Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']przeskauja i sie powtarzaja :lol:

chyba kiedy m-a zaciagne do chinskiej coby to sprobowac ino najpier nauka paleczkami:lol:

jee to napewno bylo to Madzia uwazaj na drugim spotkaniu:evil_lol:
Ja i rodzice uwielbiamy chińskie restauracje :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Jagódka&Uzi']Bo rozmiękcza je ryż, tak dla jasności:razz:
Zgadza się

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Pyszności, smakowitości :loveu:

Madzia, daj znać jak już przyjdzie czas na krewetki. Aż jestem ciekawa, czy ci podejdą czy nie.

No cóż, wieczór był chyba całkiem udany...

:cool3:

Posted

Aga76 napisał(a):
Pyszności, smakowitości :loveu:

Madzia, daj znać jak już przyjdzie czas na krewetki. Aż jestem ciekawa, czy ci podejdą czy nie.

No cóż, wieczór był chyba całkiem udany...

:cool3:

Myślę, że w tym tygodniu przyjdzie na nie czas. Od razu dam znać :p

Dziś mini powtórka, bo musimy skończyć zadanko, a mamy jeszcze sajgonki :cool3:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Myślę, że w tym tygodniu przyjdzie na nie czas. Od razu dam znać :p

Dziś mini powtórka, bo musimy skończyć zadanko, a mamy jeszcze sajgonki :cool3:

:loveu:

Romantyczny maraton, część II :evil_lol:

Posted

[quote name='Jagódka&Uzi']A to moje sushi własnej roboty, jeszcze przed pokrojeniem:lol:

http://www.poczterylapy.republika.pl/sushi.JPG

i pokrojona pierwsza porcja, mniaaaam :evil_lol:

http://www.poczterylapy.republika.pl/sushi1.JPG
:loveu::loveu::loveu:
I co dajesz do środka?

Ja sobie chcę kupić jakiś ładny serwis do sushi czy w ogóle jakiś zestaw na te moje dania chińskie :loveu:

Cze D-E, cze Asia :hand:

Posted

madziasto4 napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:
I co dajesz do środka?

Ja sobie chcę kupić jakiś ładny serwis do sushi czy w ogóle jakiś zestaw na te moje dania chińskie :loveu:

najczęściej lubię robić łososia, kraba, ogórka zielonego i sałatę- dobrze się komponuje smakowo:lol: ale oczywiście mieszam różnie, wsadzam to co akurat mi przypasuje co zobaczę w sklepie:lol:

Posted

Jagódka&Uzi napisał(a):
najczęściej lubię robić łososia, kraba, ogórka zielonego i sałatę- dobrze się komponuje smakowo:lol: ale oczywiście mieszam różnie, wsadzam to co akurat mi przypasuje co zobaczę w sklepie:lol:

O, o sałacie nie pomyślałam. A próbowałaś z innymi rybami? Tuńczyk, węgorz, itp? Łososia wędzonego czy surowego? :razz:

Ja mam w lodówce przygotowanego wędzonego łososia, surimi, krewetki, avocado i ogórka. Zrobię różne zestawienia. :cool3:

Posted

madziasto4 napisał(a):
O, o sałacie nie pomyślałam. A próbowałaś z innymi rybami? Tuńczyk, węgorz, itp? Łososia wędzonego czy surowego? :razz:

Ja mam w lodówce przygotowanego wędzonego łososia, surimi, krewetki, avocado i ogórka. Zrobię różne zestawienia. :cool3:

Cze wieczorowo :loveu:
mnie coraz gorzej, gorączka, kaszel, katar do tego jeszcze dzisiaj zatkało mnie sie ucho i nie wiem co zrobic by znów słyszec :evil_lol:
ach....... :placz:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Kiedyś jadłam głównie surowe ryby w sushi. Łososia, tuńczyka, maślaną i różne pasty rybne. A łososia ostatnio dawałam wędzonego bo uwielbiam zajadać nawet poza sushi:lol: Jeśli chodzi o kraba to kupuje gotowe paluszki. Z krewetkami też pycha:evil_lol: Ja lubie jeszcze dodawać pastę kawiorową. Sezam też się sypie. Fajnie dodaje smaku.

Posted

Mała Rita napisał(a):
Cze wieczorowo :loveu:
mnie coraz gorzej, gorączka, kaszel, katar do tego jeszcze dzisiaj zatkało mnie sie ucho i nie wiem co zrobic by znów słyszec :evil_lol:
ach....... :placz:

oj co Ty za leki bierzesz ze zamiast pomagac to jest gorzej...

cze Madzik:p

Posted

Cze :multi:
Ale tu pysznie :loveu:

Widziałam tyż wczoraj żwirka i muchomorka :loveu: Jednak dobry numer kupiłam :multi: Ale dostałam chyba w gratisie gazete "Przyjaciel Pies" Nie wiem czy sie pomylili czy to faktycznie był gratis? :roll: Kto kupował MP ? Macie tyż "Przyjaciela" ?

Posted

Jagódka&Uzi napisał(a):
Kiedyś jadłam głównie surowe ryby w sushi. Łososia, tuńczyka, maślaną i różne pasty rybne. A łososia ostatnio dawałam wędzonego bo uwielbiam zajadać nawet poza sushi:lol: Jeśli chodzi o kraba to kupuje gotowe paluszki. Z krewetkami też pycha:evil_lol: Ja lubie jeszcze dodawać pastę kawiorową. Sezam też się sypie. Fajnie dodaje smaku.

Ja też uwielbiam łososia, tego wędzonego i na ciepło i na zimno :loveu:
Tak, tak, ja też gotowe paluszki krabowe kupuję.
Czarny sezam mam :grins:

2B, ja nie dostałam zadnego Przyjciela :evil_lol:

cześć reszta :hand:

Posted

tigrunia napisał(a):
Cze :multi:
Ale tu pysznie :loveu:

Widziałam tyż wczoraj żwirka i muchomorka :loveu: Jednak dobry numer kupiłam :multi: Ale dostałam chyba w gratisie gazete "Przyjaciel Pies" Nie wiem czy sie pomylili czy to faktycznie był gratis? :roll: Kto kupował MP ? Macie tyż "Przyjaciela" ?

:shake: ja mam kalendarz :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

2B, ja nie dostałam zadnego Przyjciela :evil_lol:

Tak myślałam.. chyba dostałam za darmo gazete za 7,50 :evil_lol: Ale dopiero w domu to zauważyłam :p Opakowanie było otwarte i w środku druga gazeta była :evil_lol:

Posted

buahah, przyznaj się 2B, że sama włożyłaś przyjaciela do MP :diabloti:
Ja też mam tyko kalendarz gratis :eviltong:

Rogaliki dziś robię, ciasto ma siedzieć około godizny w lodówce, to sobie do Was wlazłam :razz:
A jutro tortillę robię :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
buahah, przyznaj się 2B, że sama włożyłaś przyjaciela do MP :diabloti:
Ja też mam tyko kalendarz gratis :eviltong:

Rogaliki dziś robię, ciasto ma siedzieć około godizny w lodówce, to sobie do Was wlazłam :razz:

Ta.. w kiosku no .. przez szybke weszłam, szybko rozdarłam woreczek i wsadziłam drugą gazete :loveu: :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

sama czy z kolegą boskim? :cool3:

cze :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):

:mdleje:od samego czytania robię się głodna...