Kasia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Madźki ostatnio prawie wcale nie ma...jakieś przeczucie mam, że kryje się za tym kolega, wiecie który? :cool3: Quote
madziasto4 Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Jofka, kopę lat! :lol: Fidlasta, bo niby czemu kolega? :cool1: Porządki i przygotowania do świąt po prostu :lol: Właśnie zrobiłam sobie przerwę, bo prasowałam czerwony sweterek, i od tego patrzenia na niego przy zapalonym świetle wydał mi się nagle wściekle marchewkowy, poźniej różowy, więc przerwałam, bo jeszcze trochę i by mi się zaczęło kręcic we łbie jeszcze :evil_lol: Dostałam maila, że mój prezent świąteczny przyjdzie w poniedziałek, a zamówiłam wczoraj :loveu: Usypiająca woń pierniczków... kojojowo :smilecol: Quote
Kasia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 madziasto4 napisał(a): Fidlasta, bo niby czemu kolega? :cool1: Dostałam maila, że mój prezent świąteczny przyjdzie w poniedziałek, a zamówiłam wczoraj :loveu: a bo tak se :p a czemu nie??? :loveu: co to za prezent? ja zamówiłam takie coś, w piątek rano go wysłali więc mam nadzieję ze przyjdzie do świąt :lol: Quote
madziasto4 Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Kasia napisał(a):a bo tak se :p a czemu nie??? :loveu: co to za prezent? ja zamówiłam takie coś, w piątek rano go wysłali więc mam nadzieję ze przyjdzie do świąt :lol: A temu nie, że to tylko kolega, a nie więcej niż kolega :eviltong: A już mówiłam ostatnio, że chcę nabyć- konwerter Raynox dcr-250 :loveu: My z Euro 16-tego zamówiliśmy cosik, a wczoraj, 19-tego dostarczyli, szybko. Zapewniali, że do świąt dostarczą nawet jak się zamówi 21-ego :razz: Quote
Kasia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 a ja zamówiłam taki kalendar na 2009, oczywiście z naszymi zdjeciami :lol: Foto kalendarz ze zdjeciem/zdjeciami wzor Nelly A3 (502070154) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Kasia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 tigrunia napisał(a): Zgłodniałam :mdleje: ja to bym teraz frytki z kurakiem se zjadła, mniam!!! albo inne miencho piszne :loveu: Quote
tigrunia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Kasia napisał(a):ja to bym teraz frytki z kurakiem se zjadła, mniam!!! albo inne miencho piszne :loveu: Ide naleśniki zrobić ... Quote
madziasto4 Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Kasia']ja to bym teraz frytki z kurakiem se zjadła, mniam!!! albo inne miencho piszne :loveu: Masz miecho :eviltong: Dzieki Marzennka na życzenia :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Cześć Madziu! Pamiętam! Pokazywała rok temu chałupkę - Twoja mama ma talent :loveu: Aris fajerwerki lubi oglądać :lol: Ale przypomniałyście mi, że przecież jeszcze jest Holly i nie wiem jak ona zareaguje... Quote
Magda Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 A ja chałupkę pamiętam! Już trzeci raz ją chyba widzę... Boże jakie my stare wyjadaczki jesteśmy:loveu: Dogo nam się chyba nigdy nie znudzi hihi Przepraszam, że spóźnione, ale wszystkiego najlepszego dla Masterka!:loveu: Jest tylko 5 miesięcy starszy od M. Nasze chłopaki to chyba najstarsze na forum, nie? Oba psiole zarośnięte, zgodnie z umową:eviltong: Dzioszki widziałyście nową reklamówkę TVN? Dzięki moim znajomościom mikołaj ma na kurtce napisane MIKI:multi::multi: hihihi się uhahałam Quote
Pegaza Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Madziu mama musi koniecznie wymyslic z zapalek cos nowego do nastepnego roku;) :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Madziu! Pamiętam! Pokazywała rok temu chałupkę - Twoja mama ma talent :loveu: Aris fajerwerki lubi oglądać :lol: Ale przypomniałyście mi, że przecież jeszcze jest Holly i nie wiem jak ona zareaguje... Holly pewnie nie będzie się bała :thumbs: Magda napisał(a):A ja chałupkę pamiętam! Już trzeci raz ją chyba widzę... Boże jakie my stare wyjadaczki jesteśmy:loveu: Dogo nam się chyba nigdy nie znudzi hihi Przepraszam, że spóźnione, ale wszystkiego najlepszego dla Masterka!:loveu: Jest tylko 5 miesięcy starszy od M. Nasze chłopaki to chyba najstarsze na forum, nie? Oba psiole zarośnięte, zgodnie z umową:eviltong: Dzioszki widziałyście nową reklamówkę TVN? Dzięki moim znajomościom mikołaj ma na kurtce napisane MIKI:multi::multi: hihihi się uhahałam Nie no, że drugi raz pokazałm chałupkę to coś mi świta, ale że trzeci raz? :hmmmm: Tuffi Alki jest chyba najstarszy ;) No a przynajmniej starszy od naszych, o rok czy dwa lata. A Oskarito Dagi? :hmmmm: (to znaczy najstarszy z naszych znajomych yorasków, nie licząc yorasów starych yorkofiołów- melinda, julita104 i reszta, kojarzysz nie) No, Masterito zaroślak, twardo nie ruszam nożyczek :p To znaczy ruszę w końcu, ale to do Torka, przede wszytskich uchole mu obciąć, bo jak nietoperz zaczyna wyglądać :eviltong: i przy wysiłku fizycznym bądź umysłowym prawie mu klapią :diabloti: Reklamówki tvn nie widziałam :hmmmm: D-E, no noo, tylko tym razem niech już to będzie domek normalnych wymiarów i z bali, a nie z zapałek :eviltong: Mam filmiki ryjoków, jak się uporam to wstawię niebawem. Quote
Kasia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Fidlak ma juz tak zarośnięte uszy, że końcówki mu sie załamuje tak jakby do środka i wygląda jak zgięte ucho :cool1: nic nie wiedzę znów, żadnej kartki ale to nic, obejrzę potem w chałupie... cze Madźka i ryjoki :loveu: Quote
Magda Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 madziasto4 napisał(a): Tuffi Alki jest chyba najstarszy ;) No a przynajmniej starszy od naszych, o rok czy dwa lata. A Oskarito Dagi? :hmmmm: (to znaczy najstarszy z naszych znajomych yorasków, nie licząc yorasów starych yorkofiołów- melinda, julita104 i reszta, kojarzysz nie) A rzeczywiście... zapomniałam o starszych yorkofiołach:loveu: Pewnie, że pamiętam! Szkoda, że nie wpadną się pokazać:-( Karteczka super! Pokazuj filmiki:razz: Quote
Pegaza Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Taa z bali jej sie marzy...:eviltong: Dziekuje fajna karteczka ja zyczenia pisalam na nk na profilach..:p Quote
madziasto4 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Wstawiam tylko dwa filmiki, reszty nie dam rady, bo za duże, a ja nie umiem ich zmniejszyć :shake: D-E, no widziałam widziałam życzenia w profilu :p Jofka, dzięki za życzonka :loveu: Quote
Jofka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 HEHE ale urwisy, ja to w ogóle bym nie umiała wstawić filmów upsiii:razz: Quote
Aga76 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Fajnie Toro daje łapkę, jakby piątkę przybijał :evil_lol: A Master jaki groźny :razz: pozdrawiamy Quote
Recommended Posts