tigrunia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='nane']Prosiem baaardzo ;) :multi: udało siem :multi: Torcio coś schudł od tego hula hopa :evil_lol: Quote
AmiX Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Toro wiadomo...śliczny:loveu: ooooo ten świecznik co mi sie podoba:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Dzasta, Amix, świecznik też mi się ogromnie podoba, ja to w ogóle mam fioła na punkcie świeczek i innych dupereli zapachowych :loveu: Uwielbiam też suszki pachnące, te z Ikei na przykład :grins: nane, dzięki wielkie :) 2B, widzisz, ta świnia mi przeszkadza i chudnie, a ja nic :diabloti: Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 madziasto4 napisał(a): 2B, widzisz, ta świnia mi przeszkadza i chudnie, a ja nic :diabloti: :roflt::roflt::roflt: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Protestuje! Chcę też zdjęcia Masterka:mad: Quote
madziasto4 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 W mordę jeża no, ja chcę multi-cytaty :motz: tigrunia napisał(a)::roflt::roflt::roflt: No tak, tak, drze ryło jak tylko chwytam po hula-hopa, próbuje łapać w zęby...:cool1: Jagódka, Masterita mam na filmiku, ale w aparacie siedzi jeszcze :p Quote
Aga76 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Madziu, piękna fotka świeczkowa :loveu: nastrojowa Quote
AmiX Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 madziasto4 napisał(a):Dzasta, Amix, świecznik też mi się ogromnie podoba, ja to w ogóle mam fioła na punkcie świeczek i innych dupereli zapachowych :loveu: Uwielbiam też suszki pachnące, te z Ikei na przykład :grins: ja też :evil_lol: ale miałam różne fazy: 1. na świeczniki i świeczki 2. kwiaty 3. reczniki i na tym narazie sie zatrzymałm....a co będzie dalej?:cool3: bo już mi się w szafce nie mieszczą;) Quote
AmiX Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Madzia a te suszki to do świeczników kupujesz?? Mocno pachną??:loveu: Quote
nane Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='madziasto4']Dzasta, Amix, świecznik też mi się ogromnie podoba, ja to w ogóle mam fioła na punkcie świeczek i innych dupereli zapachowych :loveu: Uwielbiam też suszki pachnące, te z Ikei na przykład :grins: nane, dzięki wielkie :) 2B, widzisz, ta świnia mi przeszkadza i chudnie, a ja nic :diabloti: cieszę się że mogłam być potrzebna :razz: chudnie może zacznij go karmić gotowanym albo namoczoną karmę zacznij chłopakowi dawać [quote name='madziasto4']W mordę jeża no, ja chcę multi-cytaty :motz: No tak, tak, drze ryło jak tylko chwytam po hula-hopa, próbuje łapać w zęby...:cool1: Jagódka, Masterita mam na filmiku, ale w aparacie siedzi jeszcze :p Multi cytaty nie są w pakiecie standardowym wykup abonamenta i bedziesz mieć :cool3: My róFnies kochamy zabaFki edukacyjne Donicka cy cuś tys fajna jest :diabloti: Ale najfajniejsze momenty to kiedy Dama wynosi zabawki do ogrodu i zakopuje nam pod sosenką :evil_lol: ostatnio fajne są pigwy które pospadały z drzewa i poroznosiły nam je diabły po całym łogrodzie Quote
madziasto4 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Amix- suszki kupuję w Ikei, kojarzysz je pewnie? I wsypuję je do wazoników :loveu: Z bliskiej odległości pachną ładnie :lol: [quote name='nane'] cieszę się że mogłam być potrzebna :razz: chudnie może zacznij go karmić gotowanym albo namoczoną karmę zacznij chłopakowi dawać Multi cytaty nie są w pakiecie standardowym wykup abonamenta i bedziesz mieć :cool3: My róFnies kochamy zabaFki edukacyjne Donicka cy cuś tys fajna jest :diabloti: Ale najfajniejsze momenty to kiedy Dama wynosi zabawki do ogrodu i zakopuje nam pod sosenką :evil_lol: ostatnio fajne są pigwy które pospadały z drzewa i poroznosiły nam je diabły po całym łogrodzie Nieee, Toro nie chudnie, 2Be tylko tak stwierdziła, a ja nie próbowałam wyprowadzać jej z błędu :evil_lol: Obaj trzymają linię, żadnych wahań z wagą nie ma :thumbs: Miałam nadzieję, że to tylko czasowe problemy z multi-cytowaniem... Quote
