Kasia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 cze Gamońce :loveu: przyszłam się pochwalić do Cię swoim nowym zakupem - Nikkor 70-300 VR f/4.5-5.6 :grins: Quote
madziasto4 Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 dzasta :loveu: Kasia napisał(a):cze Gamońce :loveu: przyszłam się pochwalić do Cię swoim nowym zakupem - Nikkor 70-300 VR f/4.5-5.6 :grins: O, to to samo co moja Sigma, tylko ja VR nie mam :eviltong: Kiedy kupiłaś? Przetestowałaś już? :razz: Quote
Kasia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 madziasto4 napisał(a): O, to to samo co moja Sigma, tylko ja VR nie mam :eviltong: Kiedy kupiłaś? Przetestowałaś już? :razz: wczoraj go kupilismy dopiero, jeszcze nie testowaliśmy - T robił jakieś zdjecia z okna i nawet nawet :lol: czekamy na prawdziwą wiosnę :loveu: ale kolorki lepsze niz z tej mojej sigmy... Quote
madziasto4 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Kasia napisał(a):wczoraj go kupilismy dopiero, jeszcze nie testowaliśmy - T robił jakieś zdjecia z okna i nawet nawet :lol: czekamy na prawdziwą wiosnę :loveu: ale kolorki lepsze niz z tej mojej sigmy... Aaaa, jeszcze Sigmę masz, faktycznie, szerokokątną jakąś nie? Nooo, to teraz zdjęcia Fidlaka w ruchu będą cacy :p Quote
Kasia_zg Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Cze Madziu :loveu: Przyszliśmy popatrzeć troche na Was bo brakowało nam już Twoich łobuziaków :loveu: Pozdrowionka cieplusie Quote
Asiaczek Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ale ani fotek ani Madzi nie ma...:shake: Pzdr. Quote
madziasto4 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Jesteśmy ;) Mam zdjęcia. Toro dostaje szału widząc, że sięgam po hula-hop. Szczeka jak opętany jak kręcę :diabloti: Quote
madziasto4 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Świnia z ochroną A tak się wylegujemy na fatty- to znaczy ja się uczę, a Toro chrapie do góry brzuchem :lol: Marna jakość, bo fotka telefonem zrobiona. Quote
Kasia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Matko, jaki Masterito jest zarośnięty już? :loveu: Ja dziś umówiłam Fidlaka na strzyżenie w przyszłym tydniu....szkoda mi bardzo ale nie chce mi siego czesać za często no i syfu może będzie mniej przynosił... Quote
Kasia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 ale wiesz, jak tak patrzę na tego mojego zaroślaka to chyba go wole obciętego...nieprzyzwyczajona jestem do jego długich włosów :shake: a o coś konkretnego sie chociaż założyłyście? :p Quote
Asiaczek Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Torek zazdrośnik, nie pozwala Pańci miec pieknej talii...:lol: Pzdr. Quote
madziasto4 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Mama mnie już też męczy, żebym chłopaków ostrzygła. Więc zakład z Władką szlag trafi najprawopodobniej :evil_lol: Quote
Magda Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 A co tam! Wiosna idzie:eviltong: U mnie to akurat odwrotnie, wszyscy boją się, żeby się M nie przeziębił. Strzyżenie to pewnie dopiero pod koniec maja będzie:lol: Quote
Kasia_zg Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Cześć Madziu :) Wydaje mi sie że Toreczek sie bardzo zmienil i nie chodzi mi tu o to że taki z niego zaroślaczek...tak ogólnie...pysiolek bardziej rudawy a grzbiecik wydaje mi sie jaśniejszy :) Wymiziaj chłopaków od Nas :loveu: Pozdrawiamy Quote
Kasia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 cze Gamonie :loveu: widzę, że Ty tak często bywasz w swojej galerii jak ja w swojej ;) co u Was? Quote
madziasto4 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Kasia napisał(a):Madźka aż tak zarobiona jesteś??? :cool1: Coś Ty, jaka tam zarobiona :evil_lol: Fot nie mam, nic się nie dzieje, to i mnie mało na dogo :eviltong: O, a teraz na przykład chora jestem i się byczę :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Cześć Madziu :multi: Jak się nie ma zdjęć, to się wychodzi na dwór i się je robi :eviltong: U Was też takie piękne słonko grzeje? :loveu: Kuruj się chorowitku :calus: Quote
Kasia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Sara dobrze gada, zabieraj wyleczone doopsko i na dwór zdjęcia gamoniom robić :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu :multi: Jak się nie ma zdjęć, to się wychodzi na dwór i się je robi :eviltong: U Was też takie piękne słonko grzeje? :loveu: Kuruj się chorowitku :calus: Cześć, tak, odkąd jestem chora, czyli od ostatniego marcowego weekendu, pogoda jest piękna :diabloti: Miałam już w tym tygodniu jechać ze znajomymi na dzień szalonego fotografa do Parku Oliwskiego, ale niestety, rozłożyłam się :cool1: [quote name='Kasia']Sara dobrze gada, zabieraj wyleczone doopsko i na dwór zdjęcia gamoniom robić :loveu: Nooo z codziennych dzielnicowych spacerów możecie liczyć tylko na zdjęcia z kompakta ;) [quote name='PositiveThought']Albo chociaż przed monitor... :loveu: Madźka, tęsknię za Gamoniami :grins: Zaraz usłyszę, że trza częściej na dogo zaglądać :diabloti: Przed monitor nie muszę wstawać, bo się wyleguję w łóżku z laptopem :eviltong: Mam parę fotek sprzed kilku dni. Po pewnym spacerku, już trochę błotko spłukane, piłkę zaniósł aż do wanny :evil_lol: Master musiał nad czymś poważnie myśleć :evil_lol: I obiadek :p Quote
Kasia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 nie widzę zdjęciów...w chałupie se obejrzę. a ja na długi majowy weekend jadę do Żywca na degustację Żywca i nie tylko :loveu: aparatosa wezmę oczywiscie bo pokój mamy wynajety gdzieś nad samym jeziorkiem więc moze uda mi sie porobić jakieś fajne zdjecia :lol: Quote
Recommended Posts