Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

się pytam bo mógł się Torek zmienić na przykład, co nie? :evil_lol:
mógł dorosnąć i zmądrzeć...choć lepiej nie bo wtedy już nie byłby taki fajny i jedyny :loveu:

Ty, a jak on to ogarnia że ma swoją i jeszcze podbiera temu starszemu? :evil_lol:

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Kasia']się pytam bo mógł się Torek zmienić na przykład, co nie? :evil_lol:
mógł dorosnąć i zmądrzeć...choć lepiej nie bo wtedy już nie byłby taki fajny i jedyny :loveu:

Ty, a jak on to ogarnia że ma swoją i jeszcze podbiera temu starszemu? :evil_lol:[/QUOTE]
A dzie tam, Torek jest gooptak i się nie zmieni :loveu:

Wtedy się zamieniają- Torek podprowadza Masterkowi kulę, a Master wtedy idzie do Torkowej. Ale dla Masterita ta Torkowa jest za trudna, bo ma labirynt w środku (Torek jak pierdyknie od podłogę, to mu kilka naraz wypada :evil_lol: ), więc im wymieniam jak się zamieniają :lol:
Nie ma tak, że Torek zjada swoją porcję i część Masterkowej. On po prostu myśli, że Master ma nie wiadomo co w tej kuli, jakieś smakowitości :evil_lol:

Posted

Trudne pytanie, obaj są przytualaśni, kazdy na swój sposób :evil_lol:
Na przykład kiedy przychodzą znajomi, Masterek wd razu wchodzi im na kolana, rozkłada się, domaga głaskania i jest wniebowzięty. Torek z kolei próbuje rozdawać całusy, jeśli ktoś do niego ciumka, próbuje włazić z dupskiem też na kolana, gdzie Masterek siedzi, a tak ogólnie to od razu zabawki gościom przynosi :evil_lol:

Posted

Sara, no, mam, ale zdjęć na razie brak, bo nie mam na czym oka zwiesić w domu:eviltong: Czekam na jakąś mozliwość wyjścia plenerowego i wiooooosnę :loveu: No chyba, że jutro storczyki popróbuję jeszcze, jak będzie słonko.

Atka, no, pomyślę :p Chyba zmienię Torka latającego z banerka z jakimś dynamicznym Masteritem, i tego Torka latawca dam do avatarka.
Albo tak jak mówisz, banerek zostanie tak jak teraz, a dam samego ryjoka Masterkowego do avatarka, zeby nie był poszkodowany.
Tylko którego tego ryjoka mam dać...życzysz sobie jakiegoś konkretnego zdjęcia? :cool3:

Jagódka, dziś miauczał przy kartonie z psimi ciastkami, więc dostali obaj po kongu. :lol:

Posted

wszystkie ryjoki Masterkowe są fajne ale to prawda, że teraz jest bidok poszkodowany, mało go coś...

Madźka wiosna tuz tuż, u nas wczoraj w południe było 11 stopni na plusie, normalnie prawie jakby wiosną zalatywało :loveu:

Posted

Cześć!
Przyszłam obejrzeć zdjęcia:loveu:
Master jest bezkonkurencyjny w naszej umowie. Widzę, że zapuścił też brodę i wąsy. Niestety u nas to nie wypaliło... ale reszta jak najbardziej cacy, zarośnięta i pokręcona:eviltong:

Storczyki w słoneczku pięknie się prezentują:loveu:

Ucałuj od nas tego małego włochacza Torka:p

Posted

Cześć Madzia, obcięłaś Mikulcowi brodę czy po prostu jest krótsza od Masterkowej, bo wolniej rośnie? Ja się umowy trzymam twardo :diabloti:

Wstawiam ten kubek, o którym u Ciebie pisałam :lol:

Porcelanowy z Lubiany, 1-litrowy, średnica 14cm, zarąbisty jest :evil_lol:
W porównaniu ze standardowym kubkiem

Posted

tigrunia napisał(a):
I co - robisz sobie na raz litr herbaty ? :evil_lol:
Ten kubek dla mnie był by dobry bo bardzo dużo piję herbaty-Łuki mnie straszy, że we wiadrze będzie mi parzył :evil_lol:

Na razie robię sobie w nim kakao, z litra mleka :evil_lol: Ale pewnie, że sobie będę herbatę w nim robić, nie będę przynajmniej latac co chwilę i robić sobie nową, albo robić w 10 kubkach, bo też dużo piję herbaty :lol:

Posted

hm...jak można pić herbatę?o matko i to w takich ilosciach?:crazyeye:ja to litra herbaty przez całe życie nie wypiłam...a swoją drogą to Magda mamy do Ciebie pytanie: jak w podpisie zrobić odniesienie do galerii? bo nie chcemy sie chwalic ale Maja i Max maja od kilku dni swoja wlasna:) oczywiscie wszystkich do niej serdecznie zapraszamy bo jak narazie mało kto nas odwiedza:(

Posted

Madźka ale masz super kubasek :loveu: Ja też takie lubię :p
Tylko moje kubeczki są wysokie i przez to bardziej niewygodne ale co tam dużo się w nich mieści :eviltong:
Pozdrowienia dla moich ukochanych chłopaków Masterka i Torka :loveu:

Posted

Ale kubas hihi! Ja też mam większy od normalnego, ale mam z ocieplaczem. Zrobię fotkę to jutro pokażę:eviltong:

A jaki fotel zamówiłaś? Oprócz tego, że 3XL. Jaki kolorek, materiał?

Posted

Fotel dziś przyszedł, zamówiłam sobie ekoskórę, kolorek kawa z mlekiem, o taki.
Czarny i beżowy też mi się podobają, ale czarny jest zbyt ciemny do mojego pokoju, a taki jaśniutki beżowy zbyt jasny, miałabym wrażenie, że mi się zaraz pobrudzi- choć przecież problemu z czyszczeniem ekoskóry nie ma :lol:
Ale mam kawę z mlekiem, neutralny kolor, żeby pasował do reszty kolorów w pokoju.

:eviltong:

Tak w ogóle, to mam zmiany w pokoju, zrobiłam małe przemeblowanie, 9 lat z tym samym ustawieniem to stanowczo za długo dla mnie :mdleje:- kanapa i stolik w innych miejscach, kupiłam w Ikei wysięgnik na TV, wisi sobie teraz na ścianie i dzięki temu mam wolny stolik :loveu:
Kupiłam też makarony na okno, planujemy też niedługo malowanie, u mnie będzie na zielono, więc makarony mam ciemną oliwkę i wanilię :loveu:

Posted

2B- makarony są super, okno bardzo mi się z nimi podoba! Są takie delikatne w wyglądzie i eleganckie :loveu:

Asia- fotel jest niesamowity pod względem wygody :loveu: Ale tak jak Władka mówiła, szoku można dostać jak kurier próbuje go przecisnąć przez drzwi wejściowe :evil_lol: Pierwsze wrażenie- ogroooooomny!
U mnie w grę też jedynie beżowy i kawa z mlekiem wchodziły, czyli takie neutralne kolory. Władka ma chyba ten beżowy jesli się nie mylę.
Ale mnie się tam moja kawa z mlekiem bardzo podoba :eviltong: :loveu:

Aga- no ba, zrelaksowana, w końcu to fotel relaksacyjny :grins: I sama sobie nawet fotkę zrobiłam! :eviltong:

I jeszcze zaległa odpowiedź dla Kasii od Maxa- Kasiu, żeby wstawić banerek z odnośnikiem, wejdź w , wstaw w okienko adres banerka, następnie zaznacz całość kursorem, otwórz , i wklej w okienko adres galerii ;)