Pegaza Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Madzia Madzia:Dog_run: jakis pies Ci po galeryji biega:roll::evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Ojj Madzka i co teraz ? Musisz go przygarnąć ! :loveu: Quote
Pegaza Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Madzka jest bez serca noo:mad: glodny bez spacerku , cieplej miski i spanka Quote
Kasia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 no no, a ja myślałam że psy u Madźki mają jak w raju :shake: Quote
madziasto4 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Jestem, jestem. Nie miałam czasu wczoraj, bo dziś exam miałam. Nie mam żadnych zdjęć, to rzadko bywam. Niech już będzie wiosna :roll: Dzisiaj śnieg jeszcze spadł... Quote
Kasia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 u nas też nasypało tego badziewia masę, szklanka na chodnikach i ulicach się zrobiła a ja se planowałam jutro na zakupy jechać do miasta wojewódzkiego...:p jak tak będzie i jutro to mnie TZ nigdzie nie zawiezie :shake: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Nie zniknął, tylko usunęłam ;) Quote
Pegaza Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 madziasto4 napisał(a):Nie zniknął, tylko usunęłam ;) bedzie nowy?:multi:czy nie:roll: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Pegaza napisał(a):bedzie nowy?:multi:czy nie:roll: Jak się zabiorę za zrobienie nowego, to będzie. A jak się nie zabiorę, to nie będzie :evil_lol: Właśnie prowadzę z jednym gościem korespondecję mailową :cool1: Osioł jeden. Quote
Pegaza Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 madziasto4 napisał(a):Jak się zabiorę za zrobienie nowego, to będzie. A jak się nie zabiorę, to nie będzie :evil_lol: Właśnie prowadzę z jednym gościem korespondecję mailową :cool1: Osioł jeden. To po co ten usunela jak narazie nie ma ochoty...:evil_lol: ten od sajgonek?:roll::diabloti: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Pegaza napisał(a):To po co ten usunela jak narazie nie ma ochoty...:evil_lol: ten od sajgonek?:roll::diabloti: Bo mnie wkurzały już wszystkie poprzednie:evil_lol:. I avatar też już mnie wkurza :diabloti: Od sajgonek to jestem ja, nikt inny :diabloti: Z takim jednym gościem z allegro, kupił u mnie 16 stycznia ksiażkę, do tej pory się nie odzywał, ani nie zapłacił. Więc mu się wczoraj przypomniałam, a on jeszcze problemy robi. cześć 2B! Quote
madziasto4 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 PositiveThought napisał(a):Ja ostatnio zamówilam kask.. Przyszedł inny, ja się pytam co jest 5, a koleś do mnie że to jest ten kask, tylko model z zeszłego roku. I że nikt nie obiecywał, że będzie tegoroczny. Nigdy więcej promocji... :shake: Madźka powiedz mi gdzie się opłaca karmę zamówić? Ludzie to ćwinie jednak... Ja dla moich na allegro kupuję, ale teraz widzę, że podrożała do 20zł/kg. Jeszcze w listopadzie było taniej, ale czytałam, ze royal ma podrożeć od nowego roku :roll: No i podrożał. Quote
Patikujek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Hej wszystkim pooglądałam sobie filmiki nie mogę się napatrzeć i nazazdrościć ci tej Torkowej chęci do zabawy, i współpracy, że już nie wspomnę o nakręceniu na zabawki Gdyby Baksik choć w jednej dziesiątej chciał tak pracować Quote
Kasia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ja sobie ostatnio na allegro bluzkę kupiłam, miałaą być taka jak na zdjęciu ale jak przyszła to stwierdziłam że ona to nawet koło tej na zdjęciu nie leżała :evil_lol: cze Gamonie :grins: Quote
Jagódka&Uzi Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 PositiveThought napisał(a): Madźka powiedz mi gdzie się opłaca karmę zamówić? Animalia.pl Tam wszystkie ceny są konkurencyjne. Ja mam jeszcze luksus, że odbieram sobie osobiście i nie muszę płacić za przesyłkę:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Patikujek napisał(a):Hej wszystkim pooglądałam sobie filmiki nie mogę się napatrzeć i nazazdrościć ci tej Torkowej chęci do zabawy, i współpracy, że już nie wspomnę o nakręceniu na zabawki Gdyby Baksik choć w jednej dziesiątej chciał tak pracować Tak, Torek jest bardzo chętny do współpracy i nakręcony na aportowanie. Ale za to ma problemy z kontaktem z innymi psami, nad czym pracujemy ;) Jagódka&Uzi napisał(a):Animalia.pl Tam wszystkie ceny są konkurencyjne. Ja mam jeszcze luksus, że odbieram sobie osobiście i nie muszę płacić za przesyłkę:evil_lol: W Animalii 23zł/kg Royala Dental wychodzi. Ja kupuję za 20zł/kg, a wcześniej płaciłam około 18zł/kg. Quote
Jagódka&Uzi Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 madziasto4 napisał(a): W Animalii 23zł/kg Royala Dental wychodzi. Ja kupuję za 20zł/kg, a wcześniej płaciłam około 18zł/kg. Acha, mnie się opłaca, bo w sklepach mam znacznie zdrożej, a jak z netu to muszę dopłacić na przesyłkę. Tu mam tanio, odbiór własny i mały rabat za regularne zakupy. Do tego w Animalii karma jest świeża, mokra, aromatyczna. Czego nie mogę powiedzieć o wielu innych miejscach. Sposób przechowywania itp nie zawsze jest taki jaki powinien i karma jest dramatyczna-jak stara. Quote
madziasto4 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='PositiveThought']ja mam problem, bo teraz się zdecydowałam na Brita, a tam albo po 1kg, albo po 15 :shake: i szukam gdzieś w Sz-nie na wagę, ale kiepsko mi idzie... Pozostaje zamówić z 4 opakowania 1kg. No to są minusy zakupów przez internet :p Kasia, odesłałaś? Bo mi sie użerać nie chciało... To do kitu, po 1kg sie nie oplaca, a 15kg to strasznie duzo. Co to za Brit konkretnie? Dla małych, dorosłych czy dla jakichś wrażliwców, aktywnych? Może gdzieś znajdę mniejszcze opakowania. Mikrusy w dzisiejszym słoneczku przedpołudniowym Quote
madziasto4 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Jeden ze storczyków- i jeden, jedyny kwitnący :evil_lol: Nie wiem jak Wy, ale ja tu widzę skocznię narciarską :p no i prymulki Quote
Aga76 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_9983.jpg Świdrujące spojrzenie, aż dreszcz przebiega po skórze :razz: Quote
Recommended Posts