Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 nie no, romantisze troszkę było :cool3: sushi wygląda fajnie, jednak ja za takim żarciem niet jestem... Quote
madziasto4 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Masterkowi z kolei usnął na kolanach kolegi :p Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 madziasto4 napisał(a): Torek towarzyszył nam przy pracy nad zadankiem koledze towarzyszył czy nawet przeszkadzał, prawda? no chyba, że to Twoja renka menska Madźka...? :p Quote
madziasto4 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Kasia napisał(a):nie no, romantisze troszkę było :cool3: sushi wygląda fajnie, jednak ja za takim żarciem niet jestem... U mnie zawsze jest romantycznie i nastrojowo, bo ja tak lubię :eviltong: -zapachowe świeczki, kadzidełka :eviltong: Kasia napisał(a):koledze towarzyszył czy nawet przeszkadzał, prawda? no chyba, że to Twoja renka menska Madźka...? :p Niby przeszkadzał, ale kolega się z nim po prostu bawił, więc niby nie przeszkadzał :lol: To mensa renka kolegi :diabloti: tigrunia napisał(a):Kolega zaobrączkowany :crazyeye: Nie, to jakaś pamiątka tylko :eviltong: Quote
Mała Rita Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 tigrunia napisał(a):Kolega zaobrączkowany :crazyeye: ale na lewej dłoni wiec to sie nie liczy dojrzałam :loveu: Madzka wyglada fajnie... ten Twoj kolega :) Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Mała Rita napisał(a): Madzka wyglada fajnie... ten Twoj kolega :) a nie chudy jakis taki....? :p czy inio tak mi sie zdaje..... Quote
Mała Rita Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Kasia napisał(a):a nie chudy jakis taki....? :p e... moze byc, troche chudy ale tak usiadl i to moze dlatego :) Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Mała Rita napisał(a): e... moze byc, troche chudy ale tak usiadl i to moze dlatego :) :evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 No fajny, ja mam samych fajnych kolegów :eviltong: Biedak siedział cały czas ze złączonym kolanami, żeby Masterek mógł spokojnie na nich spać :evil_lol: :loveu: Nie, chudy nie, ale szczupły. Chodzi se na siłkę, ale nie ma jakiejś atletyczniej budowy raczej, no przynajmniej nie widać tego po nim tak z zewnątrz :eviltong: Quote
Mała Rita Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 madziasto4 napisał(a):No fajny, ja mam samych fajnych kolegów :eviltong: Biedak siedział cały czas ze złączonym kolanami, żeby Masterek mógł spokojnie na nich spać :evil_lol: :loveu: Nie, chudy nie, ale szczupły. Chodzi se na siłkę, ale nie ma jakiejś atletyczniej budowy raczej, no przynajmniej nie widać tego po nim tak z zewnątrz :eviltong: Madźka dawaj jego fote w całosci... skasujesz za chwile :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Mała Rita napisał(a): Madźka dawaj jego fote w całosci... skasujesz za chwile :evil_lol: dobrze prawisz, bardzo dobrze :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Ni mom go w całości :eviltong: Bo ja piesy fociłam, a nie jego :eviltong: Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 madziasto4 napisał(a): Ni mom go w całości :eviltong: Bo ja piesy fociłam, a nie jego :eviltong: aś Ty durna, nie wiesz co focić :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 madziasto4 napisał(a):Ni mom go w całości :eviltong: Bo ja piesy fociłam, a nie jego :eviltong: dobra, dobra gadasz tak tylko :evil_lol: pewnie jedno zdjątko tam jest :) Quote
madziasto4 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 :evil_lol: No ni mom mówię, serio :eviltong: Ej kurna, jakie to dobre, jeszcze se podjadam to sushi, bo mi zostało kilka krążków w pokoju :loveu: Quote
Pegaza Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Madzia takie patyczki to ja mam do jadla hehe a powiedz mi ta skora czarna ona nie jest twarda?:lol: noo jedzonko wyglada apetycznie powiem Ci ze na Twoje by sie skusila:cool1: co tam jeszcze aa dojrzalam gumke w reku yhm:cool1::evil_lol: kolega ma fajne drziny:p Quote
madziasto4 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Pegaza napisał(a):Madzia takie patyczki to ja mam do jadla hehe a powiedz mi ta skora czarna ona nie jest twarda?:lol: noo jedzonko wyglada apetycznie powiem Ci ze na Twoje by sie skusila:cool1: co tam jeszcze aa dojrzalam gumke w reku yhm:cool1::evil_lol: kolega ma fajne drziny:p I umiesz jeść tymi patyczkami?? :cool3: No pewnie, że byś się skusiła, ja robię same dobre rzeczy, a sajgonki to już w ogóle moja specjalność :cool3: To tylko gumka do mazania...:evil_lol: :diabloti: Quote
Pegaza Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 haha Madzka ja patyczki mam ale jedzonka nie to jak mam umiec jesc haha a powaznie kiedys gdzies kupila ze moze sie przydadza i tak se leza... taa dajesz pretekst znaczy pokazujesz taka a potem kolega sie ma domyslec..:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Pegaza napisał(a):haha Madzka ja patyczki mam ale jedzonka nie to jak mam umiec jesc haha a powaznie kiedys gdzies kupila ze moze sie przydadza i tak se leza... taa dajesz pretekst znaczy pokazujesz taka a potem kolega sie ma domyslec..:evil_lol: A kto Ci każe schabowego pałeczkami jeść, na marchewce z groszkiem se poćwicz :evil_lol: Może to on coś sugerował, bo to jego gumka była :diabloti: Quote
madziasto4 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):ja sama robię w domu sushi i obowiązkowo jemy patyczkami:lol: O, jedna chociaż lubi sushi i je pałeczkami :loveu: A, Daria, pytałaś czy algi nie są twarde- nie są :p Miękkie i cieniutkie są :p Quote
Jagódka&Uzi Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ja sama robię w domu sushi i obowiązkowo jemy patyczkami:lol: Quote
madziasto4 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 kurde, posty przeskakują :mad: Jagódka&Uzi napisał(a):ja sama robię w domu sushi i obowiązkowo jemy patyczkami:lol: O, jedna chociaż lubi sushi i je pałeczkami :loveu: A, Daria, pytałaś czy algi nie są twarde- nie są :p Miękkie i cieniutkie są :p Quote
Pegaza Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 przeskauja i sie powtarzaja :lol: chyba kiedy m-a zaciagne do chinskiej coby to sprobowac ino najpier nauka paleczkami:lol: jee to napewno bylo to Madzia uwazaj na drugim spotkaniu:evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 madziasto4 napisał(a): O, jedna chociaż lubi sushi i je pałeczkami :loveu: A, Daria, pytałaś czy algi nie są twarde- nie są :p Miękkie i cieniutkie są :p Bo rozmiękcza je ryż, tak dla jasności:razz: Quote
Recommended Posts