madziasto4 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Dziękujemy za życzenia :) [quote name='Aga76']Fajnie Toro daje łapkę, jakby piątkę przybijał :evil_lol: A Master jaki groźny :razz: pozdrawiamy Torek daje łapkę dość zamaszyście i szybko :evil_lol: Wczoraj odbyło się zapoznanie z karpiem, czarny durak wskoczył do niego do wanny :splat: :evil_lol: Dokumentacja filmowa, zapraszam :p Video of 80 - Photobucket - Video and Image Hosting Video of 84 - Photobucket - Video and Image Hosting Video of 85 - Photobucket - Video and Image Hosting Video of 88 - Photobucket - Video and Image Hosting Video of 87 - Photobucket - Video and Image Hosting Quote
Mała Rita Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Niesamowite!!! Uśmiałam się do łez :roflt: Quote
Sara_i_Aris Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Cześć Madziu! A nie masz dokumentacji w postaci fotek? Filmiki mi sie nie chcą otworzyć, buu :placz: Quote
madziasto4 Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Zdjęć niestety nie mam- ale i tak nie byłoby tego efektu, co na filmikach ;) Może spróbujcie otworzyć ze strony mojego albumu, 5 pierwszych filmików: madziasto4 - Photobucket - Video and Image Hosting albo może przez inną przeglądarkę? A tymczasem wklejam prezencik chłopaków :grins: Bardzo im przypadł do gustu, zwłaszcza Masterkowi- chodził sobie w tę i z powrotem :lol: Quote
AlKil Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Cześć Madźka! Obejrzałam wszystkie filmiki, faktycznie nasze chłopaki mają coś wspólnego - miłość do kąpieli z karpiami...:evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Widziałam wreszcie filmiki :evil_lol: Niesamowite :roflt::ylsuper: Quote
Aga76 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Cześć Madziu :multi: :roflt:Rybacy są fantastyczni! Tunel wygląda boosko i do tego bardzo świątecznie! Pewnie będzie niezła zabawa z jego udziałem i super filmy. Quote
Kasia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 dobry :lol: fajny ten tunel! chłopaki zainteresowane nim? filmiki świetne :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Kasia, chłopaczki zainteresowane, a Masterek to bardzo, jak już się nimi przestałam zajmować i siadłam na fotelu, to spojrzałam kątem oka, a Masterek sobie tam wchodził i wychodził, raz w jedną stronę, raz w drugą...:evil_lol: Pędrak jeden :loveu: :evil_lol: Raz nawet chciał przeskoczyć górą przez tunel :stupid: :evil_lol: Aga, nooo tunelik będzie na działce, tak jak i reszta przeszkód :loveu: No rybacy pierwszorzędni :evil_lol: Musiałam łazienkę zamykać, Torka to się utrzymać nie dało na rękach czy kolanach w łazience, bo wyrywał się do wanny :lol: Masterek z kulą smakulą :p Przeważnie jest bardziej zawzięty przy wydobywaniu kulek z wnętrza Video of 72 - Photobucket - Video and Image Hosting Video of 71 - Photobucket - Video and Image Hosting Quote
Pegaza Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Hej Madzia:p tez filmiki zobaczylam Madzia bierz odemnie ten namiot iglo beda chlopaki miec komplet do zabawy fajny:evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 A się chłopak delektuje smakołykami :loveu: Quote
dzasta Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Super filmiki z moimi ulubionymi chłopakami :loveu: Uśmiałam się do łez jak ich oglądałam. Quote
Kasia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 oni są niesamowici! i jeden i drugi :loveu::loveu: Quote
Mała Rita Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Cze Madzik :loveu: ja nie widzę filmów :shake: :placz: Quote
madziasto4 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Daria, niepotrzebny mi namiot :eviltong: Aga, dzasta, Kasia, chłopaki cudaki :evil_lol: A tak się wożą po mieszkaniu :evil_lol: Video of 77 - Photobucket - Video and Image Hosting Video of 76 - Photobucket - Video and Image Hosting Video of 79 - Photobucket - Video and Image Hosting Video of 78 - Photobucket - Video and Image Hosting Asia, musisz za jakiś czas spróbować obejrzeć... Czasami tak jest :roll: Quote
tigrunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ale numer :roflt::roflt: Oni są niesamowici :loveu: :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 usmiałam sie do łez :roflt: goopole :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 gooptaki jedne :roflt: Torcio zawzięty ale Master nie gorszy - doopala do końca nie wyniósł z dyliżansa :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Ja Wam mówię, cyrk z nimi mam :evil_lol: Fidlasta, Master wysiada dopiero jak go Toro wyrzuci z pojazdu :evil_lol: przechylając posłanko :lol: No i Masterito przez cały czas wożenia szczeka i drapie w podłoże posłanka i się tarza...:evil_lol: Quote
Kasia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 fajni są, pasują do siebie :loveu: :evil_lol: Quote
dzasta Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 hehehe no Oni są nie możliwi po prostu :evil_lol: Znowu mi poprawili humorek po pierwszym po świątecznym ciężkim dniu w pracy Quote
Recommended Posts