Mała Rita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Szukalam wlasnie zaslon na allegro i nawet znalazlam fajne, takie bordowe ale jak podliczylam ile mi metrów potrzeba to juz zrezygnowalam, drogawe troche :cool1: Quote
madziasto4 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Same zasłony? Ja na początku chciałam makarony jako zasłony, ale później zdecydowałam się, że całośc będzie z makaronów :lol: Quote
Mała Rita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='madziasto4']Same zasłony? Ja na początku chciałam makarony jako zasłony, ale później zdecydowałam się, że całośc będzie z makaronów :lol: nie no mam firanki no i chce na nie zaslony o takie Tkanina - Tafta Kreszowana - 18 kolorów F-VAT (555044297) - Aukcje internetowe Allegro bordo makaronów niestety nie moge miec bo za blisko mam drugi budynek i wszystko widac :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Kupuje! :loveu: Policze dziś ile metrów mi trzeba i zamówie .. tylko znów z kolorem będzie problem :cool1: Mam pomarańczowo w pokoju ale remont się szykuje. Po remoncie mi czekoladowe potrzebne będą a teraz nie wiem czy by pasowały :roll: Quote
Kasia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Fotel ekstra!!!! :cool2: Makarony też mam w takim zestawieniu - wanilia i ciemna oliwka :loveu: ino teraz je ściągnęłam i powiesiłam se same zasłono-firanki, które kupiłam se w JYSK'u bo mam wąskie parapety i jak mi storczyki kwitną to się wplątuje w te makarony, połamałam przez to kilka kwiatów juz sobie....tak więc dopóki mam kwitnące to muszę mieć ino zasłony po bokach a środek okna wolny. Osłonki też fajowe ;), w OBI takie widziałam i nawet se 2 kupiłam i też takie jasne zielone :lol: Fajne to okno Twoje teraz :loveu: Quote
Pegaza Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Cze Madzka odnowiona:p fajowy fotel ino na dwoch to za maly:evil_lol::eviltong: firanki tez fajne:p aa i osobiscie przyszlam Cie zaprosic do mojej galerii:) bo mnie omijasz..:roll: i Kasia Fidlasta tez:roll: Quote
Magda Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Hej! Widać, że fotel nówka. Nie to co mój, kapciowaty taki:lol: Musisz zrobić zdjęcie w dzień, bo kolor przekłamany na tych ciepłych fotkach:eviltong: Ja też zastanawiałam się nad kawą z mlekiem, albo jasnym różowym, ale za radą mamy kupiłam beżowy. Dostałaś pufkę?:razz: Zgadzam się, makarony są bardzo stylowe:loveu: Ja mam spięte z boku tylko dla dekoracji, bo mam już drewniane żaluzje. Pokój wydaje się bardziej przytulny. Twój kolorek będzie idealny do zielonych ścian. Ja dodałabym jeszcze pomarańczowy pas:p Moim jedynym problemem jest beniamin w krytycznym stanie... mama oddała mi go do mojego pokoju i chłopak się sypie:cool1: U góry wypuszcza liście, a na dole prawie łysy się zrobił. Wie ktoś jak go uratować?:placz: Quote
Aga76 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 madziasto4 napisał(a): I sama sobie nawet fotkę zrobiłam! :eviltong: :evil_lol: sprytna sztuka z ciebie Quote
madziasto4 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 2B, nie no, kup już pod nowy kolor ścian :razz: A jaki to będzie kolorek ścian? [quote name='Kasia']Fotel ekstra!!!! Makarony też mam w takim zestawieniu - wanilia i ciemna oliwka :loveu: ino teraz je ściągnęłam i powiesiłam se same zasłono-firanki, które kupiłam se w JYSK'u bo mam wąskie parapety i jak mi storczyki kwitną to się wplątuje w te makarony, połamałam przez to kilka kwiatów juz sobie....tak więc dopóki mam kwitnące to muszę mieć ino zasłony po bokach a środek okna wolny. Osłonki też fajowe , w OBI takie widziałam i nawet se 2 kupiłam i też takie jasne zielone :lol: Fajne to okno Twoje teraz :loveu: Fotel bardzo ekstra :evil_lol: Taki wygodny jest, że spałabym na nim najchętniej :evil_lol: :loveu: Ja mam 0,5-metrowy parapet, więc nic mi się nie wplątuje w sznurki :eviltong: No, osłonki mam z Obi:lol:, ale już dawno je kupiłam. Cieszę, że akurat zielone wybrałam, bo ścian chcę mieć zielone w pokoju :loveu: A odnośnie makaronów, to myślałam jeszcze nad ciemnyą oliwką i jakimś jaśniejszym zielonym, ale padło na wanilię. Myślę tylko teraz czym te makarony upiąć :hmmmm: Są jakieś klamry specjalne do nich? [quote name='Magda']Hej! Widać, że fotel nówka. Nie to co mój, kapciowaty taki:lol: Musisz zrobić zdjęcie w dzień, bo kolor przekłamany na tych ciepłych fotkach:eviltong: Ja też zastanawiałam się nad kawą z mlekiem, albo jasnym różowym, ale