Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Jofka, kopę lat! :lol:

Fidlasta, bo niby czemu kolega? :cool1:
Porządki i przygotowania do świąt po prostu :lol: Właśnie zrobiłam sobie przerwę, bo prasowałam czerwony sweterek, i od tego patrzenia na niego przy zapalonym świetle wydał mi się nagle wściekle marchewkowy, poźniej różowy, więc przerwałam, bo jeszcze trochę i by mi się zaczęło kręcic we łbie jeszcze :evil_lol:

Dostałam maila, że mój prezent świąteczny przyjdzie w poniedziałek, a zamówiłam wczoraj :loveu:

Usypiająca woń pierniczków...

kojojowo :smilecol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Fidlasta, bo niby czemu kolega? :cool1:

Dostałam maila, że mój prezent świąteczny przyjdzie w poniedziałek, a zamówiłam wczoraj :loveu:

a bo tak se :p
a czemu nie??? :loveu:

co to za prezent?
ja zamówiłam takie coś, w piątek rano go wysłali więc mam nadzieję ze przyjdzie do świąt :lol:

Posted

Kasia napisał(a):
a bo tak se :p
a czemu nie??? :loveu:

co to za prezent?
ja zamówiłam takie coś, w piątek rano go wysłali więc mam nadzieję ze przyjdzie do świąt :lol:

A temu nie, że to tylko kolega, a nie więcej niż kolega :eviltong:

A już mówiłam ostatnio, że chcę nabyć- konwerter Raynox dcr-250 :loveu:
My z Euro 16-tego zamówiliśmy cosik, a wczoraj, 19-tego dostarczyli, szybko. Zapewniali, że do świąt dostarczą nawet jak się zamówi 21-ego :razz:

Posted

Cześć Madziu!

Pamiętam! Pokazywała rok temu chałupkę - Twoja mama ma talent :loveu:

Aris fajerwerki lubi oglądać :lol: Ale przypomniałyście mi, że przecież jeszcze jest Holly i nie wiem jak ona zareaguje...

Posted

A ja chałupkę pamiętam! Już trzeci raz ją chyba widzę... Boże jakie my stare wyjadaczki jesteśmy:loveu: Dogo nam się chyba nigdy nie znudzi hihi

Przepraszam, że spóźnione, ale wszystkiego najlepszego dla Masterka!:loveu: Jest tylko 5 miesięcy starszy od M. Nasze chłopaki to chyba najstarsze na forum, nie?

Oba psiole zarośnięte, zgodnie z umową:eviltong:

Dzioszki widziałyście nową reklamówkę TVN? Dzięki moim znajomościom mikołaj ma na kurtce napisane MIKI:multi::multi: hihihi się uhahałam

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Madziu!

Pamiętam! Pokazywała rok temu chałupkę - Twoja mama ma talent :loveu:

Aris fajerwerki lubi oglądać :lol: Ale przypomniałyście mi, że przecież jeszcze jest Holly i nie wiem jak ona zareaguje...

Holly pewnie nie będzie się bała :thumbs:

Magda napisał(a):
A ja chałupkę pamiętam! Już trzeci raz ją chyba widzę... Boże jakie my stare wyjadaczki jesteśmy:loveu: Dogo nam się chyba nigdy nie znudzi hihi

Przepraszam, że spóźnione, ale wszystkiego najlepszego dla Masterka!:loveu: Jest tylko 5 miesięcy starszy od M. Nasze chłopaki to chyba najstarsze na forum, nie?

Oba psiole zarośnięte, zgodnie z umową:eviltong:

Dzioszki widziałyście nową reklamówkę TVN? Dzięki moim znajomościom mikołaj ma na kurtce napisane MIKI:multi::multi: hihihi się uhahałam

Nie no, że drugi raz pokazałm chałupkę to coś mi świta, ale że trzeci raz? :hmmmm:

Tuffi Alki jest chyba najstarszy ;) No a przynajmniej starszy od naszych, o rok czy dwa lata. A Oskarito Dagi? :hmmmm:
(to znaczy najstarszy z naszych znajomych yorasków, nie licząc yorasów starych yorkofiołów- melinda, julita104 i reszta, kojarzysz nie)

No, Masterito zaroślak, twardo nie ruszam nożyczek :p To znaczy ruszę w końcu, ale to do Torka, przede wszytskich uchole mu obciąć, bo jak nietoperz zaczyna wyglądać :eviltong: i przy wysiłku fizycznym bądź umysłowym prawie mu klapią :diabloti:

Reklamówki tvn nie widziałam :hmmmm:

D-E, no noo, tylko tym razem niech już to będzie domek normalnych wymiarów i z bali, a nie z zapałek :eviltong:

Mam filmiki ryjoków, jak się uporam to wstawię niebawem.

Posted

Fidlak ma juz tak zarośnięte uszy, że końcówki mu sie załamuje tak jakby do środka i wygląda jak zgięte ucho :cool1:

nic nie wiedzę znów, żadnej kartki ale to nic, obejrzę potem w chałupie...

cze Madźka i ryjoki :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Tuffi Alki jest chyba najstarszy ;) No a przynajmniej starszy od naszych, o rok czy dwa lata. A Oskarito Dagi? :hmmmm:
(to znaczy najstarszy z naszych znajomych yorasków, nie licząc yorasów starych yorkofiołów- melinda, julita104 i reszta, kojarzysz nie)

A rzeczywiście... zapomniałam o starszych yorkofiołach:loveu:

Pewnie, że pamiętam! Szkoda, że nie wpadną się pokazać:-(

Karteczka super! Pokazuj filmiki:razz: