Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Kupuje! :loveu: Policze dziś ile metrów mi trzeba i zamówie .. tylko znów z kolorem będzie problem :cool1: Mam pomarańczowo w pokoju ale remont się szykuje. Po remoncie mi czekoladowe potrzebne będą a teraz nie wiem czy by pasowały :roll:

Posted

Fotel ekstra!!!! :cool2:

Makarony też mam w takim zestawieniu - wanilia i ciemna oliwka :loveu: ino teraz je ściągnęłam i powiesiłam se same zasłono-firanki, które kupiłam se w JYSK'u bo mam wąskie parapety i jak mi storczyki kwitną to się wplątuje w te makarony, połamałam przez to kilka kwiatów juz sobie....tak więc dopóki mam kwitnące to muszę mieć ino zasłony po bokach a środek okna wolny.
Osłonki też fajowe ;), w OBI takie widziałam i nawet se 2 kupiłam i też takie jasne zielone :lol:
Fajne to okno Twoje teraz :loveu:

Posted

Cze Madzka odnowiona:p
fajowy fotel ino na dwoch to za maly:evil_lol::eviltong:
firanki tez fajne:p

aa i osobiscie przyszlam Cie zaprosic do mojej galerii:)
bo mnie omijasz..:roll: i Kasia Fidlasta tez:roll:

Posted

Hej!
Widać, że fotel nówka. Nie to co mój, kapciowaty taki:lol:
Musisz zrobić zdjęcie w dzień, bo kolor przekłamany na tych ciepłych fotkach:eviltong: Ja też zastanawiałam się nad kawą z mlekiem, albo jasnym różowym, ale za radą mamy kupiłam beżowy. Dostałaś pufkę?:razz:

Zgadzam się, makarony są bardzo stylowe:loveu: Ja mam spięte z boku tylko dla dekoracji, bo mam już drewniane żaluzje. Pokój wydaje się bardziej przytulny. Twój kolorek będzie idealny do zielonych ścian. Ja dodałabym jeszcze pomarańczowy pas:p

Moim jedynym problemem jest beniamin w krytycznym stanie... mama oddała mi go do mojego pokoju i chłopak się sypie:cool1: U góry wypuszcza liście, a na dole prawie łysy się zrobił. Wie ktoś jak go uratować?:placz:

Posted

2B, nie no, kup już pod nowy kolor ścian :razz: A jaki to będzie kolorek ścian?

[quote name='Kasia']Fotel ekstra!!!!

Makarony też mam w takim zestawieniu - wanilia i ciemna oliwka :loveu: ino teraz je ściągnęłam i powiesiłam se same zasłono-firanki, które kupiłam se w JYSK'u bo mam wąskie parapety i jak mi storczyki kwitną to się wplątuje w te makarony, połamałam przez to kilka kwiatów juz sobie....tak więc dopóki mam kwitnące to muszę mieć ino zasłony po bokach a środek okna wolny.
Osłonki też fajowe , w OBI takie widziałam i nawet se 2 kupiłam i też takie jasne zielone :lol:
Fajne to okno Twoje teraz :loveu:
Fotel bardzo ekstra :evil_lol: Taki wygodny jest, że spałabym na nim najchętniej :evil_lol: :loveu:

Ja mam 0,5-metrowy parapet, więc nic mi się nie wplątuje w sznurki :eviltong:
No, osłonki mam z Obi:lol:, ale już dawno je kupiłam. Cieszę, że akurat zielone wybrałam, bo ścian chcę mieć zielone w pokoju :loveu:

A odnośnie makaronów, to myślałam jeszcze nad ciemnyą oliwką i jakimś jaśniejszym zielonym, ale padło na wanilię. Myślę tylko teraz czym te makarony upiąć :hmmmm: Są jakieś klamry specjalne do nich?

[quote name='Magda']Hej!
Widać, że fotel nówka. Nie to co mój, kapciowaty taki:lol:
Musisz zrobić zdjęcie w dzień, bo kolor przekłamany na tych ciepłych fotkach:eviltong: Ja też zastanawiałam się nad kawą z mlekiem, albo jasnym różowym, ale za radą mamy kupiłam beżowy. Dostałaś pufkę?

Zgadzam się, makarony są bardzo stylowe:loveu: Ja mam spięte z boku tylko dla dekoracji, bo mam już drewniane żaluzje. Pokój wydaje się bardziej przytulny. Twój kolorek będzie idealny do zielonych ścian. Ja dodałabym jeszcze pomarańczowy pas

Moim jedynym problemem jest beniamin w krytycznym stanie... mama oddała mi go do mojego pokoju i chłopak się sypie:cool1: U góry wypuszcza liście, a na dole prawie łysy się zrobił. Wie ktoś jak go uratować?:placz:
No, kolor przekłamany, dlatego dałam Wam linka. Jak bedę miała okazję, to zrobię w świetle dziennym fotkę :p
Tak, pufkę też dostałam w tym samym kolorze :loveu:

Pomarańczowy pas makaronów? :razz:

Oj, nie mam pojęcia co z benjaminkiem zrobić.... Ja tu nad moimi storczykami myślę, bo z pięciu tyko 2 mi odżyły, po tym, jak zapomniałam o podlewaniu przez jakiś czas :oops: :eviltong:

[quote name='Pegaza']Cze Madzka odnowiona
fajowy fotel ino na dwoch to za maly:evil_lol:
firanki tez fajne

aa i osobiscie przyszlam Cie zaprosic do mojej galerii:)
bo mnie omijasz.. i Kasia Fidlasta tez
Nie, właśnie 3XL zmieści dwie osoby :eviltong: Tylko trza go sobie uformować jakoś odpowiednio.

Nie zapominam o nikim, ani nikogo nie omijam, tylko nie mam czasu na zaglądnięcie do wszystkich, i przede wszytskim na nadrobienie zaległosci :eviltong:

Posted

madziasto4 napisał(a):

A odnośnie makaronów, to myślałam jeszcze nad ciemnyą oliwką i jakimś jaśniejszym zielonym, ale padło na wanilię. Myślę tylko teraz czym te makarony upiąć :hmmmm: Są jakieś klamry specjalne do nich?

Pomarańczowy pas makaronów? :razz:

Są klamry o różnych kształtach. Powinnaś normalnie kupić w sklepie z zasłonkami, albo w necie. Kosztują od 30zł:p

Niom, pomarańczowy, żeby ożywić zieleń i wanilię;)

Posted

Magda napisał(a):
Są klamry o różnych kształtach. Powinnaś normalnie kupić w sklepie z zasłonkami, albo w necie. Kosztują od 30zł:p

Niom, pomarańczowy, żeby ożywić zieleń i wanilię;)

O, to muszę poszukać :p

Dobry pomysł z tym pomarańczowym, że też ja o nim nie pomyślałam :eviltong: Za jakis czas może sobie dokupię 90cm pomarańczowych makaronów :lol:

Posted

[quote name='madziasto4'] I jeszcze zaległa odpowiedź dla Kasii od Maxa- Kasiu, żeby wstawić banerek z odnośnikiem, wejdź w , wstaw w okienko adres banerka, następnie zaznacz całość kursorem, otwórz , i wklej w okienko adres galerii ;)

Madzia bardzo bardzo Ci dziękuję, działa:)