laurin Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Aga76']http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_9983.jpg Świdrujące spojrzenie, aż dreszcz przebiega po skórze :razz: POPIERAM , piękne zdjęcia :fadein: Quote
tigrunia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ślicznie Madzia :loveu: Piknie no :loveu: Quote
Pegaza Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Madzia ja chce wyjasnienia dlaczego na banerku sa 3 Torki a jeden Masterito?:roll: banerek fajowy:loveu: fotki i modele :cool2: dla Ciebie to skocznia a dla mnie co innego.....:diabloti: http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_0029.jpg Quote
madziasto4 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Dzięki dziewczyny :loveu: [quote name='Pegaza']Madzia ja chce wyjasnienia dlaczego na banerku sa 3 Torki a jeden Masterito?:roll: banerek fajowy:loveu: fotki i modele :cool2: dla Ciebie to skocznia a dla mnie co innego.....:diabloti: http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_0029.jpg A bo nie mogłam znaleźć żadnego dynamicznego zdjecia Masterita na dysku, a taką mam wizję banerka. Muszę przeszukać płytki, to wtedy podmienię. O matko, ale się pizzą objadłam... Quote
Aga76 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='madziasto4'] O matko, ale się pizzą objadłam...[/quote] Z czym była? :roll: Quote
Kasia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Madzisławo, jakie fajne zdjęcia poczochrańców :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Aga76']Z czym była? :roll: A z tym, co w lodówce znalazłam, połowa z salami, pieczarkami, cebulką i kukurydzą, druga połowa z ananasem, szynką i kukurydzą :p Cze Fidlasta, jeszcze Masterita mam Quote
Pegaza Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Czyli tropikalna byla:) On ma ten dziubek jak laleczka:loveu: http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_0059.jpg a ten fryz noo :eviltong: Quote
AmiX Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Masterek śliczniutki:loveu: a foteczki jakie ładne:loveu: Quote
tigrunia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Master ma włos na kufie dluższy od Jess :mdleje: Jak Ty to robisz ?? :crazyeye: :evil_lol: Quote
laurin Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_0060.jpg ślicznotek :loveu: Quote
Aga76 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='madziasto4']A z tym, co w lodówce znalazłam, połowa z salami, pieczarkami, cebulką i kukurydzą, druga połowa z ananasem, szynką i kukurydzą :p http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_0059.jpg Full wypas pizza :loveu: Rany, jaki on jest zabójczo przystojny :cool3: i romantyczny Quote
madziasto4 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='tigrunia']Master ma włos na kufie dluższy od Jess :mdleje: Jak Ty to robisz ?? :crazyeye: :evil_lol: Po prostu nie używam nożyczek :evil_lol: AmiX, laurin dzieki za miłe słowa :loveu: Czołem Aga, dziś tez będzie pizza, bo mi sosik i reszta składników została :p Quote
Aga76 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='madziasto4'] Czołem Aga, dziś tez będzie pizza, bo mi sosik i reszta składników została :p :sabber: U Darii żurek, u ciebie pizzy skubnę... żyć nie umierać :evil_lol: a w domu mam tylko mrożone warzywa :roll: Quote
Pegaza Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Aga i tak widzisz sie zaoszczedza na zyciu:evil_lol: Cze Madzik:) Quote
madziasto4 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Aga76']:sabber: U Darii żurek, u ciebie pizzy skubnę... żyć nie umierać :evil_lol: a w domu mam tylko mrożone warzywa :roll:[/QUOTE] A ja lubię mrożone warzywka w parowniku sobie zrobić :grins: Cześć Daria :multi: Wiosna chyba coraz bliżej, cieplutko u nas, słonko świeci, resztki śniegu się roztopiły, w związku z czym wróciliśmy z frisbowego spacerku Torkowego cali w błotku :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Pegaza']Aga i tak widzisz sie zaoszczedza na zyciu:evil_lol: [/quote] Dobrze mi idzie,co? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Jutro tez wpadniesz na male conieco?:evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='madziasto4']Po prostu nie używam nożyczek :evil_lol: [/quote] Co Ty gadasz ? :-o No w sumie niby ja tez nie ale Buffikowe zęby chodzą za Jess jak nożyczki :mad: Madzka kiedy sajgonki robisz? popatrzyłabym sobie chociaż trochę :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='PositiveThought']jaaa, też właśnie dziś mówiłam(do Aidka... :evil_lol: ) że wiosnę czuję! Jak na przystanek szłam to tak zaświeciło, zawiało i mi się lekko wiosennie zrobiło :loveu: Masterkoway wzrok mnie rozczula.... wiesz, oddałabym mu całą tą pizzę gdyby gdzieś koło mnie siedzial :shake:[/QUOTE] Nie rozczulający wzrok, tylko to jest świniak łakomy :mad: [quote name='tigrunia']Co Ty gadasz ? :-o No w sumie niby ja tez nie ale Buffikowe zęby chodzą za Jess jak nożyczki :mad: Madzka kiedy sajgonki robisz? popatrzyłabym sobie chociaż trochę :evil_lol:[/QUOTE] Była umowa z Wladką? Była. To się stosuję i tyle :evil_lol: Ale nie ma aż takich długich, nie chce mi się wierzyc, ze Jess ma krótsze na pysiu :hmmmm: Sajgonki ze dwa tygodnie temu robiłam, więc na razie nie będzie :p Quote
Kasia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 cze długo włochate Gamonie!!! Materito słodki ma ten pycholek :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Cześć Kasia, jeszcze kilka fotek Masterita- w zagrodzie:evil_lol:, żeby mu się kula nie poturlała za daleko :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 a w tej zagrodzie tyle miejsca, że nawet za bardzo nie ma się jak obrócić tam :evil_lol: Torek nie podbiera mu kuli? czy w tym samym czasie też ma? Quote
madziasto4 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Kasia']a w tej zagrodzie tyle miejsca, że nawet za bardzo nie ma się jak obrócić tam :evil_lol: 1. Torek nie podbiera mu kuli? 2. czy w tym samym czasie też ma?[/QUOTE] Eee, wcale nie narzeka :evil_lol: Wygodniej mu tam- bez zagrody najczęściej ląduje w końcu z tą kulą za kanapą. :evil_lol: Ad.1. Podbiera :evil_lol: Ad.2. Ma w tym samym czasie swoją :evil_lol: Sie pytasz jakbys Torka nie znała :evil_lol: Quote
Recommended Posts