Kasia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 się pytam bo mógł się Torek zmienić na przykład, co nie? :evil_lol: mógł dorosnąć i zmądrzeć...choć lepiej nie bo wtedy już nie byłby taki fajny i jedyny :loveu: Ty, a jak on to ogarnia że ma swoją i jeszcze podbiera temu starszemu? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Kasia']się pytam bo mógł się Torek zmienić na przykład, co nie? :evil_lol: mógł dorosnąć i zmądrzeć...choć lepiej nie bo wtedy już nie byłby taki fajny i jedyny :loveu: Ty, a jak on to ogarnia że ma swoją i jeszcze podbiera temu starszemu? :evil_lol:[/QUOTE] A dzie tam, Torek jest gooptak i się nie zmieni :loveu: Wtedy się zamieniają- Torek podprowadza Masterkowi kulę, a Master wtedy idzie do Torkowej. Ale dla Masterita ta Torkowa jest za trudna, bo ma labirynt w środku (Torek jak pierdyknie od podłogę, to mu kilka naraz wypada :evil_lol: ), więc im wymieniam jak się zamieniają :lol: Nie ma tak, że Torek zjada swoją porcję i część Masterkowej. On po prostu myśli, że Master ma nie wiadomo co w tej kuli, jakieś smakowitości :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Torek goopl kochany :evil_lol: drugi taki egzemplarz sie juz nigdy nie trafi :loveu: Quote
tigrunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Bo Torek to the best jest :evil_lol: A Masterito taaaki kochany :loveu: A który bardziej przytulasny jest? :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Trudne pytanie, obaj są przytualaśni, kazdy na swój sposób :evil_lol: Na przykład kiedy przychodzą znajomi, Masterek wd razu wchodzi im na kolana, rozkłada się, domaga głaskania i jest wniebowzięty. Torek z kolei próbuje rozdawać całusy, jeśli ktoś do niego ciumka, próbuje włazić z dupskiem też na kolana, gdzie Masterek siedzi, a tak ogólnie to od razu zabawki gościom przynosi :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cześć Madziu :multi: Ale z Masterita zaroślak :roftl: Ja chcę zdjęcia z Raynoxa :scream_3: Bo wiem, że masz :grins: Quote
Jagódka&Uzi Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ha Masterek kochany z piłeczką, sam wygląda teraz jak pluszowa włochata piłeczka:loveu: Quote
madziasto4 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Sara, no, mam, ale zdjęć na razie brak, bo nie mam na czym oka zwiesić w domu:eviltong: Czekam na jakąś mozliwość wyjścia plenerowego i wiooooosnę :loveu: No chyba, że jutro storczyki popróbuję jeszcze, jak będzie słonko. Atka, no, pomyślę :p Chyba zmienię Torka latającego z banerka z jakimś dynamicznym Masteritem, i tego Torka latawca dam do avatarka. Albo tak jak mówisz, banerek zostanie tak jak teraz, a dam samego ryjoka Masterkowego do avatarka, zeby nie był poszkodowany. Tylko którego tego ryjoka mam dać...życzysz sobie jakiegoś konkretnego zdjęcia? :cool3: Jagódka, dziś miauczał przy kartonie z psimi ciastkami, więc dostali obaj po kongu. :lol: Quote
Kasia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 wszystkie ryjoki Masterkowe są fajne ale to prawda, że teraz jest bidok poszkodowany, mało go coś... Madźka wiosna tuz tuż, u nas wczoraj w południe było 11 stopni na plusie, normalnie prawie jakby wiosną zalatywało :loveu: Quote
Magda Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Cześć! Przyszłam obejrzeć zdjęcia:loveu: Master jest bezkonkurencyjny w naszej umowie. Widzę, że zapuścił też brodę i wąsy. Niestety u nas to nie wypaliło... ale reszta jak najbardziej cacy, zarośnięta i pokręcona:eviltong: Storczyki w słoneczku pięknie się prezentują:loveu: Ucałuj od nas tego małego włochacza Torka:p Quote
madziasto4 Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Cześć Madzia, obcięłaś Mikulcowi brodę czy po prostu jest krótsza od Masterkowej, bo wolniej rośnie? Ja się umowy trzymam twardo :diabloti: Wstawiam ten kubek, o którym u Ciebie pisałam :lol: Porcelanowy z Lubiany, 1-litrowy, średnica 14cm, zarąbisty jest :evil_lol: W porównaniu ze standardowym kubkiem Quote