tigrunia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 A widzisz Madzka-trza było mnie słuchać! Ja od początku mówiłam, że multi jest dla VIPów :megagrin: Quote
Pegaza Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Madzka fajny swiecznik:loveu: suszki tez mam ikeowskie ale ino z bliska pachna.. Quote
madziasto4 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 tigrunia napisał(a):A widzisz Madzka-trza było mnie słuchać! Ja od początku mówiłam, że multi jest dla VIPów :megagrin: Już mi multi działają :eviltong: Pegaza napisał(a):Madzka fajny swiecznik:loveu: suszki tez mam ikeowskie ale ino z bliska pachna.. Ino z bliska, ale ładnie się prezentują w wazonach czy innych naczyniach :loveu: A ja zaraz na forumowy spacerek jadę :grins: Quote
Pegaza Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Znow nono Madzka sie zlocikowa zrobila hehe tez na zloty chodzilam ale z innego forum niektore przyjaznie przetrwaly a niektore nie... a ja musze ogarnac mieszkanie bo wczoraj wybylam z domu zamiast posprzatac...ino mi sie nie chce noo:roll: a tak wogle gdzies bym po sklepach pobuszowala:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 madziasto4 napisał(a):Już mi multi działają :eviltong: A ja zaraz na forumowy spacerek jadę :grins: :multi::multi::multi: :evil_lol: No ja własnie też na spacerku :loveu: :painting: Dobry w (uwaga!!) WOLNĄ niedzielę :sweetCyb: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 madziasto4 napisał(a):Już mi multi działają :eviltong: Cze Madzia, to jak to w końcu jest z multi: funkcja zepsuta tymczasowo czy abonamentowa usługa się zrobiła? Niech mi ktoś odpowie na poważnie, buu Quote
Asiaczek Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Aga76 napisał(a):Cze Madzia, to jak to w końcu jest z multi: funkcja zepsuta tymczasowo czy abonamentowa usługa się zrobiła? Niech mi ktoś odpowie na poważnie, buu Tez bym chciała wiedzieć... Pzdr. Quote
madziasto4 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Aga76 napisał(a):Cze Madzia, to jak to w końcu jest z multi: funkcja zepsuta tymczasowo czy abonamentowa usługa się zrobiła? Niech mi ktoś odpowie na poważnie, buu Chyba jednak dla abonentów, bo znowu nie działa :roll: Quote
Magda Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Cześć człeki i zwierzaki! Mi multi jakoś działa, ale zobaczymy do kiedy... sama nie wiem czy to jest w abonamencie czy nie...:roll: Świeczuszki fajne, fajne, ale u mnie już nie ma miejsca na nowe dodatki hihi co za dużo to niezdrowo:lol: A Torek kręci hula - hop?:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 [quote name='Magda']Cześć człeki i zwierzaki! Mi multi jakoś działa, ale zobaczymy do kiedy... sama nie wiem czy to jest w abonamencie czy nie...:roll: Świeczuszki fajne, fajne, ale u mnie już nie ma miejsca na nowe dodatki hihi co za dużo to niezdrowo:lol: A Torek kręci hula - hop?:evil_lol: On ma swoje hula-hop czyli ringo :diabloti: A mnie tylko przeszkadza :mad: Wstawiam trochę fotek z wczorajszego spotkania forumowego :loveu: Hamlet protestujący aż mi się w kadrze nie mieścił :p Quote
madziasto4 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Hamlet żebrzący o sernik :cool1: zawstydzony :lol: Quote
madziasto4 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Dwa zdjęcia autorstwa ANIRY nasza ekipa plus autorka zdjęcia za aparatem, której nie widać :p ja :p Quote
madziasto4 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 I już Baca mojego autorstwa Quote
Recommended Posts