madziasto4 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Kasia napisał(a):sama czy z kolegą boskim? :cool3: cze :loveu: Nieeee, sama. :p Z kolegą to jutro będziemy jeść wszystko- tortillę, sushi i rogaliki :evil_lol: Aguś, ja też już się nie mogę doczekać jutra, mam straszną ochotę na tę tortillę :loveu: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 madziasto4 napisał(a): Aguś, ja też już się nie mogę doczekać jutra, mam straszną ochotę na tę tortillę :loveu: :evil_lol: Ja też :oops: tylko, że u mnie sama się nie zrobi :shake: Quote
Kasia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 madziasto4 napisał(a): Nieeee, sama. :p Z kolegą to jutro będziemy jeść wszystko- tortillę, sushi i rogaliki :evil_lol: fiu fiu fiu!!! Madźka ten kolega to chyba jakis taki dobry kolega, co? nawet lepszy jak koleżanka bo chiba częściej u Ciebie przesiaduje niż one...:razz: bry wtorkowo :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Aguś, zrobię Ci fotkę mojej tortilli :p Kasia napisał(a):fiu fiu fiu!!! Madźka ten kolega to chyba jakis taki dobry kolega, co? nawet lepszy jak koleżanka bo chiba częściej u Ciebie przesiaduje niż one...:razz: bry wtorkowo :loveu: No dobry, dobry. Przyjaciółka ma teraz kilka kolokwiów i czasu nie ma. No to niech żałuje takiego dobrego żarcia :evil_lol: :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 PositiveThought napisał(a):czemu tu tak dużo postów? :hmmmm: dużo gadania(o koledze), mało zdjęciów(kolegi)! :evil_lol: ale se obejrzalam przynajmniej... :p SUSZI BLE! Sama jesteś ble :p Cze Daria :hand: Quote
madziasto4 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Kto jest głodny? :razz: na deser rogaliki :p Quote
tigrunia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Uhuhuhu kolega zarościk ma :loveu: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='2B']Kukurydza bleeee :cool1: Sama jesteś blee :diabloti: na deser numer 2- sushi Aga, nie pytaj o krewetki- jeszcze się nie odważyłam spróbować :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 chłopaczki polubiły pana kolegę :p Quote
Mała Rita Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Jedzonko pycha :loveu: Madźka ja Ci mówie druga edycja "mam talent" jest twoja :loveu: I teraz nie wykręcisz się ze nie zrobiłaś koledze foty Dawaj Go tutaj :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 to sushi to surowa ryba jakaś? bleeeeee, bleeeeee chłopaki oblazły kolegę jak mrówki jakieś!!! oba na raz się wcisnęły :evil_lol: Madźka Ty na kucharkę miałaś iść, potem do Mariota albo Sobieskiego jakiegoś i nas dogo-koleżanki w ramach dobrej znajomości zapraszać na degustacje :loveu: Quote
Kasia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 chyba zauważyłabym bo pachnie inaczej niż gotowana czy smażona, co nie?:cool1: Quote
Jagódka&Uzi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Kasia napisał(a):to sushi to surowa ryba jakaś? bleeeeee, bleeeeee Mniaaaam, kocham sushi!:evil_lol: Nawet byś nie zauważyła czy dostałaś surową czy nie, bo właśnie o to chodzi w sushi, że genialnie smakuje:loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Kasia napisał(a):chyba zauważyłabym bo pachnie inaczej niż gotowana czy smażona, co nie?:cool1: Nie, bo zapach sosu którym zalewany jest ryż jest intensywny:lol: A poza tym ryba surowa wyfiletowana nie smierdzi. A jak śmierdzi to znaczy, że nie należy jej jeść bo się zepsuła:evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Madzia kiedys z ciebie mąz bedzie mial pocieche:lol: a z czym robilas rogaliczki? kolega ma zarost:cool1: no ba ze polubily jesli czuja ze Ty tego kolegi tez lubisz:eviltong: Quote
