Jagódka&Uzi Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Hej:loveu: ja właśnie kupiłam konga gryzak czyszczący ząbki:diabloti: Quote
madziasto4 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Kasia napisał(a):Nie mogę tak zrobić bo będzie tak jak z posłaniem czy kongiem - Mały dorwie pierwszy a wtedy Fidel juz tego nie ruszy :evil_lol: To Łukaszkowi też kup :eviltong: Cześć Asia :loveu: Jagódka, oo a jaki konkretnie?? Quote
Kasia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 madziasto4 napisał(a): To Łukaszkowi też kup :eviltong: nie da rady, Mały zacharapci oba...:shake: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='madziasto4'] Jagódka, oo a jaki konkretnie?? a taki: Kong Puppy Teething Stick small - zabawki - zabawa i nauka - dla psów :loveu: Dobry zarówno dla dorosłego psa do ząbków i gryzienia i zarazem do masowania dziąsełek szczeniaczka:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Kasia, to Łukaszek niczym Torcio :evil_lol: Jagódka, fajnie, że można smakołyki powkładać :p Gdyby nie to, to moi nie chcieliby go gryźć ot tak :cool1: Zmieniłam tytuł galerii i nie widać jeszcze buuu...Szkoda, bo chciałam zapytać czy ładny :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 a co to jest to od Torcia? :roll: to czerwone coś... Quote
madziasto4 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Kasia napisał(a):a co to jest to od Torcia? :roll: to czerwone coś... No przecież pisałam niedawno, że to nagroda z miejsce na podium w konkursie na gnacie :mad: Kong wubba :p Quote
Kasia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 madziasto4 napisał(a): No przecież pisałam niedawno, że to nagroda z miejsce na podium w konkursie na gnacie :mad: Kong wubba :p za dużo ostatnio czytam i mam ulotną pamięć...:evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Taki Kong to fajna sprawa:evil_lol: A jak się zmienia tytuł galerii, czy każdy może zmienić hmm? A i Kasia, jak żeś ten napis pod nickiem dodała? hehehe normalnie jaka ja ciemno-szara jestem:eviltong::cool3: Quote
madziasto4 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Taki Kong to fajna sprawa:evil_lol: A jak się zmienia tytuł galerii, czy każdy może zmienić hmm? A i Kasia, jak żeś ten napis pod nickiem dodała? hehehe normalnie jaka ja ciemno-szara jestem:eviltong::cool3: No, moi uwielbiają te tradycyjne kongi i kule-smakule :lol: Poprzez edycję zaawansowaną pierwszego posta w zalożonym przez siebie wątku. Kasia im zapłaciła :cool1: Quote
madziasto4 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):a oo to fajnie:evil_lol: Ale widzę, że narazie nazwa u Ciebie bez zmian chyba, że jest tak drobna, że nawet nie zauwazyłam różnicy:evil_lol: Zmiana jest ZNACZNA :evil_lol: Nie widać, nie wiem czemu :roll: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 madziasto4 napisał(a):No, moi uwielbiają te tradycyjne kongi i kule-smakule :lol: Poprzez edycję zaawansowaną pierwszego posta w zalożonym przez siebie wątku. Kasia im zapłaciła :cool1: a oo to fajnie:evil_lol: Ale widzę, że narazie nazwa u Ciebie bez zmian chyba, że jest tak drobna, że nawet nie zauwazyłam różnicy:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Kasia napisał(a):zapłacila se za wygodę a podpis dała przy okazji! I tam, jeden czort :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 madziasto4 napisał(a): Kasia im zapłaciła :cool1: zapłacila se za wygodę a podpis dała przy okazji! Quote
Pegaza Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 No gdzie Wy wszyscy noo wekend jest wiec siadac na nety:eviltong: Aga pisala o mozilii ze jej nie chodzi mi tez na kompie nie lazi od dzisiaj:razz: m-a wroci i powie ze popsulam bankowo:diabloti: Quote
Agappe Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='madziasto4']Kasia, to Łukaszek niczym Torcio :evil_lol: Jagódka, fajnie, że można smakołyki powkładać :p Gdyby nie to, to moi nie chcieliby go gryźć ot tak :cool1: Zmieniłam tytuł galerii i nie widać jeszcze buuu...Szkoda, bo chciałam zapytać czy ładny :evil_lol: http://images48.fotosik.pl/29/3aa6fdcfd9604066.jpg haaa jak słodko!!! :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 dopiero teraz przeczytałam Wasz tytuł! Jest boski :evil_lol::evil_lol: [SIZE="1"]tylko że nie widać go w wyszukiwarce, ino jak sie wejdzie w pierwszą stronę galryji... witamy sie weekendowo! Quote
madziasto4 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Witaj Agappe :) [quote name='Kasia']dopiero teraz przeczytałam Wasz tytuł! Jest boski :evil_lol::evil_lol: [SIZE="1"]tylko że nie widać go w wyszukiwarce, ino jak sie wejdzie w pierwszą stronę galryji... witamy sie weekendowo! Brzmi trochę perwersyjnie na pierwszy rzut oka...:evil_lol: No właśnie nie wiem czemu go nie widac normalnie, tylko w pierwszym poście :sad: Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Dobre :evil_lol: Ale zobaczyłam dopiero po wskazówkach Kasi :p Quote
Kasia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 madziasto4 napisał(a): Brzmi trochę perwersyjnie na pierwszy rzut oka...:evil_lol: No właśnie nie wiem czemu go nie widac normalnie, tylko w pierwszym poście :sad: mi sie podoba :lol: napisz o moda jakiegoś, ja musiałam pisać bo nie umiałam zmienić... Quote
madziasto4 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 tigrunia napisał(a):Dobre :evil_lol: Ale zobaczyłam dopiero po wskazówkach Kasi :p :grins: Kasia napisał(a):mi sie podoba :lol: napisz o moda jakiegoś, ja musiałam pisać bo nie umiałam zmienić... Zaraz do jakiegoś napiszę, bo Władka kiedy potrzebna, to jej nie ma oczywiście :cool1: Quote
Kasia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Pegaza napisał(a): Nic nie widze:razz: idź na pierwszą stronę. Quote
madziasto4 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 tak sobie kręcimy z Torciem hula-hopem :diabloti: i zapachu trochę :cool1: Quote
dzasta Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Dawno się nie wpisywałam u Was Madziu ale jakoś ostatnio nie mam na nic czasu ale regularnie przeglądam jak mam w pracy chwilkę :loveu: Super te Twoje chłopaki :loveu: A to coś na świeczki bosskie Quote
Recommended Posts