tigrunia Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 I co - robisz sobie na raz litr herbaty ? :evil_lol: Ten kubek dla mnie był by dobry bo bardzo dużo piję herbaty-Łuki mnie straszy, że we wiadrze będzie mi parzył :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 tigrunia napisał(a):I co - robisz sobie na raz litr herbaty ? :evil_lol: Ten kubek dla mnie był by dobry bo bardzo dużo piję herbaty-Łuki mnie straszy, że we wiadrze będzie mi parzył :evil_lol: Na razie robię sobie w nim kakao, z litra mleka :evil_lol: Ale pewnie, że sobie będę herbatę w nim robić, nie będę przynajmniej latac co chwilę i robić sobie nową, albo robić w 10 kubkach, bo też dużo piję herbaty :lol: Quote
tigrunia Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Ale szybko wystygnie w takim dużym kubku :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 A to nie problem dla mnie, bo ja chłodne też lubie :p Quote
Kasia&Max Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 hm...jak można pić herbatę?o matko i to w takich ilosciach?:crazyeye:ja to litra herbaty przez całe życie nie wypiłam...a swoją drogą to Magda mamy do Ciebie pytanie: jak w podpisie zrobić odniesienie do galerii? bo nie chcemy sie chwalic ale Maja i Max maja od kilku dni swoja wlasna:) oczywiscie wszystkich do niej serdecznie zapraszamy bo jak narazie mało kto nas odwiedza:( Quote
Sara_i_Aris Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Cześć Madziu :multi: Mi też by się przydał taki kubek, herbatę uwielbiam i nigdy nie mam jej dość :loveu: Pewnie fajnie się z niego pije :cool3: Quote
dzasta Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Madźka ale masz super kubasek :loveu: Ja też takie lubię :p Tylko moje kubeczki są wysokie i przez to bardziej niewygodne ale co tam dużo się w nich mieści :eviltong: Pozdrowienia dla moich ukochanych chłopaków Masterka i Torka :loveu: Quote
Magda Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ale kubas hihi! Ja też mam większy od normalnego, ale mam z ocieplaczem. Zrobię fotkę to jutro pokażę:eviltong: A jaki fotel zamówiłaś? Oprócz tego, że 3XL. Jaki kolorek, materiał? Quote
Mała Rita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Madźka poka fotel jak przyjdzie co? ja gleboko mysle nad kupnem ale 2XL i bezowy :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Fotel dziś przyszedł, zamówiłam sobie ekoskórę, kolorek kawa z mlekiem, o taki. Czarny i beżowy też mi się podobają, ale czarny jest zbyt ciemny do mojego pokoju, a taki jaśniutki beżowy zbyt jasny, miałabym wrażenie, że mi się zaraz pobrudzi- choć przecież problemu z czyszczeniem ekoskóry nie ma :lol: Ale mam kawę z mlekiem, neutralny kolor, żeby pasował do reszty kolorów w pokoju. :eviltong: Tak w ogóle, to mam zmiany w pokoju, zrobiłam małe przemeblowanie, 9 lat z tym samym ustawieniem to stanowczo za długo dla mnie :mdleje:- kanapa i stolik w innych miejscach, kupiłam w Ikei wysięgnik na TV, wisi sobie teraz na ścianie i dzięki temu mam wolny stolik :loveu: Kupiłam też makarony na okno, planujemy też niedługo malowanie, u mnie będzie na zielono, więc makarony mam ciemną oliwkę i wanilię :loveu: Quote
tigrunia Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Super są te makarony.. chyba kupie też :loveu: Quote
Mała Rita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Superancki ten fotel :multi: Bardzo mi sie podoba! i ta kawa z mlekiem tez nie głupia w sumie... napalilam sie na bezowy w sumie... Quote
Aga76 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Madzia zrelaksowana :loveu: Suuuper !!! Quote
madziasto4 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 2B- makarony są super, okno bardzo mi się z nimi podoba! Są takie delikatne w wyglądzie i eleganckie :loveu: Asia- fotel jest niesamowity pod względem wygody :loveu: Ale tak jak Władka mówiła, szoku można dostać jak kurier próbuje go przecisnąć przez drzwi wejściowe :evil_lol: Pierwsze wrażenie- ogroooooomny! U mnie w grę też jedynie beżowy i kawa z mlekiem wchodziły, czyli takie neutralne kolory. Władka ma chyba ten beżowy jesli się nie mylę. Ale mnie się tam moja kawa z mlekiem bardzo podoba :eviltong: :loveu: Aga- no ba, zrelaksowana, w końcu to fotel relaksacyjny :grins: I sama sobie nawet fotkę zrobiłam! :eviltong: I jeszcze zaległa odpowiedź dla Kasii od Maxa- Kasiu, żeby wstawić banerek z odnośnikiem, wejdź w , wstaw w okienko adres banerka, następnie zaznacz całość kursorem, otwórz , i wklej w okienko adres galerii ;) Quote
Recommended Posts