Pegaza Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Czekajcie czekajcie studia sie jeszcze nie skonczyly:diabloti: parą zostaną na koniec..:diabloti: wiecie co obzarta jestem i wszystko gra ino wkurza mnie zapach przyniesiony z piccerii na sobie ja nie wiem jak mozna tak przesiaknac tym zapachem..:roll: Quote
tigrunia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Pegaza napisał(a):Czekajcie czekajcie studia sie jeszcze nie skonczyly:diabloti: parą zostaną na koniec..:diabloti: No - jak w Modzie na sukces :megagrin: Quote
madziasto4 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='Kasia']no jesteś twarda kobita twardo stąpająca po ziemi :p No [quote name='tigrunia']No - jak w Modzie na sukces :megagrin: :eviltong: No, wszystko do sushi i sajgonek kupione :p Quote
Aga76 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='madziasto4'] Tak Asik, połóż się do wyrka, Ty chora jesteś, masz widzenia i zbyt bujną wyobraźnię...:glaszcze: :diabloti: Słodka Madzia hihihi Daria ma piękną wizję... Quote
Aga76 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Madzia, słuchaj co starsza koleżanka radzi... :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Kuna Madzka chyba do klasztoru nie idziesz nie:razz: wiec cichaj i swego serca sluchaj!!chlopak zdolny bombki umi robic:eviltong: inne rzeczy zapewne tez :cool1: noo przejrzyj na oczy bo ci go swisna hehe Oj Aga widze to bardzo realnie:lol: Quote
Aga76 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='madziasto4']Daria, on nie jest w moim typie..., choć na męża w zasadzie idealny :lol: Cześć Aguś! :loveu: Cześć Znaczy się... hihihi Quote
madziasto4 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='Aga76']Cześć Znaczy się... hihihi :p 10 znakow Quote
Aga76 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='madziasto4']Znaczy się, że nie jest w moim typie :diabloti: ..., choć na męża w zasadzie idealny Quote
Pegaza Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 nie no na urode bedzie patrzyc:mad: Tobie ma byc lekko w zyciu czyli jak na meza idealny to brac ja Ci to mowie:evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='madziasto4'] Aga, nooo, to aż nie możliwe, że to facet, biorac pod uwagę to, co on robi :evil_lol: To teraz dopiero zrobiło się ciekawie :cool3: Quote
tigrunia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Uhuhuhu cóż za temaciki .. późno się robi :knuje: Quote
madziasto4 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Ej nie, bo jak on czy ktoś znajomy by tu wszedł jakimś cudem, to goopio mi będzie później :eviltong: Quote
tigrunia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 madziasto4 napisał(a):Ej nie, bo jak on czy ktoś znajomy by tu wszedł jakimś cudem, to goopio mi będzie później :eviltong: Bez krempacji Madźka - opowiadaj :loveu: Kiedy to kucharzenie ma być ? :razz: Jutro? Quote
Aga76 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 madziasto4 napisał(a):Ej nie, bo jak on czy ktoś znajomy by tu wszedł jakimś cudem, to goopio mi będzie później :eviltong: A tam... najwyżej zagadamy chłopaka i będzie git :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 2B, wyżerka jutro. Farsz na sajgonki mam już prawie gotowy, czekam tylko, aż się mięso rozmrozi. Więc sajgonek jeszcze nie mam, ale mam za to sajgon :evil_lol: w kuchni. Quote
tigrunia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ale fajno z tymi naleśnikami :loveu: Kurka tyż tak chce :placz: Troche ma z Łukiego w sumie :roll: Ale Łuki nie aż tak :shake: Kurna w sumie nie wiem co pisać, żeby sie nie domyślił :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Manualne... z niczym mi się nie kojarzy :shake: hyhyhy 3 razy w tygodniu, że sam? Przepraszam, a może i u mnie? Pudełko bym chciała, a za naleśnikami - na szczęście - nie przepadam. I wcale - zgodnie z życzeniem - nie cytuję. Hmmm... kosteczek cóś za dużo. Chociaż czasem sobie marzę, że szafka TK z ciuchami będzie się domykać. Quote
tigrunia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 madziasto4 napisał(a):Ale Łuki bardziej męski jednak :cool1: No łuki nie gotuje to przedewszystkim :roll: A szkoda :placz: Bardzo dba o siebie .. 5 razy w tyg na siłowni być musi - jak nie to obrażony na cały swiat :cool1: Dziś sobie spodnie pobrudził bo kawałek obiadu mu spadł to sie wkurzył , ze aż mi sie jeść odechciało :cool1: (bo plama będzie :mdleje:) Aaaa.. i uzależniony jest od rolek do zbierania włosów z ciuchów :p Kiedyś mu sie skonczyła (a kupuje mu zasze w Ikei) no to stwierdził, ze trzeba jechać do Poznania po rolke :cool1: (kupiłam mu w realu) Quote
Mała Rita Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 nalesniki to ja bardzo chętnie...:loveu: Madźka ja myslę, że troszkę popracować nad nim no i ideał :loveu: Quote
tigrunia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Pegaza napisał(a):Aska no co Ty jak to poczytalam to jest niemozliwe ale ja bym go za nic nie chciala normlanie wspolczuje jego kobiecie w domu bedzie sprzatac sprzatac a on i tak ja poprawi po swojemu:evil_lol: Madzka chyba bedzie dobrze ale mi juz jest niedobrze:shake: mdlo fujj wcislam to do lodowki hehe Cos Ty - to on będzie sprzątać !! :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Mała Rita napisał(a):nalesniki to ja bardzo chętnie...:loveu: Madźka ja myslę, że troszkę popracować nad nim no i ideał :loveu: Aska no co Ty jak to poczytalam to jest niemozliwe ale ja bym go za nic nie chciala normlanie wspolczuje jego kobiecie w domu bedzie sprzatac sprzatac a on i tak ja poprawi po swojemu:evil_lol: Madzka chyba bedzie dobrze ale mi juz jest niedobrze:shake: mdlo fujj wcislam to do lodowki hehe Quote
Recommended Posts