za radą mamy kupiłam beżowy. Dostałaś pufkę? Zgadzam się, makarony są bardzo stylowe:loveu: Ja mam spięte z boku tylko dla dekoracji, bo mam już drewniane żaluzje. Pokój wydaje się bardziej przytulny. Twój kolorek będzie idealny do zielonych ścian. Ja dodałabym jeszcze pomarańczowy pas Moim jedynym problemem jest beniamin w krytycznym stanie... mama oddała mi go do mojego pokoju i chłopak się sypie:cool1: U góry wypuszcza liście, a na dole prawie łysy się zrobił. Wie ktoś jak go uratować?:placz: No, kolor przekłamany, dlatego dałam Wam linka. Jak bedę miała okazję, to zrobię w świetle dziennym fotkę :p Tak, pufkę też dostałam w tym samym kolorze :loveu: Pomarańczowy pas makaronów? :razz: Oj, nie mam pojęcia co z benjaminkiem zrobić.... Ja tu nad moimi storczykami myślę, bo z pięciu tyko 2 mi odżyły, po tym, jak zapomniałam o podlewaniu przez jakiś czas :oops: :eviltong: [quote name='Pegaza']Cze Madzka odnowiona fajowy fotel ino na dwoch to za maly:evil_lol: firanki tez fajne aa i osobiscie przyszlam Cie zaprosic do mojej galerii:) bo mnie omijasz.. i Kasia Fidlasta tez Nie, właśnie 3XL zmieści dwie osoby :eviltong: Tylko trza go sobie uformować jakoś odpowiednio. Nie zapominam o nikim, ani nikogo nie omijam, tylko nie mam czasu na zaglądnięcie do wszystkich, i przede wszytskim na nadrobienie zaległosci :eviltong: Quote
tigrunia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Nie wiem jeszcze jaki będzie kolor ścian :evil_lol: Ale jasny jakis .. beżowy moze Quote
Magda Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 madziasto4 napisał(a): A odnośnie makaronów, to myślałam jeszcze nad ciemnyą oliwką i jakimś jaśniejszym zielonym, ale padło na wanilię. Myślę tylko teraz czym te makarony upiąć :hmmmm: Są jakieś klamry specjalne do nich? Pomarańczowy pas makaronów? :razz: Są klamry o różnych kształtach. Powinnaś normalnie kupić w sklepie z zasłonkami, albo w necie. Kosztują od 30zł:p Niom, pomarańczowy, żeby ożywić zieleń i wanilię;) Quote
madziasto4 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Magda napisał(a):Są klamry o różnych kształtach. Powinnaś normalnie kupić w sklepie z zasłonkami, albo w necie. Kosztują od 30zł:p Niom, pomarańczowy, żeby ożywić zieleń i wanilię;) O, to muszę poszukać :p Dobry pomysł z tym pomarańczowym, że też ja o nim nie pomyślałam :eviltong: Za jakis czas może sobie dokupię 90cm pomarańczowych makaronów :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Cześć Madziu :multi: Gdzie jesteś? Kiedyś było cię więcej na dogo, a teraz? :-( Quote
madziasto4 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Cześć! Żyjemy, tylko w zdjęciach zastój :p Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Cze Madzia :multi: Przynajmniej mi o makaronach przypomniałaś :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_0202.jpg Pan obserwator Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 madziasto4 napisał(a): Obserwuje i mruczy na psy i przechodniów :cool1: Poważnie wyszedł na zdjęciu :p Quote
madziasto4 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='tigrunia']Cze Madzia :multi: Przynajmniej mi o makaronach przypomniałaś :evil_lol: I co, jaki kolor w końcu? :razz: [quote name='Aga76']http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_0202.jpg Pan obserwator Obserwuje i mruczy na psy i przechodniów :cool1: Quote
Kasia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ale fajne wielgachne macie te parapetowce - piesy maja fajnie :loveu: Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 madziasto4 napisał(a):I co, jaki kolor w końcu? :razz: Będzie wenge na pewno z jakimś beżem :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Kasia napisał(a):ale fajne wielgachne macie te parapetowce - piesy maja fajnie :loveu: 54 cm szerokości dokładnie :p Quote
Kasia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 madziasto4 napisał(a): 54 cm szerokości dokładnie :p to jak 3 moje :cool1: Quote
Kasia&Max Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='madziasto4'] I jeszcze zaległa odpowiedź dla Kasii od Maxa- Kasiu, żeby wstawić banerek z odnośnikiem, wejdź w , wstaw w okienko adres banerka, następnie zaznacz całość kursorem, otwórz , i wklej w okienko adres galerii ;) Madzia bardzo bardzo Ci dziękuję, działa:) Quote
dzasta Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ale super obserwatorskie fotaski :) Ehhh jak ja lubię te Twoje chłopaki :loveu: Quote
Recommended Posts