misiaczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 leemonca napisał(a):jakbyś coś szepnęła wcześniej o bannerku, to też mogłabym ci zrobić :cool3: dzieńdoberek!!! Madzia jak chcesz,to może Ci leemonca zrobić,bo widzę,że śliczny ma ten swój :).W razie czego się nie krępuj ;).Ja się nie pogniewam :). Quote
Magda Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Hej Madziu! temat z kafelkami zaje*****:evil_lol::evil_lol: Myslalam, ze sie poplacze ze smiechu:lol: Quote
madziasto4 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='fidelek2'] nie no padłam :mdleje::mdleje::roflt::roflt::roflt: No nie, następna się ze mnie śmieje :shake: :eviltong: leemonca, misiaczek Jesteście kochane, ale wiecie, ostatecznie możecie mi obie zrobić banerek :cool3: :oops: Ja też się wcale nie pogniewam :lol: ;) Więc Master mógłby być jeden z tych I Toro może ten :roll: Quote
madziasto4 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej Madziu! temat z kafelkami zaje*****:evil_lol::evil_lol: Myslalam, ze sie poplacze ze smiechu:lol: Cieszę się, że poprawiłaś sobie humor :eviltong: :evil_lol: Quote
Magda Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 madziasto4 napisał(a):Cieszę się, że poprawiłaś sobie humor :eviltong: :evil_lol: Nie badz taka pewna:diabloti: Quote
madziasto4 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Magda_Miki napisał(a):Nie badz taka pewna:diabloti: A coś Ty taka bojowa dzisiaj :diabloti: Quote
Magda Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 madziasto4 napisał(a):A coś Ty taka bojowa dzisiaj :diabloti: A nie wiem.....siakas taka niewyzyta chyba:roll: Quote
madziasto4 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Magda_Miki napisał(a):A nie wiem.....siakas taka niewyzyta chyba:roll: Ojej, biedactwo, niewybiegana jesteś po prostu :evil_lol: ;) Przepraszam, odbija mi dzisiaj :shake: :eviltong: Quote
Kasia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 madziasto4 napisał(a): No nie, następna się ze mnie śmieje :shake: :eviltong: Madziu, nie szło się nie śmiać :evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 madziasto4 napisał(a):Ojej, biedactwo, niewybiegana jesteś po prostu :evil_lol: ;) Nie szkodzi.....chyba masz racje:roll: Od 4 miesiecy nie cwicze na wf'ie i teraz sie udziela ten nastoj:shake: Musze isc na kolacje, bo sie glodna zrobilam. Quote
madziasto4 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='fidelek2']Madziu, nie szło się nie śmiać :evil_lol::evil_lol: :eviltong: A Ty od razu wiedziałaś, że chodziło o normalne kafelki? :niewiem: :eviltong: Kurcze, mądrale :eviltong: Madzia Smacznego w takim razie ;) Quote
Zuza96 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Z tymi kafelkami to przesadziłaś Madziu :roflt::roflt::roflt::roflt: Przepraszam, że sie śmieje, ale nie mogę sie opanować. :roflt: Quote
madziasto4 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='Xiara'] Ooo.. Piękna fotka :) Dzięki :) Toro skoczek Już umie się wgramolić na łóżko :p Quote
madziasto4 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='Zuza96']Z tymi kafelkami to przesadziłaś Madziu :roflt::roflt::roflt::roflt: Przepraszam, że sie śmieje, ale nie mogę sie opanować. :roflt: Oj ja to sobie zapamiętam :-x :eviltong: Quote
Zuza96 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 madziasto4 napisał(a):Oj ja to sobie zapamiętam :-x :eviltong: Hahahaha, a co mi zrobisz? Quote
misiaczek Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Madzia,ale dałyśmy czadu z tymi kafelkami :wink::-D. Obiecane banerki.Niewiem czy któryś Ci przypadnie do gustu,ale jakoś nie miałam pomysła na jeden super baner.Więc zrobiłam trzy ;). Quote
Zuza96 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Sorki, że ja się wyrażam na temat bannerków, ale ten mi się najbardziej podoba. Quote
madziasto4 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='misiaczek'] Madzia,ale dałyśmy czadu z tymi kafelkami :wink::-D. Obiecane banerki.Niewiem czy któryś Ci przypadnie do gustu,ale jakoś nie miałam pomysła na jeden super baner.Więc zrobiłam trzy ;). Nooo :lol: Ja byłam na prawdę święcie przekonana, że chodzi o zęby :-o Dobrze, że mnie nie wkręciłaś, że się nie mylę :diabloti: Śliczne są :multi: Dziękuje pięknie :multi: :) Quote
Kasia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 cześć Madziu ;) masz śliczny bannerek, też wybrałabym ten ;) Quote
madziasto4 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 fidelek2 napisał(a):cześć Madziu ;) masz śliczny bannerek, też wybrałabym ten ;) Cześć Kasiu :) Mamy ten sam gust :razz: Zastanawiam sie tylko, z którego to zdjęcia został wycięty Toro, że ma taką niewinną minę? :lol: Wygląda na nim na aniołka, a to urwis do potęgi :lol: Quote
Kasia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 madziasto4 napisał(a): Cześć Kasiu :) Mamy ten sam gust :razz: Zastanawiam sie tylko, z którego to zdjęcia został wycięty Toro, że ma taką niewinną minę? :lol: Wygląda na nim na aniołka, a to urwis do potęgi :lol: nooo, minka wielce niewinna :cool3: i muszę Ci jeszcze powiedzieć, że z wielka przyjemnością ogląda się Waszą galerię - nie zawsze coś piszę ale zawsze do niej zaglądam ;) Quote
madziasto4 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='fidelek2'] i muszę Ci jeszcze powiedzieć, że z wielka przyjemnością ogląda się Waszą galerię - nie zawsze coś piszę ale zawsze do niej zaglądam ;) Aż mnie zatkało na pół minuty :lol: Bardzo się cieszę z tego powodu :multi: Bardzo, bardzo ;) :multi: Bonus :lol: Quote
Kasia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='madziasto4'] czy ta skarpetka to ulubiona zabawka Torka? :evil_lol: bo przewija się już któryś raz na fotkach...:cool3: Quote
Recommended Posts