madziasto4 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 tigrunia napisał(a):Uhuhuhu kolega zarościk ma :loveu: :evil_lol: Mała Rita napisał(a):Jedzonko pycha :loveu: Madźka ja Ci mówie druga edycja "mam talent" jest twoja :loveu: I teraz nie wykręcisz się ze nie zrobiłaś koledze foty Dawaj Go tutaj :evil_lol: A spływajcie wy erotomanki jedne :evil_lol: Kasia napisał(a):to sushi to surowa ryba jakaś? bleeeeee, bleeeeee chłopaki oblazły kolegę jak mrówki jakieś!!! oba na raz się wcisnęły :evil_lol: Madźka Ty na kucharkę miałaś iść, potem do Mariota albo Sobieskiego jakiegoś i nas dogo-koleżanki w ramach dobrej znajomości zapraszać na degustacje :loveu: Albo taka albo taka, u mnie jest akurat wędzony łosoś, bo akurat takiego kupiłam. Ale następne sushi będzie z surową :p No, obaj mu się wciskają na kolana :lol: Nie, nie, nie i jeszcze raz nie :p Jagódka&Uzi napisał(a):Mniaaaam, kocham sushi!:evil_lol: :loveu: Jedna Jagódka się zna na rzeczy :loveu: Reszta tylko ble, fe, fuj :diabloti: Quote
madziasto4 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Pegaza napisał(a):Madzia kiedys z ciebie mąz bedzie mial pocieche:lol: a z czym robilas rogaliczki? kolega ma zarost:cool1: no ba ze polubily jesli czuja ze Ty tego kolegi tez lubisz:eviltong: Standardowo z wisienkami. Wyłącznie takie robię :p No, nie tłuczemy się, to i psy spokojne :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ale rogaliki Madzka nie są blee :loveu: U nas tyż takie w pracy robią ale tak ładnie nie wyglądają :shake: Quote
madziasto4 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 tigrunia napisał(a):Ale rogaliki Madzka nie są blee :loveu: U nas tyż takie w pracy robią ale tak ładnie nie wyglądają :shake: Bo moje są wyjątkowe :loveu: Kruche robią? Nigdy nie spotkałam takich jak moje w żadnej cukierni :razz: Quote
tigrunia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 madziasto4 napisał(a):Bo moje są wyjątkowe :loveu: Kruche robią? Nigdy nie spotkałam takich jak moje w żadnej cukierni :razz: Kruche? No chyba :roll: Nie wiem :p Ale dobre :loveu: Ide spać bo Łuki mi światło wyłączył i nic nie widze na klawiaturze (czarnej) :cool1: Branocka :sleep2: Quote
madziasto4 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 tigrunia napisał(a):Kruche? No chyba :roll: Nie wiem :p Ale dobre :loveu: Ide spać bo Łuki mi światło wyłączył i nic nie widze na klawiaturze (czarnej) :cool1: Branocka :sleep2: Nie idź!!!!!!!!! Będzie fajnie, pisz po ciemku :loveu: Zobczymy jak Ci idzie :loveu: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 madziasto4 napisał(a):Nie idź!!!!!!!!! Będzie fajnie, pisz po ciemku :loveu: Zobczymy jak Ci idzie :loveu: :evil_lol: Kurka faja Madzka nie przeginaj pały :mad: :diabloti: Dobra.. ide po pranie (ciekawe w sumie jak mi wieszanie po ciemku pójdzie :cool1:) Quote
madziasto4 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 tigrunia napisał(a):Kurka faja Madzka nie przeginaj pały :mad: :diabloti: Dobra.. ide po pranie (ciekawe w sumie jak mi wieszanie po ciemku pójdzie :cool1:) Ej ty, ale normalnie piszesz :hmmmm: Oczami se poświeć :evil_lol: Quote
Recommended Posts