Pegaza Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 No juz juz w druga w tym roku hehe bo ostatnio byli 28 stycznia a teraz jutro.. ale myszkowal w tym lozku:lol: ja to mam sposoby sciagania ludzi do siebie:lol: wyslalam mms fotke ciasta mamie :pi za chwila sie zjawia by je konsumowac heheh Quote
Mała Rita Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Pegaza napisał(a):No juz juz w druga w tym roku hehe bo ostatnio byli 28 stycznia a teraz jutro.. ale myszkowal w tym lozku:lol: ja to mam sposoby sciagania ludzi do siebie:lol: wyslalam mms fotke ciasta mamie :pi za chwila sie zjawia by je konsumowac heheh strasznie wczesnie macie kolędę :cool1: my to najwczesniej w styczniu poka ciasto nam :loveu: Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 czarny ryjosław podkołderny :loveu: i jaki skołtuniony, hehe Quote
Pegaza Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ni mam mozliwosci aparat ma m-a w Wawie a drugi aparat mam ale on wszytskie bateryje wzial ze soba..no i kabla znow bym musiala szukac bo zawsze gdzies go wtranżolą...:mad: dla mnie za slodkie jest mi po nim mdlo nastepnym razem inaczej go zrobie.. to jest karmelowe na wierzchu w srodku przekladane smietana Quote
Mała Rita Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Pegaza napisał(a):ni mam mozliwosci aparat ma m-a w Wawie a drugi aparat mam ale on wszytskie bateryje wzial ze soba..no i kabla znow bym musiala szukac bo zawsze gdzies go wtranżolą...:mad: dla mnie za slodkie jest mi po nim mdlo nastepnym razem inaczej go zrobie.. to jest karmelowe na wierzchu w srodku przekladane smietana pycha! lubie slodkie :p Quote
Pegaza Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 no masz a ja tez lubie ale chyba przesadzilam z tym karmelem heh juz nie wiem czym mam ten smak zabic w gebie:evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Pegaza napisał(a):no masz a ja tez lubie ale chyba przesadzilam z tym karmelem heh juz nie wiem czym mam ten smak zabic w gebie:evil_lol: Przesłodka Daria :loveu: Klinem go, klinem :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 A ciekawe co nasza Madźka porabia teraz... :megagrin: Quote
Aga76 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Mała Rita napisał(a):A ciekawe co nasza Madźka porabia teraz... :megagrin: Trenuje... kosteczkę :evil_lol: Jak krewetki? Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Pegaza napisał(a): nie no na urode bedzie patrzyc:mad: Tobie ma byc lekko w zyciu czyli jak na meza idealny to brac ja Ci to mowie:evil_lol: D-E, ale urody też troszkę musi mieć bo potem to nawet witką od wierzby nie będzie chciała Go tknąć :evil_lol: to Madzia nasza dzis się już tu nie zjawi? :roll: Quote
Aga76 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Kasia napisał(a): to Madzia nasza dzis się już tu nie zjawi? :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: .... Quote
Mała Rita Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Aga76 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: .... ciekawe czy kolega sushi przyniósł :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ciekawe czy te gotowania i bombkowania to nie podpucha???!!! :-? coś mi tu nieładnie pachnie... Quote
Mała Rita Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Kasia napisał(a):ciekawe czy te gotowania i bombkowania to nie podpucha???!!! :-? coś mi tu nieładnie pachnie... no właśnie, właśnie... i te naleśniki przynoszone na uczelnie i widelec dodatkowy... :cool1: Quote
Magda Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Bry :loveu: Masterito zaroślak :turn-l: Widzę, że umowa to umowa. Ja też nie tykam Mikiego - dzisiaj tylko obcięłam uszka:eviltong: Madźka powodzenia.......w gotowaniu oczywiście:diabloti: Pokaż co zrobiłaś. Quote
Mała Rita Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Magda napisał(a):Widzę, że umowa to umowa. Ja też nie tykam Mikiego - dzisiaj tylko obcięłam uszka:eviltong: Madźka powodzenia.......w gotowaniu oczywiście:diabloti: Pokaż co zrobiłaś. w gotowaniu jak w gotowaniu :evil_lol: Quote
Magda Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Oj hihi Madźka tylko nie zrób przypału - tzn. nie przypal:evil_lol: Aa!! Zapomniałam, że widziałam zdjęcie chłopaków w MP - super wyszli!:loveu: Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Magda napisał(a): Aa!! Zapomniałam, że widziałam zdjęcie chłopaków w MP - super wyszli!:loveu: fajne muchomoraki, co nie :loveu: co by Madźka o nas już na amen nie zapomniała :roll: Quote
madziasto4 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Jestem! :loveu: Żarcie było dobre, kolega przed chwilą wyszedł...:evil_lol: Zaraz Wam pokażę kilka fotek :loveu: Sushi- rewelacja, rodzice i ja nie mogliśmy się najeść, jeszcze nam zostało sushi kolegi i sobie podjadamy. A moje sajgonki i rosół też mu smakowały bardzo :p Aga, krewetek jeszcze nie jadłam, bo własnego sushi nie robiłam, zrobię za kilka dni. Sushi kolegi jest bez krewetek. Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 przez żołądek do serca - tylko czyjego? :evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 A ja dziś kupiłam MP. Mam nadzieję, ze dobry numer .. jeszcze nie przegladałam . Pokazuj to żarło no :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Żwirek i muchomorek są w grudniowym MP :p Już pokazuję :p Tadam, zaczynamy od sushi Konsumpcja odbywała się przy woni chińskiego kadzidełka :cool3: Quote
madziasto4 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Następnie przyszedł czas na moje sajgonki i rosół Torek towarzyszył nam przy pracy nad zadankiem Quote
Recommended Posts