Kasia_zg Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Cześć Madziu :loveu: Superancki jest ten prosiak widziałam takiego samego i nawet chciałam kupić Matusiowi ale jak mu pokazałam w sklepie to sie bidulek wystraszył tylko:evil_lol: Zdjęcia są fantastyczne I daj znać jak tam sesja?? Pozdrawiamy Quote
tigrunia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Aga76 napisał(a):A u Madzi dziś wielkie prasowanie A gdzie rozwiesiłaś pranie ? :roll: :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 i tu tez nadrobiłam bo ino stronę miałam do przeczytania :evil_lol: Madźka gdzie żeś się zapodziała, co???????? Quote
madziasto4 Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Jestem! Pegaza napisał(a):Madzia noo pozdawalas juz ? poka sie choc na moment:p No gdzie tam, sesja to mi się dopiero zaczyna Wstawiam Torkowe filmiki sprzed ponad tygodnia :p 555 video by madziasto4 - Photobucket 666 video by madziasto4 - Photobucket Quote
Aga76 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Pegaza napisał(a): Madzia a kto nagrywal pierwszy filmik kolega od sajgonek?:evil_lol: Na Darię zawsze można liczyć, jak już padnie pytanie to zawsze ciekawe :cool3: Quote
Pegaza Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Madzia to trzymam kciuki:loveu: madry Toro:loveu: choc cos nie bardzo sie chce rozstac z pileczka:evil_lol: Madzia a kto nagrywal pierwszy filmik kolega od sajgonek?:evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Aga76 napisał(a):Na Darię zawsze można liczyć, jak już padnie pytanie to zawsze ciekawe :cool3: Aga ee no wiesz kobieca ciekawosc:evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Pegaza napisał(a):Aga ee no wiesz kobieca ciekawosc:evil_lol: Dociekliwość Quote
Pegaza Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Aga76 napisał(a):Dociekliwość to chyba paskudna wada:roll::evil_lol: Quote
Mała Rita Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Pegaza napisał(a): Madzia a kto nagrywal pierwszy filmik kolega od sajgonek?:evil_lol: Ja mysle ze ten kolega od sajgonek nam tak Madźkę absorbuje ze nie ma czasu dla nas :cool1: :evil_lol: No bo co innego? Sesji jeszcze nie ma :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 madry Toro :loveu:choc cos nie bardzo sie chce rozstac z pileczka:evil_lol: Madzia a kto nagrywal pierwszy filmik kolega od sajgonek?:evil_lol: Bo on kocha piłeczkę :p Ale ważne, że przynosi i oddaje. A szarpanie się z im piłką to też nagroda dla niego :razz: Sama se nagrałam, aparat na murku stał :cool1: Quote
Pegaza Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Livi tez przynosi i oddaje a nawet rzuca mi pod nogi i odchodzi i czeka kiedy znow jej rzuce a jak ignoruje to znow podchodzi i rzuca zabawke blizej mnie..ona to uwielbia przy czym wydaje tak donosne piski ze po chwili ja mam juz dosyc a ona sie rozkreca dopiero:roll: a wiesz ze sie spodziewalam ze powiesz ze jaki kamien czy cus tam bylo hahahah a kolega coo juz sie przejadl sajgonkami i nie chodzi?:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Kasia napisał(a):albo przejadł się albo Madźka nam nie mówi, że dalej chodzi bo wie że pewnie byśmy to komentowały :evil_lol: zresztą Ona w ogóle mało co tu pisze :shake: Gamoniu co się dzieje? a może ją wkurzamy tym gadaniem o koledze od sajgonek i dlatego nie pisze? :cool1: Quote
Kasia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Pegaza napisał(a): a kolega coo juz sie przejadl sajgonkami i nie chodzi?:evil_lol: albo przejadł się albo Madźka nam nie mówi, że dalej chodzi bo wie że pewnie byśmy to komentowały :evil_lol: zresztą Ona w ogóle mało co tu pisze :shake: Gamoniu co się dzieje? Quote
madziasto4 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Pegaza napisał(a): a kolega coo juz sie przejadl sajgonkami i nie chodzi?:evil_lol: A to nadmiar sajgonek powoduje kłopoty z poruszaniem się? :diabloti: albo przejadł się albo Madźka nam nie mówi, że dalej chodzi bo wie że pewnie byśmy to komentowały:evil_lol: Że gdzie chodzi? :cool1: Gamoniu co się dzieje? Toż mówię, że robotę mam, za to nie mam, dla odmiany, czasu Quote
Pegaza Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Kochana facet mogl sie przejesc i zakosztowac czegos gdzie indziej:eviltong: yy Asia Madzia wie ze my zartujemy:diabloti: jak to u nas mowia nie masz czasu kup se wozek zawczasu:evil_lol: Quote
Kasia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Pegaza napisał(a): jak to u nas mowia nie masz czasu kup se wozek zawczasu:evil_lol: zawsze ktoś Cię będzie mógł popchnąć gdy nie będziesz miała czasu sama pchać :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 :stupid::stupid::stupid: :icon_roc::icon_roc::icon_roc: Quote
Pegaza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Oj tak przeczysc sobie monitora i klawiature bo sie pewnie zakurzylo:evil_lol: Quote
Recommended Posts