Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Fidlasta po raz pierwszy: ja uwielbiam takie kolorowe kanapeczki :loveu: tylko nie zawsze chce się je robić :evil_lol: bo a to sałatkę trzeba umyć, szypiorek pokroić, rzodkiewkę, itd. Roboty dużo :evil_lol:

Aguś, podkładeczka super jest, Torek zawsze kapał wodą najwięcej przy misce, więc teraz wody nie będzie się roznosić po całej kuchni.
A po drugie zawsze ktoś z nas za daleko nogę stawiał i szturchał miskę, przez co wylewało się trochę :evil_lol: Teraz jak ktoś wlezie znów w miskę, to woda przynajmniej tylko na podkładkę się wyleje :evil_lol: :loveu:

Fidlasta po raz drugi: Słychać tyle, że się sesja zbliża, superancko...
I słychać też tyle, że kurier przylizł dziś i przyniósł Orkę z petstages- superowa jest, do wszechstronnych zastosowań i stosunkowo tania jak na tego typu zabawki. Bardzo mi się podoba :p

Krokodylek- aporcik, też fajowe wykonanie :loveu:

I Fidlasta po raz trzeci, przebite! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taki żarcik :evil_lol:

Posted

I zdecydowany hit :roflt: -chrumkający prosiak
Torek się ze świniakiem nie cackał :lol:

Za to Masterek trzymał dystans- ale cóż się dziwić, jak sam jest niewiele większy od prosiaka :evil_lol:

Posted

No, to dużo słychać w tym gamoniowym świecie :loveu:

kurna, byłam w sklepie, kupiłam se te pyszne wędzone serowe warkocze bo smaka miałam jak cholera na nie i doszłam do domu bez nich - pytanie gdzie je podziałam? czy zgubiłam po drodze czy nie spakowałam ich przy kasie jak pakowałam resztę zakupów? :cool1:
normalnie sie zdenerwowałam! idę do lodówki a tam ZONK :diabloti:

Posted

Kasia napisał(a):
No, to dużo słychać w tym gamoniowym świecie :loveu:

kurna, byłam w sklepie, kupiłam se te pyszne wędzone serowe warkocze bo smaka miałam jak cholera na nie i doszłam do domu bez nich - pytanie gdzie je podziałam? czy zgubiłam po drodze czy nie spakowałam ich przy kasie jak pakowałam resztę zakupów? :cool1:
normalnie sie zdenerwowałam! idę do lodówki a tam ZONK :diabloti:

:roflt: A co to za warkocze serowe?? Nie znam :hmmmm:

Cześć Asia :loveu:

Fidlasta, no prosiak taki, nie piszczy jak inne zabawki, tylko chrumka jak prawdziwy świniak :evil_lol: Bombowy jest, a chłopaki jakie goopole :roflt:

Posted

madziasto4 napisał(a):

:roflt: A co to za warkocze serowe?? Nie znam :hmmmm:

Fidlasta, no prosiak taki, nie piszczy jak inne zabawki, tylko chrumka jak prawdziwy świniak :evil_lol: Bombowy jest, a chłopaki jakie goopole :roflt:

masz oscypki różne w kawałkach, i są też takie warkocze plecione wędzone. pychota :loveu:

taki gumowy znaczy się?

Posted

Kasia napisał(a):
masz oscypki różne w kawałkach, i są też takie warkocze plecione wędzone. pychota :loveu:

taki gumowy znaczy się?

O, lubiem oscypki, ale takie prawdziwe, z bacówki :loveu:

Wędzone warkocze plecione mówisz? Nie widziałam kurde nigdy chyba :hmmmm: Zjadłabym se takiego warkocza, głodna jestem :cool1:

No, lateksowy świniak, z firmy Trixie :p

Posted

madziasto4 napisał(a):

Wędzone warkocze plecione mówisz? Nie widziałam kurde nigdy chyba :hmmmm: Zjadłabym se takiego warkocza, głodna jestem :cool1:

No, lateksowy świniak, z firmy Trixie :p

ja je kupuję albo w Tesco albo w Lidlu. ale ostatnio widzę je tylko w Lidlu bo też tam częściej jestem....
5 szt takiego plecionego warkocza kosztuje około 3 zeta.

haha, brzmi prawie jak z sex shopu :evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):

Kasia a moze zjadlas po drodze..?:evil_lol:

na pewno nie, mróz zaś przylazł i szybko biegłam do chałupy więc nie w głowie mi były uliczne wyżerki :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
ja je kupuję albo w Tesco albo w Lidlu. ale ostatnio widzę je tylko w Lidlu bo też tam częściej jestem....
5 szt takiego plecionego warkocza kosztuje około 3 zeta.

haha, brzmi prawie jak z sex shopu :evil_lol:

No nie, zaraz do Lidla chyba pójdę...:evil_lol:

:evil_lol:

cześć D-E :evil_lol:

Posted

Tyż mamy krokodylka, ale już po operacji żołądka :roll: A warkocze są booskie, do piwa kupuję, ale czasem szybciej wciągnę niż się piwo zrobi :evil_lol:

Posted

Aga76 napisał(a):

A warkocze są booskie, do piwa kupuję, ale czasem szybciej wciągnę niż się piwo zrobi :evil_lol:

tylko do piwa! inaczej nie smakują tak dobrze :evil_lol:
a jak Fidlak sępi wtedy!!!

poszłam siku zrobić i zobaczyłam że jakieś 2 godziny temu pranie mi sie zrobiło, to ja se pójdę je powiesić i zaraz przylize znów :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
tylko do piwa! inaczej nie smakują tak dobrze :evil_lol:
a jak Fidlak sępi wtedy!!!

poszłam siku zrobić i zobaczyłam że jakieś 2 godziny temu pranie mi sie zrobiło, to ja se pójdę je powiesić i zaraz przylize znów :loveu:

:loveu:

Szkoda, że samo nie może się rozwiesić, wtedy to byłby sprzęt full wypas :evil_lol:

Posted

Aga76 napisał(a):

Szkoda, że samo nie może się rozwiesić, wtedy to byłby sprzęt full wypas :evil_lol:

dobrze tyle, że sie samo wypierze :p
chciałabyś tak w ryncach to wszystko teraz prać? te różne robocze i nie robocze ciuchy, te skarpety menskie....

Posted

Kasia napisał(a):
dobrze tyle, że sie samo wypierze :p
chciałabyś tak w ryncach to wszystko teraz prać? te różne robocze i nie robocze ciuchy, te skarpety menskie....

A w życiu :shake: