Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

u nas też nasypało tego badziewia masę, szklanka na chodnikach i ulicach się zrobiła a ja se planowałam jutro na zakupy jechać do miasta wojewódzkiego...:p
jak tak będzie i jutro to mnie TZ nigdzie nie zawiezie :shake:

Posted

Pegaza napisał(a):
bedzie nowy?:multi:czy nie:roll:

Jak się zabiorę za zrobienie nowego, to będzie. A jak się nie zabiorę, to nie będzie :evil_lol:

Właśnie prowadzę z jednym gościem korespondecję mailową :cool1: Osioł jeden.

Posted

madziasto4 napisał(a):
Jak się zabiorę za zrobienie nowego, to będzie. A jak się nie zabiorę, to nie będzie :evil_lol:

Właśnie prowadzę z jednym gościem korespondecję mailową :cool1: Osioł jeden.

To po co ten usunela jak narazie nie ma ochoty...:evil_lol:
ten od sajgonek?:roll::diabloti:

Posted

Pegaza napisał(a):
To po co ten usunela jak narazie nie ma ochoty...:evil_lol:

ten od sajgonek?:roll::diabloti:

Bo mnie wkurzały już wszystkie poprzednie:evil_lol:. I avatar też już mnie wkurza :diabloti:

Od sajgonek to jestem ja, nikt inny :diabloti:
Z takim jednym gościem z allegro, kupił u mnie 16 stycznia ksiażkę, do tej pory się nie odzywał, ani nie zapłacił. Więc mu się wczoraj przypomniałam, a on jeszcze problemy robi.

cześć 2B!

Posted

PositiveThought napisał(a):
Ja ostatnio zamówilam kask.. Przyszedł inny, ja się pytam co jest 5, a koleś do mnie że to jest ten kask, tylko model z zeszłego roku. I że nikt nie obiecywał, że będzie tegoroczny.
Nigdy więcej promocji... :shake:

Madźka powiedz mi gdzie się opłaca karmę zamówić?

Ludzie to ćwinie jednak...

Ja dla moich na allegro kupuję, ale teraz widzę, że podrożała do 20zł/kg. Jeszcze w listopadzie było taniej, ale czytałam, ze royal ma podrożeć od nowego roku :roll: No i podrożał.

Posted

Hej wszystkim
pooglądałam sobie filmiki nie mogę się napatrzeć i nazazdrościć ci tej Torkowej chęci do zabawy, i współpracy, że już nie wspomnę o nakręceniu na zabawki
Gdyby Baksik choć w jednej dziesiątej chciał tak pracować

Posted

Ja sobie ostatnio na allegro bluzkę kupiłam, miałaą być taka jak na zdjęciu ale jak przyszła to stwierdziłam że ona to nawet koło tej na zdjęciu nie leżała :evil_lol:

cze Gamonie :grins:

Posted

PositiveThought napisał(a):

Madźka powiedz mi gdzie się opłaca karmę zamówić?

Animalia.pl Tam wszystkie ceny są konkurencyjne. Ja mam jeszcze luksus, że odbieram sobie osobiście i nie muszę płacić za przesyłkę:evil_lol:

Posted

Patikujek napisał(a):
Hej wszystkim
pooglądałam sobie filmiki nie mogę się napatrzeć i nazazdrościć ci tej Torkowej chęci do zabawy, i współpracy, że już nie wspomnę o nakręceniu na zabawki
Gdyby Baksik choć w jednej dziesiątej chciał tak pracować

Tak, Torek jest bardzo chętny do współpracy i nakręcony na aportowanie.
Ale za to ma problemy z kontaktem z innymi psami, nad czym pracujemy ;)

Jagódka&Uzi napisał(a):
Animalia.pl Tam wszystkie ceny są konkurencyjne. Ja mam jeszcze luksus, że odbieram sobie osobiście i nie muszę płacić za przesyłkę:evil_lol:

W Animalii 23zł/kg Royala Dental wychodzi. Ja kupuję za 20zł/kg, a wcześniej płaciłam około 18zł/kg.

Posted

madziasto4 napisał(a):

W Animalii 23zł/kg Royala Dental wychodzi. Ja kupuję za 20zł/kg, a wcześniej płaciłam około 18zł/kg.

Acha, mnie się opłaca, bo w sklepach mam znacznie zdrożej, a jak z netu to muszę dopłacić na przesyłkę. Tu mam tanio, odbiór własny i mały rabat za regularne zakupy.

Do tego w Animalii karma jest świeża, mokra, aromatyczna. Czego nie mogę powiedzieć o wielu innych miejscach. Sposób przechowywania itp nie zawsze jest taki jaki powinien i karma jest dramatyczna-jak stara.

Posted

[quote name='PositiveThought']ja mam problem, bo teraz się zdecydowałam na Brita, a tam albo po 1kg, albo po 15 :shake: i szukam gdzieś w Sz-nie na wagę, ale kiepsko mi idzie... Pozostaje zamówić z 4 opakowania 1kg.

No to są minusy zakupów przez internet :p

Kasia, odesłałaś? Bo mi sie użerać nie chciało...
To do kitu, po 1kg sie nie oplaca, a 15kg to strasznie duzo.
Co to za Brit konkretnie? Dla małych, dorosłych czy dla jakichś wrażliwców, aktywnych?
Może gdzieś znajdę mniejszcze opakowania.

Mikrusy w dzisiejszym słoneczku przedpołudniowym