Kasia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 cze Madźka! ale fajny ten Hamlet, i jaki kudłaty :loveu: Quote
Pegaza Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Madzia a Ty swoich piesow nie mialas z soba?:p te to napewno kapanie zaliczyli w domu hehe Quote
madziasto4 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 No, kudłaty :loveu: A Baca ma fajną kozią bródkę :loveu: Pegaza napisał(a):Madzia a Ty swoich piesow nie mialas z soba?:p te to napewno kapanie zaliczyli w domu hehe Nie, bo nie będę się z nimi tłuc autobusem i ewentualnie tłumaczyć, dlaczego nie mają kagańców. Jak będę mieć kiedyś możliwość podjechania samochodem, to wezmę któregoś i zobaczymy ostrożnie jak się bądą zachowywać (znaczy Toro:cool1: ) Wyczesani tylko, kąpiel to oni mieli w morzu :p Quote
madziasto4 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Ładne bombki kolczaste mam? :grins: Quote
madziasto4 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Czuję ironię w powietrzu :hmmmm: :cool1: Quote
Mała Rita Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 madziasto4 napisał(a):Czuję ironię w powietrzu :hmmmm: :cool1: no coś Ty, mówie przecie, ze ładne to nie wierzy no :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Mała Rita napisał(a):no coś Ty, mówie przecie, ze ładne to nie wierzy no :loveu: :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 fajne bombasy, fajne :lol: ale jeszcze raz muszę sie zachwycić Hamletem! taku kudłacz z niego fajny, i pewnie taki troszku śmiszny, co nie? :loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 madziasto4 napisał(a):Ładne bombki kolczaste mam? :grins: Ile kolców !!! :roll: Ano pikne som :loveu: a skąd masz? Quote
Pegaza Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Od kogo te kule ptfu bombki kolczaste?:diabloti: Quote
madziasto4 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Kasia napisał(a):fajne bombasy, fajne :lol: ale jeszcze raz muszę sie zachwycić Hamletem! taku kudłacz z niego fajny, i pewnie taki troszku śmiszny, co nie? :loveu::loveu: No, śmiszny :lol: Co rusz właził do wody, uwielbia przerabiać kije na wiór...:lol: Aguś, Daria- a sama zrobiłam :grins: Quote
Pegaza Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Wzorowalas sie na kims ?:diabloti: fajowskie są:loveu: Quote
madziasto4 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Kolega mnie nauczył :cool3: Quote
Kasia_zg Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Cześć Madziu:) Fajowe macie te zloticki, Hamlet to taki pocieszny kudłacz:loveu: Świecznik mi sie podoba też lubie taki pachnace dotatki Bombki też są ładniutkie takie orginalne Pozdrawiamy Quote
Mała Rita Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Czesc Madziaku, zdolnachu ty bombkowy :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 madziasto4 napisał(a):Kolega mnie nauczył :cool3: Dobra juz nic wiecej nie powiem hahah taa Madzka widze ze nie proznujesz hehe :diabloti: ja nie wiem czy Ty lapiesz..:evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Cześć Madzia! Świetne zdjęcia psiaków, bombki też, ale coś mało stron do nadrabiania. Po takiej nieobecności liczyłam na więcej :shake: :lol: Wymiziaj ode mnie chłopaków. Quote
Pegaza Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 tigrunia napisał(a):Choinkę już ubierasz ? :p ubiera albo rozbiera :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Pegaza napisał(a):Dobra juz nic wiecej nie powiem hahah taa Madzka widze ze nie proznujesz hehe :diabloti: ja nie wiem czy Ty lapiesz..:evil_lol: Bez podtekstów proszę, tylko bombki robiliśmy...:diabloti: Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Madzia! Świetne zdjęcia psiaków, bombki też, ale coś mało stron do nadrabiania. Po takiej nieobecności liczyłam na więcej :shake: :lol: Wymiziaj ode mnie chłopaków. Cześć Sara, fajnie, że wpadłaś :lol: A jakoś tak, brak weny do zdjęć, więc i nadrabiania mniej :lol: tigrunia napisał(a):Choinkę już ubierasz ? :p Pegaza napisał(a):ubiera albo rozbiera :evil_lol: I pewnie sugerujesz, że wcale nie choinkę? :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jak to jest że Wy macie takie kwadratowe duze avatary a ja mam taki wonski prostokąt? :roll: też chcę taki kwadrat ale za każdym razem wychodzi prostokąt :shake: Quote
Recommended Posts