uchwycić fajne sarny, ale to był sam, bez nas i miał spokój i ciszę :lol:
Dlatego ja od razu kupiłam tele, jako pierwsze ;)
Ja w weekend łącznie widziałam 7 sarenek, po 2-3 sztuki biegały.
Ale nie było szans na zdjęcia, bo widziałam je albo na łące obok około 22, albo przebiegające przez nasz las :lol:
Chcąc ufocić jakąś zwirzynę, trzebaby chyba czekać na błąd z jej strony- czyli zagapienie się i zbyt bliskie podejście do człowieka :evil_lol: NIestety błyskawicznie się orientują, że znalazły się zbyt blisko :diabloti: Zwłaszcza ptaki :cool1:

[quote name='BBeta']http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_1855.jpg
:turn-l:

http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_1249.jpg
Ogromne to ringo :diabloti: :cool3:
To jest miniringo :evil_lol: Normalnej wielkości też mamy i jest to jego ukochana zabawka :lol:

Posted

U mnie koło domu latają takie fajne ptaszki :loveu: Chowają się w drzewach więc zbyt wyraźnie ich nigdy nie widziałam :cool1: Wczoraj tak pięknie śpiewały, ze aż wyszłam na balkon i jednego wypatrzyłam :loveu: Na czubku drzewa siedział taki maluszek :loveu: Tylko ciemno było i nie wiem nawet co za kolorki ma .. a Madzka byś pewno wiedziała... fajno by było wiedzieć co to za jeden :multi:
Zawsze rano mi śpiewają jak do pracy wstaję o 3:30 :loveu: potem jeszcze parę razy w ciągu dnia :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']tu prawie jak skok przez okrąg tyle, że mniejszy od niego samego :grins:
http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_1134.jpg

ja Fidlaka za chiny ludowe nie skłonię do takiego ruchu :shake:
leniwiec jeden, ma to chyba po mnie - woli ligać niż "pracować" :p
Master też sam z siebie nie biega, trzeba go "pogonić" trochę, poklaskać, albo patyki rzucać :lol:

[quote name='tigrunia']U mnie koło domu latają takie fajne ptaszki :loveu: Chowają się w drzewach więc zbyt wyraźnie ich nigdy nie widziałam :cool1: Wczoraj tak pięknie śpiewały, ze aż wyszłam na balkon i jednego wypatrzyłam :loveu: Na czubku drzewa siedział taki maluszek :loveu: Tylko ciemno było i nie wiem nawet co za kolorki ma .. a Madzka byś pewno wiedziała... fajno by było wiedzieć co to za jeden :multi:
Zawsze rano mi śpiewają jak do pracy wstaję o 3:30 :loveu: potem jeszcze parę razy w ciągu dnia :loveu:
Przypatrz mu się dobrze, tak, żeby móc opisać wygląd, to może rozpoznam :loveu:
A najlepiej fotkę zrób...:evil_lol:

[quote name='Pegaza']U MADZI mozna sobie poogladac i labedzie i pieski i ptaszki same cuda...:loveu:
Misz-masz :lol:

[quote name='Aga76']Internetowe łono natury
:ylsuper: