madziasto4 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 2B, to Twój Łuki tez niezły agent :evil_lol: O ja nie mogę, normalnie się czuję jak jakiś menel, bo ja nie jestem taka pedantyczna :evil_lol: Ba, ja wcale nie jestem pedantyczna :evil_lol: Nie, że jakiś flejtuch i brudas, dbam o siebie, staram się dbać o pomieszczenia- z tym już ciężko :evil_lol: no ale halo, bez przesady, trochę luzu :cool3: A to weź tę śmietanę posól, popieprz i....wypieprz za okno i już :evil_lol: I zrób nową :lol: Jadłyście krewetki kiedyś?? :hmmmm: Quote
Aga76 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='madziasto4'] Jadłyście krewetki kiedyś?? :hmmmm: na pizzy, w sałatce i smażone Może się nauuumie luzu, a może i nie... Quote
Mała Rita Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 madziasto4 napisał(a):2B, to Twój Łuki tez niezły agent :evil_lol: O ja nie mogę, normalnie się czuję jak jakiś menel, bo ja nie jestem taka pedantyczna :evil_lol: Ba, ja wcale nie jestem pedantyczna :evil_lol: Nie, że jakiś flejtuch i brudas, dbam o siebie, staram się dbać o pomieszczenia- z tym już ciężko :evil_lol: no ale halo, bez przesady, trochę luzu :cool3: Jemu brak jeszcze takiego zawadiackiego poczucia humoru, ma je, owszem, ale takie... niewykształcone chyba jeszcze, w każdym brakuje mu troszkę do mojego stylu poczucia humoru :evil_lol: D-E, o to to, no nie mój typ (ogółu) i tyle :eviltong: A to weź tę śmietanę posól, popieprz i....wypieprz za okno i już :evil_lol: I zrób nową :lol: Jadłyście krewetki kiedyś?? :hmmmm: Krewetki jadłam... na pizzy :evil_lol: pycha! Quote
Pegaza Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 nie lubie tego raz sprobowalam na piccy i wyszlam nie skonczywszy jej.. juz nie musze jest twarda jak glaz hehe Quote
madziasto4 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Wszystkie na pizzy krewetki jadłyście?? :evil_lol: Ja nigdy nie jadłam właśnie, dziś kupiłam mrożone, obgotowane, do sushi. A jak smakują? Quote
tigrunia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 madziasto4 napisał(a):Wszystkie na pizzy krewetki jadłyście?? :evil_lol: Ja nigdy nie jadłam właśnie, dziś kupiłam mrożone, obgotowane, do sushi. A jak smakują? Nigdy ni sztuki krewetki nie jadlam i nie zamierzam :shake: Quote
Aga76 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 madziasto4 napisał(a):Wszystkie na pizzy krewetki jadłyście?? :evil_lol: Ja nigdy nie jadłam właśnie, dziś kupiłam mrożone, obgotowane, do sushi. A jak smakują? Jakbym miała opisać to coś w deseń paluszków krabowych :roll: brakuje mi innych skojarzeń Quote
madziasto4 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 tigrunia napisał(a):Nigdy ni sztuki krewetki nie jadlam i nie zamierzam :shake: Ja bym chyba nigdy świadomie ślimaka i ośmiornicy nie zjadła :roll: Wątpliwe są też żabie udka, ale na nie mogłabym się ewentualnie skusić. Kalmary, małże- chyba też nie :shake: Ale krewetki, już te obrane... :hmmmm: Ale i tak mam pietra, nie wiem czy się odważę to do ust wziąć :evil_lol: Aga, Asia, to jak, dobre są? D-E nie smakowały, 2B nie jadła, więc tylko Wy mi zostałyście :razz: Quote
madziasto4 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Mała Rita napisał(a):no smakuja tak dziwnie w sumie, nie da sie tego do niczego porównać, z krewetkami jest jak z oliwkami, albo sie je bardzo lubi albo bardzo nie :) Mnie bardzo smakuja :) pizze tylko jem z krewetkami, maja taki specyficzny zapach O kurczę, to muszę koniecznie spróbować pizzę z krewetkami! :loveu: Ciekawe czy mi będą smakować :loveu: Quote
Mała Rita Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 madziasto4 napisał(a):Wszystkie na pizzy krewetki jadłyście?? :evil_lol: Ja nigdy nie jadłam właśnie, dziś kupiłam mrożone, obgotowane, do sushi. A jak smakują? no smakuja tak dziwnie w sumie, nie da sie tego do niczego porównać, z krewetkami jest jak z oliwkami, albo sie je bardzo lubi albo bardzo nie :) Mnie bardzo smakuja :) pizze tylko jem z krewetkami, maja taki specyficzny zapach Quote
tigrunia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Łuki mówi, ze lubi :cool1: Na catering jak jedzie to często są :roll: Quote
Aga76 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Kuciaki noo, mój post zapisał się na przedostatniej stronie :roll: Asia dobrze mówi. Co do zapachu, faktycznie pachną specyficznie, ale to jak z żółtym serem - lepiej jeść niż wąchać :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 tigrunia napisał(a):Łuki mówi, ze lubi :cool1: Na catering jak jedzie to często są :roll: Nie no, to koniecznie muszę spróbować :loveu: Jak Asia i Łuki chwalą :loveu: O, raki mi się przypomniały, nie wiem czy bym zjadła :hmmmm: Quote
Pegaza Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Madzia cos cie ugryzlo co?:lol: jakie Ty smaki masz heheh Quote
madziasto4 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Pegaza napisał(a):Madzia cos cie ugryzlo co?:lol: jakie Ty smaki masz heheh Ano mam :eviltong: To przez to sushi, z ryb/owoców morza kupiłam dziś łososia, krewetki, surimi :razz: I właśnie widziałam tę resztę, ośmiornicę, kalmary, małże i inne taki cuda :cool3: O jaaaaa, przypomniało mi się znów coś :evil_lol: Pyszny tatar z pstrąga, z oliwą i cebulką, mniam! :loveu: A kto chce soku z brzozy?? :evil_lol: Pycha! :loveu: Quote
Aga76 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 madziasto4 napisał(a): O jaaaaa, przypomniało mi się znów coś :evil_lol: Pyszny tatar z pstrąga, z oliwą i cebulką, mniam! :loveu: Nie jadłam takiego cuda :shake: Quote
Aga76 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Pegaza napisał(a):Z brzozy jesu...:crazyeye: ja mam mandarinke chceta? pyszna slodka:p Dobry jest, samo zdrowie :loveu: Ja chcę, poproszę :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Pegaza napisał(a):Z brzozy jesu...:crazyeye: ja mam mandarinke chceta? pyszna slodka:p Wiesz jaki dobry? A jaki zdrowy! :loveu: Iii tam, też mam mandarynki :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Z brzozy jesu...:crazyeye: ja mam mandarinke chceta? pyszna slodka:p Quote
Aga76 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Dzień dobrrrry Sajgony, sajgony... lalalaaa Quote
madziasto4 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Deberek Aguś :hand: Dopiero dziś dojrzałam Twoje wczorajsze posty, które znalazły się na poprzednich stronach :evil_lol: [quote name='Aga76']Jakbym miała opisać to coś w deseń paluszków krabowych :roll: brakuje mi innych skojarzeń To bomba! Bo ja uwielbiam paluszki krabowe :loveu: [quote name='Aga76']Nie jadłam takiego cuda :shake: Pycha jest [quote name='Aga76']Dobry jest, samo zdrowie :loveu: Ja chcę, poproszę :loveu: Aga zna się na rzeczy Prosiem, soczek z brzozy Quote
Aga76 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='madziasto4']Deberek Aguś :hand: Prosiem, soczek z brzozy Jeszcze nie minęło południe, a ja już widzę podwójnie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 D-E, kolęda już?? :crazyeye: Asia, nie ma jeszcze, ale zaraz będzie :eviltong: Quote
Pegaza Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ciasto wyszlo ale nie powiem zeby te spody byly miekkie chyba juz tego miodu nie dodam aa i slodkie wydaje mi sie za slodkie:roll: to przez ten karmel.. ide sprzatac bo jutro koleda :roll: Quote
Mała Rita Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Cze Madzia :loveu: Kolega od sajgonek juz jest? :p Quote
Recommended Posts