ladyyork Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Wszyscy chyba jeszcze dobrze niedoszli do siebie że nigdzie prawie zdjęć nie ma:placz: dawać zdjęcia i tu tez:mad: Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ladyyork napisał(a):Wszyscy chyba jeszcze dobrze niedoszli do siebie że nigdzie prawie zdjęć nie ma:placz: dawać zdjęcia i tu tez:mad:Ej, opowiadasz. U mnie od 1733 strony jest masa zdjęć! Naprawdę!!!:lol: Pzdr. Quote
tigrunia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Nie ma jej :crazyeye: :mdleje: Może ją co odcielo od neta ? :hmmmm: Quote
Kasia_zg Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Hop hop Madźka gdzie wy zagineliście?? Wracajcie już no!!:lol: Quote
dzasta Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Bosz zaczynam się o nią martwić :( Madźka gdzie jesteś :-o ? :placz: Quote
madziasto4 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Jestem! :loveu: Fajnie wiedzieć, że ktoś na nas czeka :loveu: Sylwestrowe kolorowe jedzonko :lol: Quote
madziasto4 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Masterito się zachłanny zrobił, całą puszkę ze smakołykami pilnował :stupid: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Cze gamonie :loveu: Jak fajnie, że jesteście :loveu: :multi: Quote
Pegaza Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Madzka ile bym dala za taka kanapeczke smakowita :modla: nie katuj mnie bo chce przejsc na diete znaczy moze nie na calkowita diete ale chce zmniejszyc porcje jedzenia:roll: widac ze pilnuje po tym wzroku :evil_lol: a Torek jak widac ma to gdzies hehe Quote
Asiaczek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Dlaczego zrobiłam się głodna po oglądnięciu fotek z kanapeczkami, sałatkami i sushi...?:lol: Mniam, mniam, mniam... pzdr. Quote
Mała Rita Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Kanapeczki wyglądają przepysznie!!!! Zapewne tez tak smakowały :loveu: oooo ale sushi też dojrzałam :megagrin: nie, nie nic nie mowie, nic nie sugeruje... ale z kims mi sie to skojarzylo :roll: Quote
Kasia_zg Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Cze Madzia:) Wkońcu jesteście... Ale Masterek waleczny jest a jaki zachłany całą puszke chce dla siebie Torek musi obejśc sie ze smakiem i pobawić sie zabawką:cool3: Kuszące te smakołyki zdolna Madzia jesteś :lol: Quote
***Paulina*** Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 A ja nie mam ani jednej:shake: Gdzie można takie kupić??? Quote
Jagódka&Uzi Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 hehe też mam puszki royal canina, chyba z osiem:evil_lol: Quote
dzasta Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ale pyszności:-o:lol::evil_lol: Zgłodniałam... A Masterek jaki waleczny ale wie co dobre widać a Torek się biedny musiał wypchać żuciem konga :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Master mnie rozśmieszył, siedział, siedział przy tej puszcze cały czas, nie przypuszczałabymm, że on jej pilnuje :evil_lol: Ale że się skubaniec zorientował, że tam psie ciacha są :lol: Puszkę mam tylko jedną, bo nie kupuję od dłuższego czasu Royala dla yorków, więc nie miałam okazji zdobyć takich puszek więcej :lol: Kanapeczki owszem, smakowite były :p Przybył kurier, przyniósł drewniany aport i podkładkę pod miski Torek chyba myśli, że podkładka to nowa zabawka do rzucania, bo cały czas marudził o nią :eviltong: Quote
Jagódka&Uzi Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ***Paulina*** napisał(a):A ja nie mam ani jednej:shake: Gdzie można takie kupić??? Dawali z karmą royala dla yorków. Quote
madziasto4 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Zabrałam dziś kompakt na Torkowy spacer, więc mam trochę fotek zimowych :lol: Quote
Kasia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 cze Ryjoki :p ale Torek fajnie wyszedł na tych śnieżnych fotkach, taki misiowaty i mocno puchaty :loveu: kanapeczki wyglądają rewelacyjne, wiosenne takie w tą sylwestrową noc musiały smakować wyśmienicie :sabber: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 :loveu: Same bajery :loveu: Miło posiedzieć i się pogapić :evil_lol: Szukam podobnej podkładki, tylko trochę innej hihihi Quote
Recommended Posts