madziasto4 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Fidlasta po raz pierwszy: ja uwielbiam takie kolorowe kanapeczki :loveu: tylko nie zawsze chce się je robić :evil_lol: bo a to sałatkę trzeba umyć, szypiorek pokroić, rzodkiewkę, itd. Roboty dużo :evil_lol: Aguś, podkładeczka super jest, Torek zawsze kapał wodą najwięcej przy misce, więc teraz wody nie będzie się roznosić po całej kuchni. A po drugie zawsze ktoś z nas za daleko nogę stawiał i szturchał miskę, przez co wylewało się trochę :evil_lol: Teraz jak ktoś wlezie znów w miskę, to woda przynajmniej tylko na podkładkę się wyleje :evil_lol: :loveu: Fidlasta po raz drugi: Słychać tyle, że się sesja zbliża, superancko... I słychać też tyle, że kurier przylizł dziś i przyniósł Orkę z petstages- superowa jest, do wszechstronnych zastosowań i stosunkowo tania jak na tego typu zabawki. Bardzo mi się podoba :p Krokodylek- aporcik, też fajowe wykonanie :loveu: I Fidlasta po raz trzeci, przebite! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taki żarcik :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 I zdecydowany hit :roflt: -chrumkający prosiak Torek się ze świniakiem nie cackał :lol: Za to Masterek trzymał dystans- ale cóż się dziwić, jak sam jest niewiele większy od prosiaka :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 No, to dużo słychać w tym gamoniowym świecie :loveu: kurna, byłam w sklepie, kupiłam se te pyszne wędzone serowe warkocze bo smaka miałam jak cholera na nie i doszłam do domu bez nich - pytanie gdzie je podziałam? czy zgubiłam po drodze czy nie spakowałam ich przy kasie jak pakowałam resztę zakupów? :cool1: normalnie sie zdenerwowałam! idę do lodówki a tam ZONK :diabloti: Quote
Mała Rita Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ooo Madźka :multi: i Masterek i Torek i Świnka :multi: :multi: :multi: Quote
Kasia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Mała Rita napisał(a): ooo Madźka :multi: i Masterek i Torek i Świnka :multi: :multi: :multi: i hulahopy dwa! :diabloti: Quote
madziasto4 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Kasia napisał(a):No, to dużo słychać w tym gamoniowym świecie :loveu: kurna, byłam w sklepie, kupiłam se te pyszne wędzone serowe warkocze bo smaka miałam jak cholera na nie i doszłam do domu bez nich - pytanie gdzie je podziałam? czy zgubiłam po drodze czy nie spakowałam ich przy kasie jak pakowałam resztę zakupów? :cool1: normalnie sie zdenerwowałam! idę do lodówki a tam ZONK :diabloti: :roflt: A co to za warkocze serowe?? Nie znam :hmmmm: Cześć Asia :loveu: Fidlasta, no prosiak taki, nie piszczy jak inne zabawki, tylko chrumka jak prawdziwy świniak :evil_lol: Bombowy jest, a chłopaki jakie goopole :roflt: Quote
Kasia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 madziasto4 napisał(a): :roflt: A co to za warkocze serowe?? Nie znam :hmmmm: Fidlasta, no prosiak taki, nie piszczy jak inne zabawki, tylko chrumka jak prawdziwy świniak :evil_lol: Bombowy jest, a chłopaki jakie goopole :roflt: masz oscypki różne w kawałkach, i są też takie warkocze plecione wędzone. pychota :loveu: taki gumowy znaczy się? Quote
madziasto4 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Kasia napisał(a):masz oscypki różne w kawałkach, i są też takie warkocze plecione wędzone. pychota :loveu: taki gumowy znaczy się? O, lubiem oscypki, ale takie prawdziwe, z bacówki :loveu: Wędzone warkocze plecione mówisz? Nie widziałam kurde nigdy chyba :hmmmm: Zjadłabym se takiego warkocza, głodna jestem :cool1: No, lateksowy świniak, z firmy Trixie :p Quote
Kasia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 madziasto4 napisał(a): Wędzone warkocze plecione mówisz? Nie widziałam kurde nigdy chyba :hmmmm: Zjadłabym se takiego warkocza, głodna jestem :cool1: No, lateksowy świniak, z firmy Trixie :p ja je kupuję albo w Tesco albo w Lidlu. ale ostatnio widzę je tylko w Lidlu bo też tam częściej jestem.... 5 szt takiego plecionego warkocza kosztuje około 3 zeta. haha, brzmi prawie jak z sex shopu :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Madziu kupialas im lateksa:evil_lol: no wiesz moglas wybrac ladniejsza:evil_lol: Kasia a moze zjadlas po drodze..?:evil_lol: Quote
Kasia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Pegaza napisał(a): Kasia a moze zjadlas po drodze..?:evil_lol: na pewno nie, mróz zaś przylazł i szybko biegłam do chałupy więc nie w głowie mi były uliczne wyżerki :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 a ja tez mam swiniaka ale porcelanowa i narazie cala:p ino cosik malo do nij przybywa zlociszkow:roll: Quote
madziasto4 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Kasia napisał(a):ja je kupuję albo w Tesco albo w Lidlu. ale ostatnio widzę je tylko w Lidlu bo też tam częściej jestem.... 5 szt takiego plecionego warkocza kosztuje około 3 zeta. haha, brzmi prawie jak z sex shopu :evil_lol: No nie, zaraz do Lidla chyba pójdę...:evil_lol: :evil_lol: cześć D-E :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Tyż mamy krokodylka, ale już po operacji żołądka :roll: A warkocze są booskie, do piwa kupuję, ale czasem szybciej wciągnę niż się piwo zrobi :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Aga76 napisał(a): A warkocze są booskie, do piwa kupuję, ale czasem szybciej wciągnę niż się piwo zrobi :evil_lol: tylko do piwa! inaczej nie smakują tak dobrze :evil_lol: a jak Fidlak sępi wtedy!!! poszłam siku zrobić i zobaczyłam że jakieś 2 godziny temu pranie mi sie zrobiło, to ja se pójdę je powiesić i zaraz przylize znów :loveu: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Kasia napisał(a):tylko do piwa! inaczej nie smakują tak dobrze :evil_lol: a jak Fidlak sępi wtedy!!! poszłam siku zrobić i zobaczyłam że jakieś 2 godziny temu pranie mi sie zrobiło, to ja se pójdę je powiesić i zaraz przylize znów :loveu: :loveu: Szkoda, że samo nie może się rozwiesić, wtedy to byłby sprzęt full wypas :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Aga76 napisał(a): Szkoda, że samo nie może się rozwiesić, wtedy to byłby sprzęt full wypas :evil_lol: dobrze tyle, że sie samo wypierze :p chciałabyś tak w ryncach to wszystko teraz prać? te różne robocze i nie robocze ciuchy, te skarpety menskie.... Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Kasia napisał(a):dobrze tyle, że sie samo wypierze :p chciałabyś tak w ryncach to wszystko teraz prać? te różne robocze i nie robocze ciuchy, te skarpety menskie.... A w życiu :shake: Quote
Recommended Posts